Arkadaşlar Yardım edin lütfen kafam çok karışık napıcam bilmiyorum. Ben 3 sene önce eşimden ayrıldım ve tekrar evlendim. Yeni evliliğimden 2, eski evliliğimden 1 çocuğum var. Bazen kızımı almak için eski eşimin evine gidiyorum. Ve bu aralar gittiğimde kafam çok karışıyor eski eşimi özlüyorum sanki. Bana eskisi gibi çok asil ve güzel geliyor. Mesela eski evliliğimden olan kızım yanımda yatarken bazen omzuma yatıyor bu haraketi anneside yapıyordu ve hemen aklıma o geliyor. Yanımda kendi eşim olmasına rağmen onu arzuluyorum ve özlüyorum. Gerek cinsellik gerekse hal ve hareketleri bakımından eski eşim çok daha iyiydi diyorum. Ve en son 2 gün önce gidip kızımı aldığımda biraz fazla ileri gidip kendisiyle yakınlaştım. Benden uzaklaştı ama anladı birşeyler olduğunu. Ne yapıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana şu an ulaşılmaz geldiği için böyle hissediyorsun. Unutma o kadınla boşandın. Boşanmak kolay değildir illaki ciddi bir sebep var ki yolları ayırmışsınız. Üstelik senin geçmişini önemsemeyip seninle olan bir eşin var ondan da 2 çocuğun var. Yanlış bir şey yapma. Eski sevgiliden bile yeni sevgili olmaz derler eski eşten hiç olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet boşandım ama yarın yine onun evine gidip kızımı bırakıcam. Eskiden o evde birlikte yaşıyorduk ve her gittiğimde aklıma anılar geliyor. Ve çok bakımlı güzel olduğunuda görüyorum. Kısacssı tekrar onu istiyorum yoğun bir şekilde ve buna nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşandığına göre ciddi bir sorun vardı aranızda o sorunu düşün
En İyi Cevaplar
+1 yılGeç kaldın insanlar nankörler ellerindekinin değerini bilmezler çok üzücü o kadına haksızlık ediyorsun cidden üzüldüm kadına keşke insanların iç seslerini duyabilseydik ya zihnini boşalt ya da eşinden ayrıl...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3. yüde al😂😂 ortaya karışık bir seyler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlem ona karşı değil onunla yaşadığın anılara karşı. Onlari da bir kenara bırak ve aklını boşalt çünkü şu anki eşine sadakatsizlik olmuş oluyor bir şeyler yaşanıldı gelindi geçildi ve farklı farklı insanlarla evlenebildi sonuçta
13 Yorumla- +1 yıl
Evlenildi*
Soran+1 yılFakat sürekli karşılaşıyorum birlikte yaşadığımız evde kalıyor ve her gittiğimde aklıma geliyor şimdi kızım ben ve o film izleseydik veya benzeri. Eve gidincede aynı. Şuanki eşimde çok iyi bir kadın fakat kendine pek dikkat etmeyen ve biraz cahil kalmış bir kadın ailesi dolayısıyla. Ama eski eşim okumuş meslek sahibi bakımlı ve genç aynı zamanda yaşadığımız çok şey var onunşa
- +1 yıl
E neden boşandın ve neden bir başkasıyla evlendin öyleyse?
+1 yılulaşılmaz olana istek duyuyorsun klasik ilgiye tc erkeği
12 Yorumla
Soran+1 yılKlasik tc erkeği ayaklarını çoktan geçtim ben 30 yaşındayım iki evlilik yaptım yani byu düşündüğünüz gibi birşey değil ulaşılmazda değil.
- +1 yıl
eski eşinden niye ayrıldın? evli bir erkeksen çocuklarını da düşünmek zorundasın. senin o ilk eşinden olan kız çocuğunun psikolojisi çok etkilenir.
Şu anki eşinden hemen boşan ona haksızlık ona durumu açıkca anlat yalanla hiçbşr iş yürümez
11 Yorumla
Soran+1 yılBu okadar kolay değil. Aile baskısı, çevre, arkadaşlar, akrabalar, çocuklarm ve eşimin bu duruma tepkisi.
+1 yılBiz bir tane bulamadık herif hangi karısını sevdiğini karıştırıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDostum ilki severek ikincisi mantık evliliğiydi 😁
Umarım karın da seni aldatıyordur
41 Yorumla
Soran+1 yılBen bu duruma bir çözüm arıyorum ama. Kendime karşı gelemiyorum malesef bende bunu yapmak istemiyorum
geçmşetakılma
00 Yorumla
+1 yılYeni esin nasil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem