His ile beyin farklı ise his yanılır, karşı tarafın sevgisinden emin olmak için ona sorular yöneltirim, eğer soruları cevaplıyorsa ve mantıklı ise ve konuşma biçiminde kötü birşey sezmezsem o zaman doğrudur, ama oma soru sorduğumda sadece kızıp küsuyorsa veya gidiyorsa ondan şüphelenirim direkt
Seviyorum Ferhat Tunç, u hislerimde yanılmam 30 yıldır gece gündüz dinliyorum reis bir kere bıkmadan bir kere bile sıkılmadan hisler yanılmaz insan yanılır bir ara kasetçalarım bozuldu sevsem gider yenisini alırım dedim içime şüphe düştü hemen gittim de aldım eminim seviyorum kral adamı :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
insan kendisinden iki gün üst üste emin olamıyor ki :) duygular gerceklerin cok onünde :) şöyleki ; gördügune mi inanırsın sevdiğine mi? görünenin neredeyse yarı yarıya yanıltıcı olmasina ragmen %90 buna gördüğüme der :) öleyse sevgini ya da sevgisini sorgula derim en onemlisi insan kendine insnirsa karsisindakini dinler :)
kendine inan:) şöyleki ; sen iyisin etrafın çevren iyi olur faydan dokunur onları anlar dinlersin :) önce sen önemlisin ama dedigin gibi kendine vicdanına inan...
Selam, Hislerime güvenirim sizde aynı şekilde güveniyorsanız (olumlu ya da olumsuz yönde farketmez) o yoldan gidin... Allah hiçbir kararınızda KEŞKE dedirtmesin ☺️
Emin ol sevildiğini anlar insan yani ilgisinden bakışından anlar yani sevildigini sözlerden çok hissetmen önemli ama gerçekten emin olman lazım bagzıları çok güzel rol yapıyor