Kocamın babası beni zaman zaman sıkıştırıyor ne yapmalıyım?

Kocamla iki yıldır evliyiz. Sürekli olmasa da sık sık hem onun hem de benim ailemi ziyarete gidiyoruz. Kayınpederim bu iki yıl boyunca zaman zaman flörtümsü şeyler söylüyordu ama ben yanlış anlıyorumdur diyerek görmezden geliyordum. Geçen gün evlerine gittik. mutfakta kahve yaparken görümcem lovabaya gidince ben mutfakta yalnız kaldım. Kayınpederim girince bakışlarından bile anladım niyetini. Aslında tam olarak bir şey yapmadı ama kalçamı elledi. Kendimi geri çekince kaçma diyip üstüme yürüdü ben de kolunu cimcirip odadan çıktım. Hiçbir şey söylemedim kimseye. Zaten kocama söylersek babasını vurur. Aile faciası başlatmaktan korkuyorum çünkü daha büyük bir sorun var o da kaynımın duyması. Çünkü ben üç aydırda kaynımla cinsel ilişkide bulunuyorum. O bana gerçekten aşık ama ben sadece cinsel münasebet için onunla oluyorum. Ve o kocamdan da kıskançtır.
Not: kaynım kocamın öz kardeşi değil. Sadece kardeşi gibi görüyor ve kocamın ailesi yetiştirmiş kendisini...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar rica ediyorum yargılamayın... Alay da etmeyin... Bir endişemi paylaştım sizinle... Yardım edenlere teşekkürler...
Kocamın babası beni zaman zaman sıkıştırıyor ne yapmalıyım?