Patronumu baştan çıkarmak?

Patronumla 8 ay önce derin bir flört dönemi yaşamıştık ama sonra kötü şeyler oldu ve bağı kopardık şu an o işte çalışmıyorum ama birilerinden duyduğuma göre beni geri işe çağıracakmış. Şimdi size soruyorum patronumu nasıl baştan çıkarabilirim?
Ama bana bildiğiniz tüm detayları verin lütfen

Mesela kızlar nasıl daha seksi olabilirim?
Erkekler sizce kaçanı mı oynayayım yoksa ona karşı sempatik cici kız mı olayım?
ya da ona karşı ondan hiç hoşlanmıyormuş gibi mi görüneyim yani o umurumda değilmiş gibi?

Kendisi: Benden yaşça büyük ve oldukça karizmatik çevresinde çoook kız var ama ciddi anlamda benden hoşlanmıştı şu an da hoşlanma ihtimali var bunu net bilmiyorum ama esas sorun oraya girdiğimde nasıl davranmalıyım, nasıl dikkatini çekebilirim evet esas sorum bu nasıl dikkatini çekebilirim? seksi ama o**** gibi görünmeden tabi.
Lütfen bildiğiniz her şeyi anlatın çok ihtiyacım var.
Bir de bir arkadaşım da orada çalışıyor ve büyük ihtimal o adama beni kötülüyor sizce adam inanıyor mudur? eğer inanıyorsa bu izlenimi nasıl silebilirim?
Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAŞILDIM SANIRIM ONU YATAĞA FALAN ATMAK İSTEMİYORUM ÖYLE BİR NİYETİM OLSAYDI BU ZATEN ÇOK KOLAY OLURDU :D
YANİ ONU NASIL ETKİLERİM BUNU MERAK EDİYORUM NE YAPMAM LAZIM DİĞER KIZLARDAN FARKLI OLDUĞUMU GÖSTERMEK İÇİN?
* BİR DE ŞU ARKADAŞ OLAYINA DA DEĞİNELİM LÜTFEN. YAKIN ARKADAŞIM BENİ ONA KÖTÜLÜYORMUŞ YALAN YANLIŞ ŞEYLER ANLATIYORMUŞ SİZCE ONUN GÖZÜNDEN BU İZLENİMLERİ NASIL SİLEBİLİRİM İŞE DÖNÜNCE BU ÖNEMLİ?
Patronumu baştan çıkarmak?