sevgilinden bikini yüzünden ayrılır mısınız ve seviyosunuz ciddi düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
Bence haklı. Ayrılma sebebi değil ama sevdiği kişiyi o şekilde yari çıplak başkasının görmesini istemiyo olmasi abes bir durum değil. Bu seni nekadar sevip kabulendigini ve kiskandigini gösterir. Ben sevgilimn abartmamak kaydıyla kiyafetime karismasi hoşuma gider.seviyoki kabullanmiski kiskaniyo.cok norml
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bikini giymedigim den sorun yasamam değil sevgilim abazalarin orama burama bakmalarina benim tahamulum olmaz yani dinen de gunah ha simdi diyicen sacin acik onun gunahi ayri.
13 Yorumla
Soran+1 yılya ben suçlu muyum şimdi :S çok tartıştık ben inatla giycem dedim
Soran+1 yılözür dilemek bana çok ters ya :S:s.s
ne özrü kardeşim dinleme kimseyi ya yok özür dile demiş kızın teki. bu sebepten dolayı ayrılma konusunu açan adama tekmeyi sen vur zaten. sana da kendisine de güveniyorsa izin verir. hangi devirde yaşıyoruz yani ne olacaktı paçalı donla götürüp ayaklarını suya sokup çıkartacak mıydı?
24 Yorumla
Soran+1 yılahahha haklısın
Soran+1 yılsorun orda yanında olmıcağım için istemiyo
Ailesi izin veriyosa bana bok yemek düşer
211 Yorumla
Soran+1 yılbudur yaa :D
daha baba evinde o kız
Soran+1 yılişte bende o düşüncedeyim ama gel bide ona anlat
Soran+1 yılona göre benim sevgilimin orasına burasına kimse bakamaz.
ama herkes onun gibi düşünüyo haklı galiba :S
Soran+1 yılyok yok :D
- +1 yıl
Çok afedersin ama sevgilisinin orasına burasina bakmamayi istememenin özgüven eksikligi ile ne alakasi var?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
delikanlı erkek sevdiğine mini etek ya da bikini, mayo giydirmeyen değildir delikanlı erkek sevgilisi onları giydiği zaman sıkıysa bakın diyendir insanlara engel ve sınır koymak sadece o insanların sizden çabuk soğumasına neden olur !!!
26 Yorumla
Soran+1 yılama giydiğimde beraber olmıcaz
- +1 yıl
nabıcanki elinde silahla ne bakıyonuzmu dicen mantıga bak
- +1 yıl
sen giydir de hadi benim bakmamı engelle sıkıysa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Bunu sevgilimede defalarca belirttim ve belirtiyorum zaten. Belki geri kafalı diceksin ama benim sevdiğimin teni o, benim sevdiğimin tenini neden başkası görsün ki. Ayrıca bana bile o şekilde görünmekten utanıp gidip elalemin yanında öyle dolaşıcaksa kusura bakmasın ben o işte yokum :)
20 Yorumla
+1 yılaga bikinili kızla sevgili olmak isterim ama evlenmem.bikinili kızı severim onunla ilişki yaşarım birlikte olurum hatta yataktayken bile bikinili uyumasını isterim evin içindede bikiniyle dolaşmasını isterim.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden evlenmezsin
- +1 yıl
açıkcası o kadınla sekse doymak isterim gençliğimin ateşini söndürmesini isterim yani sakinleştirmesini isterim.bu yani
+1 yılgiyim konusu ayrılık sebebi olmamalı.aslında daha çok kıskançlıktır nedeni eğer bikini yüzünden ayrılık ya da düşüncelerde çatışma yaşanıyorsa gereksiz ve ilişkide anlamsız tartışma lara neden olur bu gibi konularda kısıtlama yapmak...
10 Yorumla
+1 yılBuradaki erkekler buna karşı çıkıyorlar da, benim deniz ve havuz kenarlarında bikinili sevgilileri ve ya eşleri ile el ele tutaşanlar kimdi?
Sallamayın be.20 YorumlaGiyme derim giyiyo mu ayrılırım.
Sözümü dinlemeyecekse niye sevgilim?
Medeniyet adı altında pezebengleşmeye gerek yok sevgilimi elin abazalarına osbir malzemesi etmem lan.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilimde yanındayken giymemi istiyor ve kalabalık değilken ama yazın onsuz izmire gideceğimde bikini giymesen felan diyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılaynı benimki
Cevap sahibi+1 yılama bu güzel bir düşünce. seni sakınması yani onun için mutlu olmalısın. ya seni hiç kıskanmasa böyle sapıklar sana baksa umursamasa felan daha mı iyi
Soran+1 yıloff oda doğru ya
+1 yılBen giymesini istemiyosam ve oda israrla giyiyosa ayrilirim ama bu bilini yuzunden degil ben onun dediklerini yapiyorum ama o orasini burasini acmak icin lafimi dinlemiyosa o zaman sikinti
10 Yorumlaayrılırım... sevgılı ozeldır yahu... tuzele kapalıdır kamu malımı bu! tamam hasema gıymesınde orayı burayı alenen daha cok gosterme cabası nedır yani..kadın dedıgın haddıni bılecek arkadas
11 Yorumlaen başta bikini kuralımısa onu anlatırım ve ikaz ederim giymemesi için. Ama buna rağmen o da giymekte ısrarcı oluyorsa uyumsuzluk var en başında derim ve ilerisi olmadan bitiririm
10 YorumlaOlurmu ya kaldımı öyle yobazlıklar? Ciddi bir soru değil herhalde ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılson derece ciddi
Soran+1 yıl:S:S.sS:S:s
+1 yılbenim sevgilim bikini giyemez arkadaş daha o kadar geniş olmadım olmam da seviyorsa o da giymesin bu kadar basit biraz fedakarlık lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılsiz neden fedakarlık yapmıyo sunuz izin vermekler
- +1 yıl
o izinden ziyade genislikle alakali bir sey genis olan adam bikini de giydirir mini etek de
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim istediğim bikiniyi giymezse vururum bile, ayrılmak ne uleeeen!
20 Yorumla
+1 yılBikinilik bir durum tartışma konusuysa ben ayrılırım ondan sıkıntı yok.
30 Yorumlaetek tayt giymesine karışırım ama mayo bikini biraz farklı, yani sana deniz yasak demek gibi bişey. ama gözlerim etrafta olur bakan olursa ters ters bakmak için :D
10 Yorumla
+1 yılBikini giymisde ne olmus? Sokaktami geziyor.. bikini ile bakkala falanmi gidiyor. .
Evet bikini giymesini isterim.. o kadarda on yargili dusunen biri degilim10 Yorumla
+1 yılgiymesini istemiyorsa çıkar söyler. ayrılık sebebi olamaz bu
sende giymezsin olur biter10 Yorumlaben sevgilimin haşema giymesini isterim..muhafazakar olduğum için..saygılarımla..
10 Yorumla
+1 yılçok sıkıntı bir konu o. bikini giymesini kıskanırım ama sonuçta mecbur giymeye de mayo çok garip duruyor bilmiyorum ayrılmam da gıcık olurum
10 Yorumla
+1 yılisterseevgilim olsun ister eşim. özel ve başkasının görmemesi gereken yerleri açık olmasına izin vermem. sonucta o benim namusum
32 Yorumla- +1 yıl
öyle yani. bunun modernlikle ya da geri kalmıslıkla alakası yok bence.
evlenene kadar ailenin himayesinde evlendikten sonra benim himayemde hiç bir sevgilimin giyimine karışmadım giyimine karışmaktansa giyimini beğendiğim bir kız seçip çıkmayı tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılBikiniyi bırak biraz açık giyinmesi ayrılık sebebi.bir de şey diyeceğim sokakta orası burası belli eden kadınların yanında olan erkeklerın enselerine tokat patlatma isteğim her zaman var.domuzlar kıskanmaz eşini.
10 Yorumla
+1 yılÇok teşir olmazsa sorun yok ama şu gstring
Tanga tarzı olmaz *-*10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılbikiniden bikiniye değiişir. fazla açıksa hoşlanmadığımı belirtirim. devam ederse dozajı arttırırım. inat ederse bilmiyorum olabilr.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kız nasıl olur da kilot sütyenle ortalıkta dolaşır utanmadan ben de onu anlamıyorum. Göğüslerin her yeri görünür ama ucu görünmedikten sonra ayıp değil dimi?
10 Yorumla
+1 yıltakmışın yani bikiniye nolur yani giymesen büyük bir eksiklik mi senin için :D
11 Yorumla- +1 yıl
giy bence güzelmiş gösterdiğin örnek
+1 yılAklıma sünger bobun yaşadıģı bikini kasabası geldi nedense...
21 Yorumlaaslında evet dicem ama.. günümüz şartlarında düşünmem gerekiyor kişiliğine göre değişebilir.
10 Yorumlaben sahsen karısmam yanımdakı kızın guzel ve dıkkat cekmesı hos olur, nede olsa benım sevgılım ve benım olucak sonunda kasmanın bı anlamı yok :D
10 Yorumla
+1 yılBenım sozumu dınlemıyorsa neyleyım ben oyle sevgılıyı gıder ona buna atlarım
20 Yorumlagiymesini istemiyorsam eğer bunu söylerim benimde sözümü dinlemesi gerekiyo ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet sevdigimin gtüne bakcak
ben öyle kalcam ses cıkarmadan
bu durum oluscak biliyorum
kesin ayrılırım20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılTokatı basarım o can havliyle bikinisinden ayrılır sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılortam müsaitse giysin ama değilse ona iyi yollu bunu giymemesini anlatırım yoksa beni katil eder :)
10 YorumlaPlaj sonuçta bikinili olmak degil daha kapali giyinmek dikkatleri uzerine çeker diye düşünüyorum.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam seni seviyor kıskanıyor ne olur dediğini tutsan giymesen ölmezsinya sevgi emek ister fedakarlık ister
04 Yorumla
Soran+1 yılama yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yok
Soran+1 yılpeki napıyım ne diyim
Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı. Sevıyorum ve cıddı dusunuyosamm zaten gıymezz gıyemezzz.. Normal hatunsa gıysın ne gıyıyosaa farketmezzz
10 Yorumlaayrılmam sevişirim hayalinle, ayrılmam öpüşürüm özleminle :D
20 Yorumlabikiniden ayırdıklarım olmuştu..
16 Yorumla
Soran+1 yılneden peki konu neydi
Soran+1 yılyani onlar ısrarla giymek mi istediler
Soran+1 yılhe ayırdıklarım demişin sad:ASd pardon
+1 yılBikiniye niye karısıyor denize pantolonla giricek değiliz herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılmayo giy diyo
- +1 yıl
Öyle desene ya :D sonucta karısamazda cok ısrar ederse mayo giy yapıcak bısey yok :D
Soran+1 yılmalesef :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim olmaz ki o benim. Takıldığım kız olur :D Sevgilim giyse ayrılırım tabii
10 Yorumla
+1 yılneden sen ayrıoldınmı
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır tartıştık
- +1 yıl
cokmu acık bıkının
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search bunun gibi işte
- +1 yıl
o kadarda acık degılmıs sonuçta yazın bıkını bıyılır tanga tarzı bıkını gıymeıdnkı sen
degilde ne derecede bikini.
19 Yorumla
Soran+1 yılnormal bikini www.google.com.tr/search bunun gibi
Soran+1 yılkimse görmicekmiş oramı buramı
Soran+1 yıldolu
Soran+1 yılhayır standartlarda
Benim Görüşlerime de ters. ;)
10 Yorumlahayır kendi tercihidir saygı duyarım
10 YorumlaAyrılmayacak kadar genişini görmedim ben bacım :D
10 YorumlaDenize bikini ile girilir kural böyledir.
10 Yorumla
+1 yılSevgilimiz yok ki arkadaş:AD:AD:A:D:D
20 YorumlaBen karışmam öyle şeylere istediğini giysin
10 Yorumlabana gereksiz inat etmiceksin karşı çıkmıcaksın
10 Yorumlaayrılırım giyilmeyecek dediğimi giymeyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmam. İsterse ciplak girsin keyficiği biilir.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet
12 Yorumla
Soran+1 yılneden peki ciddi bir ilişki bu yüzden biter mi
- +1 yıl
evet bitirirm. kaşarlığa luzüm yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılmam.. eve götürürüm ben giydiririm.
10 YorumlaAyrılırım walla
20 Yorumlakesinlikle hayır.
10 Yorumlayok ayrılmam
10 Yorumla:) sacma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmam.
10 Yorumla
+1 yıltabiki.
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?