Lanet pubg mobile!! Yardimmm lütfen?

Günaydın arkadaşlar benim sorum şu şekilde ben eşimi pubg oynadığını yakaladım önceden de beraber oynardık ama kendisi Yeni hesap açıp 1 aydır gizli oynuyormus ben öğreneli bir hafta oldu oradan kızlarla konuşuyor Suriye'de asker sürekli gelemiyor eve 10 günde bir gelirdi virüsten oda iptal oldu neyse geçenlerde bu izin oldu geldi ben telefonuna baktım öğrendim oynadığını ismini aldım bende hesap açtım ekledim kızın biri ile takımda iken girdim ağzıma geleni saydım çıktım sonra bende resim koydum baya yalvardı özür diledi sen oynama seni kandırlar sen safsın diye neymiş normal konuşuyormuş yaptığında birşey yokmuş evli olduğunu söylüyormuş Suriye'de yapacak birşey yok sıkılıyorum diyor ötesi yok diyor bende yapacağım normalse bende konuşurum evli olduğumu soylerim dedim işin içine ben girince kudurdu sildirdi ama hala kendisi devam ediyor oyuna bana bağlılığı sevgisine hiç şüphe duymadım bu zamana kadar ama bu durum canımı çok sıkıyor 6 aylık hamileyim ugrastigim şeylere bak lanet olsun bu oyuna ne olur bana yardım edin ona nasıl bir ders verebilirim birdaha oynamaması yapmamasi için 😭😭😭
Lanet pubg mobile!! Yardimmm lütfen?