Güzel olmak ve seksi olmak arasındaki fark nedir? Sizce hangisi daha önemlidir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ciddi farklar var. Çok güzel, inanılmaz güzel ama zerre kadar seksi olmayan kızlarda gördüm, yüzüne bakılmayacak olupda genel olarak seks bombası denilebilecek kızlarda. Seksilik birden fazla öğenin (kalça, göğüs, bacak ve beden) bir aradaki uyumundan kaynaklanıyor. Bu uyumda kıvrımlılık, genişlik ve düzgünlük esas kriterler. Güzellikte yalnız yüz güzelliği ön plana çıkmakta ve kalan kısımlar tekdüze ve yalın / standart kalmaktadır.
00 Yorumla
+1 yılAşk ve sevgi gibidir.
Aşk seksiliktir. Bir an olur ondan daha şiddetlisi yoktur. Ama bir anda geçer. Sonra da yüzüne dahi bakılmaz. Aşk dönüşebilir ama bu dönüşmez.
Güzellik ise sevgidir. Doyulmaz ve giderek de artar. Yaş aldıkça bünyeler ikisi beraber ise eğer vefa da devreye girer.
Bana göre güzellik daha önemlidir. Seks de önemlidir ama seksi insan kendi kendine bile yapabiliyor.00 Yorumla
Yuz hatlari duzgun , puruzsuz cildi olan bir kiz guzeldir onun kendine ozgu bir guzelligi vardir.
Seksilik ise eşittir özgüven guzellikle bir alakasi yok ve kendine ozgu bir cekiciligi vardir.00 Yorumla
Seksi olan kişi seksi olmak için uğraşandır. Güzel olan kişinin ise güzelliği doğal güzelliktir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı. güzel yüzü kası dudagı güzele denir :)
00 Yorumlagüzel olmak seks duygusu içermeden yanı dersin kı al bu kızı koy evıne gezsin baska bişey yapmasın güzeliğinden kimi kız da vardır güzel değildir ama seksi yapan bakışları giyimi veya hareketleri vardır ister istemez sende fantezi dunyası acar
10 Yorumlagüzel insanın yüzü gözü kaşı burnu güzeldir. seksi olanında, ama seksi insanın vücut ölçüleri dikkat çeker. çekicidir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle benim için güzel olmayan bir kadının seksi olma şansı zaten yoktur..seksilik kadınlığın en üst noktasıdır içten gelir giyim tarzından makyajdan hal hareket konuşmaya kadar bir çok faktör önemlidir..kadın dediğin seksi olmalıdır..
00 Yorumla
+1 yılBen güzel bayana daha bir beğeniyle ve masumca bakarım
Seksi olan bayan da oğhşş diyerek içimi çekerek bakarım
Durumu sen anla artık... Güzellik olmalı, seksilik gerekli00 Yorumla
+1 yılgüzel olmak s*kerken kese kağıdına ihtiyaç duymamaktır, seksi olmak ise yüzü çirkin fakat vücudu diri ise at gibi ise s*kerken kese kağıdı kullanmaktır :)) biraz argo oldu ama erkekle arasındaki tabir budur tüm çıplaklığı ile itiraf ettim :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel olmak doğal olmaktır..
Çekici olmakta seksi olmaktır..
Güzel olan herzaman kabuldur..00 Yorumla
+1 yıl"o kadar güzeldi ki bakmaya kıyamadım" desem sanırım anlatabilirim.
00 Yorumlaseksilik dişilik demektir. her güzel seksi değildir.
00 Yorumla
+1 yılgüzellik doğuştan gelir.. seksilik ise öğrenilir...
00 Yorumla
+1 yılseksi biraz daha şeytani oluyor fizik olarak olsun yüz güzelliği olmaksızın bakışları duruşu etkiliyor insanı
00 Yorumlayüzün tatlıysa güzelsindir fizigin iyiyse seksisindir bu kadr :D
02 Yorumla
+1 yılSeksi olan kişi çirkin olsa bile bir çekiciliği vardır, Güzel ise güzeldir sadece.
00 YorumlaMasum bir insan seksi olamaz.Burdan bir sonuç çıkarabilirsin
00 YorumlaGüzeli güzeli yapan edeptir, edep ise güzeli sevmeye sebebtir diğer özlü bir sözle kendi cevabını verim anliyan anlamıştır...
00 YorumlaGüzele güzel demem güzel benim olmadikca, seksiye seksi denen benimle yatmadikca...
00 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli seksilik göstergeli bir kavramdır :) sanırım yeterlı olmustur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi olmak dişiligini kullanabilmek. Herkes güzel olurda seksi olamaz.
10 Yorumlaseksi olan kişi kendini alımlı yapar al benisi yüksektir can çektirir güzel kişi sevdirir
00 Yorumla
+1 yılBence insan olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yıliki ucu b*klu değnek... ne desem bilemedim :D
00 Yorumlaat ile çiçek arasında ki cazibe farkı...
00 YorumlaÇirkin de seksi olabilir :)
00 Yorumlabence seksi olması daha önemli
00 Yorumla
+1 yılMemen sağlamsa seksisin.
00 Yorumla
+1 yılmeme, sağlam bacak
00 Yorumlaaynı seyler.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi