şunları yap bence
1.öpüşmeyi dene sonra liposaction öpüşmesi yap
2.kızı karanlık bir ortama at orda sağlam bi romantik film izle beraber titanik,king kong gibi
3.kucağına al poposunu şaplakla acayip eğlenir
4.ellerini kızın yüzünün!yanaklarına getir dudağını öpücük yap de sende yüzünü ellerinle sıkıştır ve ortaya çıkan şirin suratı 4-5 saat izle veya öp sana kalmış
5.kıza tavada yumurta pişir üstüne kaşar koy ve üstünü kapat beklet o hazır olana dek çay yap tavşan kanı yanına örgü peynir bul bi minik tepsi bul kzın yanına git ve önüne koy tepsiyi üstünede sana tapıyorum ulu yüce büyük FISTIK de ...ulan bunları benmi yazdım ?
6.kızı yere yatır ellerini altına koy ve kızı alıp ayağa kalk kızı düşürmeden piceps kaslarını çalıştır beleş spor aleti oldu kızcağız hehe!
7.kıza kahve yap ama bulabildiğin en lezzetli kahveyi bul onu yanında taşı kahvelerinizi yudumlarken sohbet et bişiyler konuş süper olur
bla bla bla bla işte sıkıldım dahada yazmıycam bunlar yapılır tamammmı31 Yorumla
Soran+1 yılben kızım
tamam biliyorum kızsında benimde bildiğim hayal edebildiğim bunlar artık al kendine uyarla hem zaten kadın erkek eşit değilmiydi
ben kızı al eline halter çalış demişim sen adamı al eline halter çalış eeeeeee ne de olsa kadın erkek eşit muuuuhhaaa hhaaa hhaaaa10 Yorumla
+1 yılDoğal olmak istiyorsanuız gidin bir lunaaprka çarpışan arabalara binin ama ayrı ayrı binin.
go kartlara binebilirsiniz.
ona kendi ellerin ile yemek yapıp gidip sahilde piknik alanı gibi yerde yiyebilirsiniz.
uzanın yere yada oturun bi yere basın omuzunda olsun onun bulutlara bakıp şekil çıkarın.
bowling oynayın.
romantik olsun diyorsan takın kulaklığı varsa ortak şarkınız güneşin batışına eşlik ederek dinleyin.
doğal olun bence böyle her sevgili yapmaz böyle şeyler =))11 Yorumla
Çekirdek çitlenir
okuldan kaçılır beraber
yavaşça yolda birbirlerini iterler
Birlikte çığlık atılır
P--clk yapılır :D::D çok eğlenceli olmak üzere <300 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
anaa onudamı bize soruyon yaw git dışarı gez toz kafana ne esiyosa yap plana ne gerek var metroya bin bi o durak bi bu durak dolaş o bile değişik bi şey ama sakın haaa ne yaparsan yap ama alışveriş yapmaya kalkma ilk günden bezdirme çocuğu :))))
00 Yorumlacips kola abur cubur şeylerrrrr ve korku filmi kanepe sen onun dizine uzanmış ohh miss izleyin işte filmi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo kdr imkanımız yok :D
+1 yılsohpet et denız kenarında gunesın batısını ızle.ona kendısını cok sevdıgını soyle.gozlerının ıcıne bak sınemaya gıt.
14 Yorumla
Soran+1 yıliyi fikir :D
- +1 yıl
olsun sorun degıl yanlıs degıl dogru yere yazdın fıkır almıs olduk:)
git sevgilinin yanına ne yapıyorsanız o yapılır işte.. illa bu şu yapılacak die bişi yok gün ler kös kös oturup birbirinize bile baktığınz zmnlar olur :D
04 Yorumla- +1 yıl
zaten yapılan araştırmalara göre birbirini seven insanlar sadece bakışsalarda sıkılmazlarmış. sevmeyenler ise off ne bakıyorsun falan dermiş. bir forumda okumuştum.
- +1 yıl
o değilde sorun kaldırılmış çok güldüm ya :)))
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben 4 yıl önce zillere basıp kaçıodum sevgilimle :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:d ne güzell
Birbirinizin gözüne parmağınızı sokabilirsiniz
Karşılıklı oturup burnunuzu karıştırabilirsiniz
Beraber tuvalete gidebilirsiniz
Mideniz boşalana kadar kusabilirsiniz
Sevgiliyle ne yapılabilir ?10 YorumlaBirlikte bir tatile çıkın.Akşama kadar gezer fotoğraf çekinir denize girer v.b bir sürü şey yaparsınız.Sen ve o mükemmel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılamuda kalkılır
3lü salto yappılır
oooooooooooo
herşey yapılır01 YorumlaEllerini boynuna doğru götürüp boynundan öp şayet benim zayıf noktam ora 😂sonra işte reis aklına ne gelirse yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. çekirdek çinteyin...beraber...
12 Yorumla- +1 yıl
sevgiliyle cimnastik yapılır
Soran+1 yıl:DDDDDDDD
Gizli Üye(36-45)+1 yılkahveye gidip batak,tavla,okey oynanabilir
maça gidilir10 Yorumla
+1 yılsevgiliyle cimnastik yapılır
00 Yorumla
+1 yılEl ele tutuşup dondurma yalayabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılöp onu okşa onu devamı gelir zaten hahaha
00 Yorumla
+1 yılseks