konunun cinsellikle ilgisi yok baştan söyliyim. her konuda çok utangaç ve çekingen. seni seviyorum derken utanıp zorlanıyor ama içinden milyon kere seni seviyorum dediğine eminim. konuşurken sarmaş dolaş oturmayı ya da öpmeyi istediği söylüyor, ancak bunları yaparken çok utanıyor, yaptığında da kalbi kuş gibi atıyor anlam veremiyorum. kafede otururken arkadaşlarını görünce bir hayli utanıyor. oradan gitmek istiyor, ya da bir kafeye otururken içeride arkadaşını görünce girmek istemiyor. benden utandığı için olması imkansız. hem bunu üstün körü sordum hem de öyle bir kız değil. hayatımın aşkı bu kız ayrılamam, bir kız bu kadar temiz, güzel ve sevdiğine sonuna kadar bağlı olabilir. bir akıl verin lütfen bu huyunu nasıl kırabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim Benim durumunda seninkinin aynısın sevgili olaylarını pek bilmiyor elimi tutarken karşıdan biri gelse utanıyor beni sevdiğine eminim herşeyde ilk adımı bende bekliyor elini tutmamda vs 8 ay oldu 1 aydırda Nişanlıyız evlendikten sonrada bu sorunların davam etmesinden korkuyorum benim için cinsellik olmazsa olmaz ilk sıralarda evlilik için diyorum normalde günah diye evlllik dışı birliktelik yapmıyorum ama evlendikten sonrada cinsellikten mahrum kalmaktan korkuyorum açıkçası 1 yıl geçmiş ne durumdasınız şimdi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zamanla sen zorlaya zorlaya düzelticeksin sen bişey olmadığını gösterip uygulaman lazım 1-2 defa değil sürekli o alışana kadar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılo zaman da ters tepiyor güzel kardeşim
Soran+1 yıl"keşke utangaç olsaydı" ya verdim şukuyu :D sağolasın :D
bence böyle kalsın herşeyin doğal olanı güzeldir, belki iş resmiyete dökülürse bu utangaçlığını da üstünden atar
00 Yorumla
+1 yılutanıyorsanız hala insansınız diye bir söz vardı senin sevdiceğin çok insanmış bence bırak öyle daha güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılbir insan sevi seviyorum diyecek kadar utanıyorsa bu iyi midir yani?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
kırma bence bu edep ve hayanın bir parçası.. kırma belki daha kötü olur kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha kotu olucagını dusunmuyorum. çunku oyle bır kız degıl. namus degıl mesele. sarılmaktan namus gıtmez. ama kız utanıyor ıste. hanı kucukken buyuklerın senı ovunce utanırsın ya hafıf. onun gıbı bısey
Kaç yaşında kız arkadaşın?
07 Yorumla
Soran+1 yıl19.
Soran+1 yıl1,5 sene oldu nerdeyse
Soran+1 yılbunu ona defalarca anlattım guzel bır dille. hatta bir yerden başlıyalım gerisi gelir dedik. şimdi oyle yapıyorum. ufak seyler deneyıp alıştıra alıstıra gıdıyorum. işe yarar umarım. ama bana yaramıcagını soyluyor her fırsatta
Soran+1 yılnamus değil mesele ya, utangaçlık. böyle şeylerden utanıyor. bir kırabılsem su utangaçlıgı gerısı gelıcek de...
evlen onunla hemencecik cecik cicik kate upton :)
02 Yorumla
Soran+1 yılelimde olsa yarın basarım nikahı, yalan yok. ama daha onun okulu vaaar, benım askerlık vaaar, ohhooo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişinin adı zehra mı?
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler