Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çelişkili apar topar ilişki 3 gün sonra hamileyim sanki hamile kalacağını biliyorduda hemen testyaptı ya da hamileydi zaten seninle olurken ne entrikalar var saf buldu seni ona olan aşkına güveniyor ilişkiye girincede hiç şüphe bırakmıycağını düşünmüş olmalı daha önce birlkte olmamışta ilkkez birlikte oluorsan büyük ihtimalle yalandır anne karnındayken dna testi yapıla biliniyor okadar merak ediyosan yaptır testi
00 Yorumla
Kandiriliyorsun kiz senden hamile degl bu tibben mumkun dgl cnku hic bir tahlilde iliskiden uc gun sonra gebe olduu cikmaz meydana kiz seni kekliyor bskasindan olan cocugu senin askini kullananarak sana yamalicak akilli ol kadinlar seytandir butun iliskini kes o haysiyetsiz insancikla eger tutturursa senden diye gel test yapalim doktora gidelim de ama inan bna o cucuk senden olamaz bukdr cahil olma
12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşımda aynı şeyi söyledi en az 2 hafta dedi bana çıkması için testte
+1 yılBiladerim seni aldatmış ne kadar acı olduğunu senin kadar iyi hissedemem.
İyi tarafından bak , evlenseydin onunla o zaman yapsa idi bu işi.
Daha mı iyi olurdu? Tabiki hayır değil mi.
Yol yakından karakteri açık verdi sana.
Sende gerekli olayı yapmışsın zaten.
Ayrılık en iyisi düşünceme göre.
Bırak Alkolu falan , hiç birşey için içmeye değmez.
İçinde birşeyde olduğu yok.10 Yorumla
Kardeş yaptıklarınla anlattıkların çok uyumsuz imanlıyım diyosun şarap içiyosun onu dertlendin yaptın imanlıyım diyosun zina yapıyosun onu da zevklendin yaptın e kardeş hani senin iman? Neyse kızı bırakmışsın en azından bir dertten kurtulmuşsun tevbe kapısı açık at elinden o şarap şişesini de imanının gereğini yerine getirip tevbe edip hayata ve kurana sımsıkı sarıl.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkma bebek senden değilse için rahat olsun... o bebeği aldırtırsan ve yardımcı olursan bütün günah senin boynuna vebalini gelecekteki yuvandan çekersin oda çocuklarının burnundan fitil fitil gelir...sana yardım edcem de hastaneye götür onu bu çocuk bendense sana söz veriyorum yardım ederim söyle ama değilse * git kapımdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılbu kız şimdi aldattıysa evlennce evde durmaz. sen onu düşünme ilişkini kes
10 Yorumla
+1 yılkızla ilişkiye giriyorsun evlenmeden imanlıyım diyorsun benim bildiğim bizim dinimizde zinadan kaçın deniyor ama?
54 Yorumla
Soran+1 yılBir cahillik ettik ne yani yaptık nolmuş?
- +1 yıl
tövbe et derim onun haricinde bu saatten sonra kızı sorgulasanda birşey ifade etmez nasrettin hocanın bir sözü var su testisi su yolunda kırılır
+1 yılsenı tesellı etmek ısterdım ama sende pek saglam ayak degılmıssınkı kardes ımanlıyım dıyosun kızla yatıyosun ne ıs yaa ıkınızde fena kasınmıssınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhacı sana kitlemek istemiş çocuğu başına kalacak büyük ihtimal geçmiş olsun şu kızlara karşı temkinli olmayı öğrenemediniz bir *
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. o mu söyledi sana başkasından hamile diye
kesin eminmisin!
kızın günahını alma02 Yorumla
Soran+1 yıl3 günde belli olmazmış hamile kalması öyle dedi arkadaş yanlışmı biliyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltöbe töbe nasıl birini buldun böyle boşver değmez üzüldüğüne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapman gereken şey hiç bişi yapmamak kızla görüşmeyi kes zaten yapılması gerekenleri o yapacak kıza deki eğer bendense git doğur ozaman DNA testi yaptırız kabul ederim ama değilse umrumda bile değilsin herkes kendi yoluna babana da selam söyle kızını siktiğim için çok özür dilediğimi iletirsin söz veriyorum bidaha yapmayacam dersin 😬
00 Yorumla3 günde hamilelik falan ortaya çıkmaz. ya kıza biri zorla sahip oldu ya da bile isteye yaptı başka açıklaması yok bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Kardeşim git hergün iç zinaya bulaşma. Gelip burada camiden çıkmam deme, kızın içinde varmış demek ki öğrendiğin iyi olmuş işler ciddiye binseydi daha zor olurdu.
00 Yorumla
+1 yılİmanlısın ama evlilik olmadan nikah olmadan kızla birlikte oluyosun sonrada kızın bebeği başkasından diye kıza tokat atıyosun. Pardon da kendini savunabileceğin bir yanın yok o kötüyse sen de kötüsün emin ol.
10 Yorumla
+1 yılCamiden cikmadigin gibi kari koynundanda cikmiyorsun hey masalah ne guzel imanlisn bnde o seyden istiorm!!!
00 Yorumla
+1 yılbelkide senden 2 yıllık sevgilini bizden iyi tanıyo olmalısın test ypmışmı
00 Yorumlaeğer senden olmadığına eminsen dna testi yaptırırsın çok gerekli olursa bu da bir fikir
00 Yorumlaya arkadaş uydurmakta uzay seviyesindesiniz ya :))))) yeminle gülüyorum. yeşilçam sizin yüzünüzden öldü, biliyorsunuz dimi?
00 Yorumla
+1 yılimanlıyım diyorsun da kızla ilişkiye girmeyi biliyorsun ve elinde şarap şişesi o nasıl oluyor dini karıştırma böyle şeylerinle
10 YorumlaKiz cocukla ortada kalmissa ben evlenirdim kizla yazikdir gunahdir.. kiyamam simdi ona neler cekiyodur
00 Yorumla
+1 yılhadi lan ordan camiden çıkmıyormuş imanlıymış.Siz adamı dinden de imandan da soğutursunuz.
HELALİN OLMAYAN KIZLA ne haltlar karıştırdın, evli bile değilsin.
eminim inancın tamdır eminim22 Yorumla
Soran+1 yılBir hata yaptık ne yani ölelim mi? Onun yaptığı ne peki memlekete gitti geldi hamileyim dedi üstelik benim üstüme yıkmaya çalıştı.
- +1 yıl
kız belli ki ayartmış, o seninle ilişkiye girmeden önce hamile olduğunu biliyordu ve apar topar o yüzden ilikiye soktu.neyse işte bu kadar çocuk doğsun dna yaptırırsınız, hem kızın elinde seninle ilşkiye girdiğine dair kanıtı yok ki
+1 yıladam gündüz namaz kılıyor gece zina yapıp durumu dengeliyor.
10 Yorumla
+1 yılSendendir belki nerden biliyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım üç günde anlaşılmaz hamile kaldığı dedi?
- +1 yıl
Anlasılır , 2 günlük iken bile kan tahlilinde anlasılıyor
+1 yılİmanlısın ama zina ettin...
10 YorumlaNe biliyosun senden olmadıgını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Benden önce kiminle girdiysen o konuşsun de.
00 YorumlaYapmışsın yapacağına birde imanlıyım falan deme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evlenin çok mutlu olacaksınız eminim
00 Yorumla
+1 yılVay mk vayda vay mk yuh mk çüş mk oha mk. Onun mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden olmadigi belli zaten raad ol
00 Yorumla
+1 yılEşim de kankamdan olabilir. Dert etme
00 Yorumla
+1 yılShameless 2. sezon?
01 Yorumla- +1 yıl
Offf yıllar önceki soruyu niye hortlatıyon ya? :D Nereden bulursun anlamam.
2014 Mayıs sorusu bu, oha yani.
+1 yılgetir bana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk aliyor musun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler