- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkek koşmalı kardeş. doğanın kanunudur hep erkek koşar, o uğraşır kızı da o tavlar. bunu tersine çevirmeye gerek yok. hem erkekler dahi çoğunlukla böyle düşünüyor.
Peşinden nasıl koşulacağını sağlamana gelince SAĞLAYAMAZSIN seni beğeniyorsa begenmiştir, kafasındaki kız profilini değiştiremezsin. ama pek çokları tarafından istenen bir kadın (kısaca güzel bir kadın) erkekler arasında ilgi çeker. erkekler doğanın kanunu olarak savaşmayı zor olanı elde etmeyi severler. Bu zorluk naz yapmak değil, istenilen tercih edilen olmak. Böyle bir kadının üstüne üstlük havalı, egolu, kaba saba biri olmaması, kibar dürüst ve mütevazi olması da büyük artı puandır. Aklıma gelenler bunlar :D211 Yorumla
Soran+1 yılVaaaaaay demek bunlarmis:) bilmiyordum sayende ogrenmis oldum :)
- +1 yıl
alay mı ettin kardeş :D
Soran+1 yılYok ne haddime..
- +1 yıl
Her erkeğin aynı olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.Her erkek, reddedilince yarış atı misali koşacak kadar, sülük gibi yapışacak kadar gurursuz ve yüzsüz olamaz.Eğer ki bir insan karşısındakine duygularını açmışsa, onu peşinden koşturmayı düşünecek kadar, aptalca ve cahilce birşey olamaz.Bu sevgi değil, egosunu tatmin etme çabasıdır.Ayrıca, peşinden koşmak, ısrar etmek bir iyi niyet belirtisi ve sevgi ifadesi değildir.Bu nedenle, ciddi ve samimi bir erkek, reddedilmişse, onun artık yapacağı bir şey yoktur, reddeden fikrini değiştirirse, gelir kendisi konuşur.Bu peşinden koşturmak meselesi, nedense biz de çok var, gelişmiş ülkelerin bayanları da kültür, zeka ve davranış olarak ta gelişmiş olduğundan, onlarda yok.Yani kültür seviyesi düşük olanın, egosu yüksek oluyor, çünkü elindeki tek malzemesi bu.
- +1 yıl
her erkeğin aynı oldugunu ima etmedim. ayrıyetten buradaki peşinden koşma süründürme değil, dikkat çekmedir. Yani bir erkeğin dikkati nasıl çekilir bu. Yoksa bence her erkek falan değil hiçbir erkek sülük gibi koşmasın. benim demek istedğim şu her erkek tarafından arzulanan dişi varlık (tüm hayvanlar için diorum) erkeğin dikkatini çeker, onu elde etmeye yönelik istek yaratır
siz demek istediğimi yanlış anlamışsınız, ben aman da peşimizden koşsunlar boyunlarına ip bağlayalım köpeğe çevirelim tadında bir şey yazmadım
Soran+1 yılBunu ogrenmis oldugum iyi oldu! Cunku 'Homoreos34' nin yazdigi dogru. Yazdiklarinin aynisi bende yasadim.. Ben onu nekadar red etmis olsam bile ona ragmen her seferinde geldi. Sonradan umudunu kesmisti ardindan ben gittim pesinden. Ama simdi o ne benim icin caba gosteriyor ne ben ona. Cunku bana bir sevdigim var demisti, bende ona ragmen silip attim onu. Bunu kendi gururuma yediremedim. Oysa benimle 5 ay boyuncaa ugrasti..
- +1 yıl
Aslında yazılan hiç bir şeyi yanlış anlamadım.Çünkü bir çokları peşinden koşmayı, ısrar etmek, birden çok teklif etmesini sağlamak ve yarış atı misali peşinden koşturmak sanıyor, bu nedenle bir çoğu, ilgi duyduğu bir erkekten teklif almışsa, bunun örneklerine burada da rastlayabilirsiniz, sırf peşinden koşturmak adına, kabul etmiyor.Yoksa insan elbette ilgisini belli etmeli, duvar gibi olmamalı, ama bu koşmak değildir.Bir çokları karşısındaki çabalasın diye, kendisine açılan erkeklerin bile, teklifini kabul etmiyor.Yani bir insanın, istediği bir şeyi istemiyormuş gibi görünmesi, bazen sadece kaybetmesine neden olur.Çünkü, ciddi ve samimi hiç bir erkek, yüzsüz, gurursuz, yılışık olamaz, bir kez duyguları kabul görmemişse, ikinci bir girişimde bulunmaz.Bazıları bayanları bezdiriyor, reddedilince defalarca, teklif ediyor, olmadı kurnazca yaklaşıp samimi olmaya çalışıyor.Böylesi tipler erkekliğin yüz karasıdır.Çünkü, sevgi ilişkisi, sadece karşılıklı gönüllülük temelinde olabilir.
- +1 yıl
bu dediğiniz çirkin bir durum. ve erkeklerin ısrar etmemeleri de şahsen ben öneririm. kimse kimseye ego yaptırmak zorunda değil
Soran+1 yılÇünkü, ciddi ve samimi hiç bir erkek, yüzsüz, gurursuz, yılışık olamaz, bir kez duyguları kabul görmemişse, ikinci bir girişimde bulunmaz.Bazıları bayanları bezdiriyor, reddedilince defalarca, teklif ediyor, olmadı kurnazca yaklaşıp samimi olmaya çalışıyor.Böylesi tipler erkekliğin yüz karasıdır.Çünkü, sevgi ilişkisi, sadece karşılıklı gönüllülük temelinde olabilir.
Bunun aynisini bende yasadim. Kendisi benimle cok ama cok ilgilendi, ardindan yari yolda birakti gitti. Onca zaman bana siirler paylasti, herseyini benimle anlatti, ardindan neymis efendim benim bir sevdigim var seninle sadece arkadasiz dedi..
Soran+1 yılMalesef bende bunu yasadim..
- +1 yıl
Reddettiğiniz erkekler, eğer ki peşinizden koşmuyorsa, sizin gözünüze şirin görünmek için, çeşitli senaryolar oynamıyorsa, yüzsüzce yılışıkça, size yaklaşmaya çalışmıyorsa, şunu iyi bilin ki, bu kişinin sizi elde etmek gibi, bir amacı yoktur ve ciddi ve samimi duygularla, size gelmiştir.Yoksa kişinin amacı elde etmekse, bir kelime edebiyat ve bir kaç kelime cilalı sözle, sizi ikna etmeye, olmadı hoş bulacağınız cümleler kurmaya çalışır, aynı zamanda bol bol yalan söyler.Maalesef böylesi, basit edebiyatlarla bazıları, bir çok bayanı kandırmayı başarıyor, adam belki çekici, yakışıklı, kültürlüde değil, ama karşısındaki kandırmayı başarıyor.Bir süre sonra, istediğini alınca ve ya tam olarak istediğini alamayınca, bıkıp çoğu terkediyor.Yani, reddettiğiniz insanları ısrarcılığı asla iyi niyet belirtisi ve ya sevgi ifadesi olarak görmeyiniz.
En İyi Cevaplar
İlla koşmalı mı biri diğerinin peşinden, ikisi de birbirlerine doğru koşsa..., işte zaten o zaman evlilik olur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeven insan ne kimsenin peşinde koşar, ne de peşinde koşturur.Bu kadar saçma sapan davranışlar, hep burada.Şimdi, ben birisini seveceğim, ama o peşinden koşturmak isteyecek, benim duygularımı aptalca egosu yüzünden kabul etmeyip, koşmamı isteyecek, evet öyle birisi ile karşılaşınca koşarım ama, onun peşinden değil, ters tarafa ondan uzaklaşmaya doğru koşarım.Ben duygularımı açmışsam ve istediğim yanıtı alamamışsam, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.Zaten karşımda egosu yüksek birisini görünce, onun sevgiden anlamayacak kadar, aptal ve cahil birisi olduğunu düşünürüm.
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Birinin peşinden koşmak çok saçma..
Aynı şekilde birinin peşinizden koşmasını istemeniz saçma..
İki taraf da istiyorsa kimse koşmaz, her şey güzel olur..
Yok eğer biri istemiyorsa diğeri koşarak anca kendi değerini düşürür..20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bu kişi veya kişilere bağlıdır. Bu güne kadar tek bir kişinin peşinde koştum, oda ilkokul yıllarımdaydı. Kimsenin peşinden koşmuyorum; çünkü buna değecek insan yok. Yarın arkamdan it gibi koştun dedirtmek istemiyorum. Peşimden koşanlarıda yargılamıyorum.
Gerçekten seviyorsan veya ona karşı kendini yakın hissediyorsan peşinden koşabilirsin. Kız veya erkek hiç fark etmez. Bu durumda önemli olan ona karşı hislerindir. Aşık olmak önemli değil...10 Yorumlabiz erkekler artık koşmaktan yorulduk saldık artık...erkek nufusu daha az bırakalımda kendi kendine takılsınlar bu ne ya...sapık damgası yemekten bıktık öküz pislik her lafı yiyor erkekler..damsız girilmez barlarda bile sapık damgası yiyor erkek..ototbuste yanımıza oturmazlar yeriz çünkü...bırakalım kendi hallerine az gururunuz olsun bırakın kızları kendi haline onlar kossun peşinizden
21 Yorumla
Soran+1 yılOkadar eminsin yani?
Erkek koşmalı tabiki ama kızda istemeli koşmasını. Kızın da erkeği sahiplenmesi lazım. Öyle kezbanca tripler atan kızın peşinden koşulmaz, değer veren kızın peşinden koşulur.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen trip atan bir tipim..
Soran+1 yılAma bazen cok abartiyorum, ve kendime hakim olamiyorum..
Soran+1 yılPeki bir kız o güveni nasıl vermesi lazim?
Soran+1 yılAha, bunu ogrenmis oldugum iyi oldu :) Bende nasil denge sagliyacagimi biliyorum bundn sonra :)
+1 yılValla bu durumda ne olurdu bilemicem
cs303813.vk.me/v303813063/4579/ccqd_oNiI0Y.jpg10 YorumlaLan bu ikili ilişkileride maratona çevirdiniz masada konuşup halletmeliler bence :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahahah :D
+1 yılbence kız hoşlanıyorsa ufak sinyaller çakmalı ama asla bir erkeğin peşinden ısrarcı olmamalı, erkek seviyorsa elinden geleni yapmalı, peşinden koşmalı ilk adımıda erkek atmalı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı. Peşlerinden koşmuyorum kendileri geliyorlar, eğer gerçekten her şeyiyle mükemmel bir kızsa belli ederim o da ona göre davranır, belli bir zamandan sonra biz neyiz deriz, sonra ikimizde cevap verirriz "biz sevgiliyiz".
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki kızlar senin peşinden geliyorlar ya, nasıl bir his bu? Nasıl.hissediyorsin kendini?
Soran+1 yılHmmmmmm. Anladimki herkesin dusuncesi farkli. ;)
hangisi seviyosa o koşsun illa yükü erkeğe bindirmenin anlamı yok ikisi de seviyosa olur zaten o iş koşmaya da gerek yok
19 Yorumla
Soran+1 yılYillar sonra kendinden birsey duydurtsa ona ne dersin?
Soran+1 yılYillar sonra kendinden bir iz birakirsa?
Soran+1 yılAah aaahhh
Soran+1 yılic cektim:(
Soran+1 yılYok:)
+1 yılBence kimse kimsenin pesinden kosmasın iki tarafta istiyorsa olur , istemiyorsa kimse pesinden kosulacak kadar degerli degildir
10 YorumlaAşkını en saf biçimde yaşayan yorulacaktır, kuşkusuz. Aşkın bir akıl oyunu olduğu unutulmamalı.
10 Yorumla
+1 yılTabi erkek koşacak laaan :D yani bencr normal olanı bu fakat ilk mesajı erkek atar gibi Saçmalığa inanmıyorum konusmak istiyosam bir selam veremezmiyim yani orası da var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiline karakterine kalitesine güveniyorsanız eğer cinsiyet farketmemeli her iki cinste koşturabilir her şeyide bizden beklemeyin yardımcı olu kolaylaştırın sizde gidin tanışın ya da tanışılmasını sağlayın gençler artık yalnız yaşamaya başladı herkes kafasını uyuştuğu arkadaşıyla gezip tozuyor artık türkiyenin gidişatı iyi değil herkes yorgun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen Turkiyede yasamadigim icin birsey diyemem..
Cevap sahibi+1 yılyıl 2014 konuşulan konular bu olmamalı yakışmıyor çok gerideyiz
Soran+1 yılhmm.
Hep merak etmisimdir pesinde kosulan erkekler olsa idi kadinlardaki dwvranis ve huy nasil olurdu :D 😃😍😛😑😈😲🙈🙉🙊
05 Yorumla
Soran+1 yılCogu yazmis oku :)
- +1 yıl
Kızlarda bahsettiğim bakış açısına göre cevaplayacak medeni cesaretli veya dikkat edeni görmedim -.- .
Kızlar koşmalı sonuçta seçen kadınsa koşacak olan da kadın olmalı. Bir çelişki var.
Belki mahalle baskısı gibi koşan kısa sürt*k damgası yenme korkusu da olabilir. Erkek yapınca bu damga yok tabi... Şairler en çok erkekler tüm dünyada neden acaba? ... Bu algı değişmeli.
Bu konuda Küresel devrim şart -.- ...
Soran+1 yılHerkesin fikri farkli;)
Soran+1 yılArtik orasini bilemem :)
+1 yılİki taraftan biri dahi koşuyorsa o ilişkiden bir cacık olmak. Denk olacak ağır ama emin adımlarla yürüyecek. Yoksa olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil yaniii?
- +1 yıl
İlişki dengeli olmalı yani. Ne ilişkiyi sıkacaksın ne de rahat bırakacaksın. Normal seyrinde dozunda olacak. Sıkarsan boğarsan çok rahat bırakırsan da kaçırırsın. Dengeyi iyi ayarlaman gerekiyor.
Soran+1 yılHmmm, peki bu dengeyi nasil iyi ayarlabilirimki?
- +1 yıl
Geldiği kadar git Konuştuğu kadar konuş , iyi şeyler yap ama üsteleme.
Soran+1 yılVaaaaaaaaaaaaaay be! Guzel bir fikir verdinnnnnn bana:D
- +1 yıl
En iyi cevap ve +1 diyorum bende güzel durur ;)
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yine dolacaksa gözlerim
Sensiz olsun dilerim
Eritir yaşlar kalbini
Dayanamaz buna yüreğim
Dur yalan yalan söyledim
Yaşanacaksa eğer keder
Bırakma yalnız beni
Koşalım beraber.08 Yorumla
Soran+1 yılGüzel sözler, nerden aldın?
Soran+1 yılKeremcemin sarkisi bu..
Soran+1 yılFark ettim :)
Soran+1 yılHmmm, anladim!
birinin ilgisizleştiği yerde öteki koşsun.ama nadir olur o.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Bence iki taraf da koşmalı ama birbirlerine doğru. Hayat çok kısa, insan mutlu olacaksa kaçmamalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kacmayi tercih ediyorum..
Soran+1 yılHmmmm :(
+1 yılseven kosucak baska yolu yok... ikiside severse ortada bulusurlar.
10 Yorumla
+1 yılbence kimse kimsenin peşinden koşup pembe dizilerdeki gibi dramatik sahneler oluşturmasın.sevenler birbirine direkt kavuşsun mutlu günler onların olsun gerek yok koşuşturmaya yaw.
00 Yorumla
+1 yılNeden illa birileri birilerinin peşinden koşmalı yani neden koşmalı ki bu mudur ki hayat felsefemiz gönderiliş amacımız malca şeyler yaptık malca şeyler yapıyoruz en azından malca şeyler yapmayalım gelecekte.
00 Yorumlakızlardaki azme hayranım. yorulmak nedir bilmiyorsunuz :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Kim kimi kovalar orası kesin değilde. Çok kaçan kaybeder o kesin.
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına bırakın şu peşisıra koşmayı. Birbirinize koşun olmaz mı.
10 Yorumlaİlk adim hep erkeklerden beklenir, ama bence iliskiyi baslatmak istiyorsaniz sizde kosabilirsiniz kimse yanlis anlamaz bu durumu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen erkek koşmalı daha anlamlı oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAynenn! :D
- +1 yıl
Ama seven kız fazla koşturmaz çünkü fazla naz aşk usandırır. Bazı tipler kızların peşinden koşmaz
Soran+1 yılMalesef bazen oyle oluyorr..
+1 yılKoşan olur.. 100 mt depar atar nefesi kesilir. Maratona koşarsa en fazla 3 yıl..
00 YorumlaNiye koşuyolarki seviyosalar uzatmasınlar orta noktada buluşsunlar sıkıntı olmaz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o kisi hic caba gostermiyorsa?
Soran+1 yılPfffff, bende bir bilsemmm?
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılkaçan kovalanır her zaman.koşmaya gerek yok.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen hep kacmayi tercih ederim, kovalanir derken?
- +1 yıl
peşinden birileri gelmiyor mu seninle konuşmak istiyen falan?
Soran+1 yılMalesef..:(
- +1 yıl
bakımlı mısın peki?
Soran+1 yılKapaliyim mahlum bakimli olucagim tabikide :)
- +1 yıl
kapalı olman nedeniyle ama şöyle bir durum var orasını burasını açıp peşinde bir sürü erkek dolaştıran kişileri bir nebze de olsa kıskanıyorsan boşuna kıskanma.gelip geçici ilişki onların çoğunun yaşadığı.çoğu erkekler afedersin ama cinsellik olarak birinin peşinden koştuğu için ve senin de kapalı olduğunu gördüğü için o durum göz ardı edilince sende göz ardı ediliyorsun.takma kafana gönlüne göre birisi çıkıcaktır elbet.
Soran+1 yılDogru, zaman oyle bir degistiki insanlar ne istediklerini de bilmiyorlar. Herkesin hakkinda hayirlisini diliyorum :)
- +1 yıl
aynen öyle herşeyin hayırlısı..
Soran+1 yılAmin!
Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. İstersem aşkından ölüyüm bir kız hayır dedi mi peşinden koşamam,
016 Yorumla
Soran+1 yılYengec burcusun galiba?
Soran+1 yıl5 aya kadar konustugum birisi vardi. Kendiside yengec burcuyduu..
Soran+1 yılBana sevdigim var dedi, bende onun uzerine sildim attim onu.. :( Oysa o aylar icinde benimle cok ilgilenmisti.. Resmen beni kullandii :(((
Soran+1 yılHmmm, benim burç kova..
Soran+1 yılBilmemki? Kisiye bagli.. Yengecler cok farkli, onlar gercek aski ariyanlardir diyorlar bu dogrumu?
Soran+1 yılMesela bir kizla 5 aydir konusuyorsunuz, ve kiz sonradan seninle daha konusmak istemiyor. Cunku o kisi bana bir sevdigim var dese, ondan onceki konustugu kisiyi hemen unuturmu?
Soran+1 yılDuygusal bisey olmasiysa? derken
Soran+1 yılBeni cok kiskanirdi, herseyime karisiridi, siirler paylasirdi?
Kendimce koşarım olmaz demediği sürece olmaz dediysede üstelemem yüzsüzlüğe gerek yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinsiyette bir birini süründürmeden bu oyunu oynasa daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek koşmalı ama çok koşturmamalı yorulursa bırakır koşmayı..
10 Yorumlakim daha cok seviyorsa o koşar ama sevgi eşitlenince tam tersi olur hatta kaçan kovalar
03 Yorumla
Soran+1 yılben hep kacmayi tercih etmisimdir..
Soran+1 yılEdiyorum.. :) gelen gelir gelmese kendi bilir..
Erkek kosmali, ama kizda cok nazlanmamali
10 YorumlaKoşma kızım düşeceksin. Yavaş yürü.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. KİM seviyorsa o koşmalı.
THE END...10 YorumlaAile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. kız belli etsin erkek peşinden koşar zaten
10 YorumlaKoşmaya gerek yok ikiside yürüyerek halledebilir
10 YorumlaFark etmez kaçan kovalanır
00 Yorumla
+1 yılKoşturacak kadın göremiyorum.
00 Yorumlaher zaman kaçan yorulur (diyorum ben
03 Yorumla
Soran+1 yılben herzaman kacan tarafdayim.
Soran+1 yılANladim?
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne koşması ya sevişin
017 Yorumla- +1 yıl
direk mevzuya girin diyorsun :)
Soran+1 yılHemen olmazki..
Soran+1 yıl5 senedir bekliyorum :(
Soran+1 yılBen kac kere attim her seferinde tekmeyi ben yedim;\
Soran+1 yılTovbe tovbe, kapali bir insanim ;\ cirkin degilim ALlahima sukurler olsun;o
Soran+1 yılinatcigim, gururluyum, sabirsizim, sinirliyim
Soran+1 yılDesene beni hemen evden atarlar:(
Soran+1 yılBende onu atarim :D
Soran+1 yılDogru hepimiz bir gun olecegiz, mezarda yanliz yatacagiz:[
+1 yılikinizde yerinizde dursanız da kimse yorulmasa
10 YorumlaKaçan kovaladı cinsiyet farketmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılkız koşsun :))
00 Yorumla once erkek sonra kadın kosuyor bndee
00 YorumlaSeven koşmalı
10 YorumlaKızlar koşmalı :)
00 Yorumla
+1 yılhiçbiri olmamalı
014 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla niyemis?
- +1 yıl
erkek neden kossun kız niye kossun seviyosan hoslanıyosan kacma
Soran+1 yılBir kiz hemen hoslandigini ifade edemezkii ama..
- +1 yıl
ederde işine gelmiyo erkek hoslandıgını ifade eder ama yanına yaklaşamazki
Soran+1 yılhmmmmmm
- +1 yıl
hiç kızın kovaladıgını görmedik
Soran+1 yılBelki bir gun gorursun..
- +1 yıl
ihtimali 0
Soran+1 yılumdunu yitirme!
- +1 yıl
0000000
Soran+1 yılHmmm:\
- +1 yıl
bu zamana kadar kim kostu sanki öyle bişey olsa bile 1 adım bile kosturmam :)
Soran+1 yılHic bilemezsin! Hic bir zaman umdunu kaybetme!
- +1 yıl
benim yerimde olsaydın belki anlardım hangi kız bize bakar etrafta bakıcak kız yok
İkisi de koşmalı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız koşmalı bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Cevap sahibi+1 yılTürkiye de zor da yurt dışında genelde hep kızlar koşuyor.Tabi bizimkiler bulunmaz hint kumaşıya illa erkek koşacak.
Soran+1 yılBende yurt disinda yasiyorum..
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte.
Soran+1 yılNeresi guzel:p Turkiye dururkenn
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne