benim pek çok sorudaki yorumlarımdan bilen bilir.. bir kızda en önemli ayrıntı saçlarıdır benim için. başkaları kızların totosuna bakar önce, ben saçlarına... beline yakın ve gösterişli saçları olsun isterim.. ki böyle saçlara sahip bir kız zaten daha kafadan %50 tavlamıştır beni.. benim bir erkek olarak zaafım bu.. ben o saçlara dokunup okşayacağım.. ki bunu sık sık yaparım.. özel ilgi alanımdır.. saçlarını okşarken uyuturum da.. saçlarına dokundurtmayacak veya beş dakika sonra yapma yağlanıyor diyecek bir kızla yapamam.. bu konuda çok netim.. ben o saçlara dokunacağım.. ki laf aramızda , "-benim diyen"yok yağlanıyor , hoşlanmıyorum vs diyen bir kızın saçlarını aşkla veya sevgiyle okşayayım yeter ki misal dizlerime başını koyup.. sonrasında kendisi gelir sırnaşır saçlarımla oynar mısın diye.. bu derece de kendime güveniyorum bu konuda.. eh insanın zaafı bu olunca.. 4 yaşımdayken beni kucağına alan ve beline kadar sarı saçları olan bir genç kızın saçlarından ayıramamışlar beni.. dünyayı yıkmışım.. o günden belliymiş böyle olacağım yani. :) o kız nasıl bir kızdır... erkeklere güvenmeyen ve karşı cinse karşı huzursuz olan bir kızdır.. sadece gerçekten sevdiği ve kendisini kırmayacağına inandığı bir erkeğe teslim eder saçlarını..
Saçlarına dokunulmasını her kadın ister mi bilemeyiz. Şimdi birde yağlanıyor meselesine geçecek olursak yani funda onun saçı mı yoksa benim elim mi yağlanacak? Eğer onun saçıysa sebebini sorarım ki böyle bir şey mümkün değil. Benim elim kepeklenecekse yağlanıyorsa gitsin kafasını yıkasın. Neyse yazarken anladım ki çekilecek kadın değildir 😂
Böyleleride var mı ki acaba? 😊 Böyle kadın kesinlikle sevmiyor değer vermiyordur, bu duygusuzluğunda ötesidir bence. Yani etsiz eleman sıfırsın gözünde yüreğinde.
Bırak dağılsın, bırak yağlansın, sonuçta bir seven değer verenin var ama tabiki kendisi sevmiyor ya😊 pardon😄 Sevgiyle sağlıcakla kalınız🌼💐🌹🖐️
Bir kadının saçına dokunması bir adamın bir kadının buna izin vermesi sanırım sana teslimim manasına gelir aksini diyen o kadın sanırım o adamı sevmiyor.. hoşlanmıyor bu kadar basit
saçıyla oynanmasından hoşlanmıyor olabilr ya da ben gibi cidden saçı anormal yağlanıyordur ve günü dışarıda geçirecek yıkayamayacaktır yağlansın istemez sevmeyene dokunmayı versin erkek de üstelemeye gerek yok bir de ellerine dolayıp dolaştırma huyu olanlae var onlara hiç oynatmam
Bazıları kafasıyla oynanmaktan hoşlanmaz. Acaba ondan mı, yoksa pek te hoşlanmadığı için mi o tepkiyi gösteriyor. Normal de sevgilinin, sevgi göstergesine seven birisi tepki göstermemesi gerekir. Bilakis hoşuna gitmesi gerekir.
Kesinlikle sevmeyen kadındır. Seven sevdiğinin onun saçıyla oynasindan hoşnut kalir aksine cok hosuna gider ve okşadıkça gozlerini kapatir huzur bulur.
O sözü söyleyen kadının yanında 10 saniye daha durmam. Tek kelime söylemeden kalkar giderim ve bir daha da ona insan muamelesi yapmam. Yok muamelesi yaparım.