Kocamın en yakın arkadaşı ile yakınlaştık napıcam ben?

Benim iyi giden bir evliliğim vardı 26 yaşındayım 2 yıldır evliyiz ve kocam inşaat mühendisi mühendis olan başka bir arkadaşı ile beraber yaptıkları binada kalıyoruz yani arkadaşı da hemen alt katımızda oturuyor arkadaşı da evli ama ben Onun eşini pek sevmem geçen hafta bize geldi beraber playstation oynadılar falan sonra ben mutfaktayken su içmek için mutfağa geldi o sırada arkamdan geçerken hafifçe sürtündüğünü fark ettim sonra yemekte eşi de geldi ve ben masayı hazırlarken eğilince göğüs dekolteme baktığını fark ettim en son bu sabah kocam marketteyken geldi onu sordu ve Ben de birazdan gelir deyip içeri davet ettim kahve içiyorduk sonra yan yana oturup muhabbet ederken elini göğsüme götürdü ve öpüştük sonra onun kucağına oturdum bir süre sürtündük ve kocam kapıyı çalınca ayrıldık sonra hiçbir şey olmamış gibi davrandık ve az önce geri eve gitti ne yapmalıyım mesaj atıp olanları konuşsam mı? Kocama anlatmalı mıyım yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi davransam? Bundan sonra karşılaşmamızda nolucak onu da bilmiyorum yardim lütfen
Kocamın en yakın arkadaşı ile yakınlaştık napıcam ben?