Bu sorunun cevabını merak ettiğin için bu videoya tıkladıysan, kendine şu soruyu sormanı rica ediyorum: Bir erkeğin ilgisini çekmek senin için neden bu kadar önemli? O ilgiyle içindeki hangi boşluğu doldurmaya çalışıyorsun? Ve bu ilgi açlığıyla hayatına çektiğin erkeklere bir bak. O boşluğu gerçekten doldurabilmişler mi? Yine içsel sorgulamalarla dolu bir video ile karşınızdayım. 💎 Yanıtları yorumlara yazalım, kabile olarak farkındalığımızı bu alana doğru da genişletelim. İyi seyirler, derin sorgulamalar dilerim. 😊 Abone Ol ▪ https://bit.ly/2r6i7sd
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen ne yapsan seni görmüyor ben elimden geleni yaptım yapacak bişey yok istemiyosa istemiyodur egom falanda yokta bütün adımları ben attım hatta açılmayı bile düşündüm ama ondan bir adım göremedim daha sonra gereksiz olduğunu gördüm artık iögilenmiyorum ve onunla ilgilenmediğimin farkında bile değik galiba
31 Yorumla- +1 yıl
Siz dünyayı kendi pencerenizden gördüğünüz için yaptıklarınızın karşıya nasıl etkileri olduğunu fark etmezsiniz sen elinden geleni yaparken mesela neler yaptın başkalarıyla sevgili olup onun ilgisini mi çekmek istedim başkalarıyla evlenmeye kalkıp onun ilgisini mi çekmeye çalıştım eğer öyle yaptıysan unutma evlensen de ölene kadar mutlu olamayacaksın ayrılacaksın bak görürsün onurlu bir erkek sevgilisi olan bir kadına adım atmaz ne kadar severse sevsin o kadını da hayatında istemez eğer böyle bir şey yoksa senin sonun belli zaten bekle ve gör en mutlu olduğun anda hayallerini yıktığın o erkeğin gelecek kurmayı planladığın o erkeğin ahı tutacak bekle ve gör egom yok demişsin eğer böyle bir şey varsa egon var mı yok mu karar ver
En İyi Cevaplar
Kabul etmeliyiz ki erkek ruhunu anlamak biz kadınlar için her zaman karmaşık ve zor olmuştur. Bir erkeğin dikkatini çekmek için çeşitli yöntemler deneriz; saçımızla oynarız, yüksek sesle kahkahalar atarız veya dans pistinde en çok biz eğleniyormuşuz gibi davranırız. Bu yöntemlerin zorlayıcı ve işe yaramaz olduğunu hepimiz deneyimleyerek görmüşüzdür.

1 Pozitif enerjinin gücüne inanın
2 Kendinize güvenin
3 Benzersiz olun
4 Göz teması kurun
5 Gülümseyin
Yaparak eminim dikkatlerini çekebileceğiz. :)71 Yorumla
+1 yılİlgi çekici olmalısın seni gördüğünde ohalan demeli cazibenle etkileme lisin onu dokunmasın temas etmelisin yapamıyorsan eğer şakayla karışık yapabilirsin parfümünü koklar ona mesela kendine yakınlaştırır her geçen gün Sana ilgisi daha çok artacaktır birazda seksi olmalısın tabiki ah keşke bizimde ilgimizi çekmeyeçalışsalar bee
00 Yorumla
+1 yılArtık bunlar işe yaramıyor. Erkeğin ilgisini çekmek istiyorsanız bakımlı dürüst ayak oyunları oynamadan ego yapmadan olgun bir kişilkle yaklaşırsanız dikkatini çekersiniz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBakış açısı dar insanlar herşeyi sınıflandırmayla çözmeye çalışır.
Oysa o kadar farklılık ve olasılık vardır ki nasıl parmak izlerimize dek aynı olmayabiliyorsak, düşünsel tercihlerimiz ve karakterlerimizde aynı olmuyor.
Nasıl bir insanın, nasıl bir insandan beklenti içerisinde olduğu sorusu daha iyi olur.
Popülerizme kendini yeterince kaptıran insanların, ızdıraplarına mutluluk demesi de bu konunun en büyük komedisi.
Ilgi çekme çabası başarılabilir tabiki ancak mühim olan kalıcı faydası.20 Yorumla
+1 yılAkli başında olgün kültürlü bir kadın eğer donanımlı alfa bir adamin ilgisini çekmek istiyorsa olduğu gibi görünmeli ve davranmali.. Gereksiz sahte maskelere yalanlara basvurmamali.. Bir hayat görüşü kendine ait fikirleri olmalı. Öyle seksi giyinmesi sadece dişiligini kullanmasi yetmez komik durur :))
610 Yorumla- +1 yıl
Böyle erkekler kaldı mı
- +1 yıl
@hellokity98 aksine çoğalıyor, artık erkekler akıllanıyor ve gözleri açılıyor çünkü, etrafımızdaki kızların çoğunun basit ve ambalajdan ibaret olduğunu hemen anlayabiliyoruz
- +1 yıl
Yorumlardan kalite aktı da şaşırdım erkekleri kediciklere aşık olarak biliyordum hep 🤓😀
- +1 yıl
@hellokity98 geçti o zamanlar, mesela ortalama görünüşte zeki bir kız benim aklımı başımdan alabilir
- +1 yıl
@hellokity98 kadınlar özellikler de Türk kızları artık kaf dağlarından inip gerçeklerle yüzleşmek, ve kendilerini eksik oldukları konularda geliştirmek zorunda, çünkü çoğu bir balonun içinde yaşıyor, ve o balon patlayınca sudan çıkmış balığa dönüyorlar
- +1 yıl
@hellokity98 kusura bakmasinlar haftanın 4 günü aktif spor yapıyorum 1.90 boyunda eli yüzü duzgun adamım. . Her ay 1 kitap okuyorum arada tiyatro oyunlarını izler takip ederim.. Elimden geldiğince donanımlı hale gelmeye çalıştım hedefim hep bu oldu.. Ve bunca özellik barindirip karşımıza çıkan insanlar sırf "dişi " diye yürümek komik olur hoş durmaz tarzimiza oturmaz :) yorumlar icin teşekkürler bu arada arkadaşlar
- +1 yıl
@Cercevesız_Fuat rica ederiz ne demek, bu arada kadınlarımız ne yapıyor? çekiyor kıçına gri eşorfmanı, yatarak Blu-Ray izlerken ''beni anla, bizim hallerimiz var, her yerim şiş şiş.'' :)
- +1 yıl
@müendisbey :)) bunalıma girdiklerinde çikolata cips yaza doğru 3 ay kala salonlara koşup zayıflamak istiyorum diye feryat figan bağırmalar.. Yanlış eş secmeleride cabasi.. Hergün burada eşimden şiddet gördüm pişmanım aldatildim! ya da kilo aldım veremiyorum gibi sorular okuyoruz.. Kendileri için yaptıkları tek hayırlı şey yok gibi ne diyim yazık :)
- +1 yıl
o aklı başındaki kadınlar en son annelerimizdi işte, sonraki jenerasyon fena bozdu
- +1 yıl
@müendisbey malesef oyle dostum acı ama gerçek.
+1 yılErkeklerin ilgisini çekmek için ne yapmalı mıyım? Hayır başlık ilgimi çektiği için değil midemi bulandırdığı için geldim ve başka midesi bulanan var mı diye baktım. Çok şükür hiç bir zaman o kadar basit olup birilerinin ilgisini çekme çabalarına girmedim.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Hanım hanımcık ol" "abartıdan uzak dur" "adam akıllı dur". Gördüğüm bu yorumların hepsi bir kalıba sığdırılmaya çalışılmış son derece belli. Az insan çıkıp kendisi gibi olsun yanımda mutlu olsun kendisini kasmasın demiştir çünkü eğer doğal olursa devamı illaki gelecektir
20 Yorumla
+1 yılHemen de dökülmüşler ''hiçbirşey yapmama gerek yok'' diye. Evet, düşük kaliteler için birşey yapmanıza gerek yok. Bu video %20 lik gerçek erkeklerin ilgisini çekmek için yapılmış zaten ama öyle yazan kızların bunu anlayacak kapasitesi yok belli ki.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olarak genellemiyorum sevdiğim insanın dikkatini çekmek için ters davranıyorum genelde gerci huyum da bu ters ve aksiyim hep😐😐
00 Yorumla
+1 yılBu kadın bakmış ki ilgi gösteren erkek yok. Gidip kadın kanalı kurmuş bari kadınların ilgisini çekeyim demiş. Tuhaf bir iticilik var kadında
00 YorumlaErkeklerin ilgisini nasıl çekeceğimizi değil cekmeyeceginizi düşünseniz de cehennem kalabalığını arttırmasanız keşke
00 Yorumla
+1 yılBir kac açık seçik fotoğraf hepsinin ilgisini ceker
21 Yorumla
+1 yılBayanların yorumları gelende “umrumda olmaz, onlar benim ilgimi çeksin, neden ilgisini çekeyim o kim ki” tarzında ve bu bile TC kadınlarının ne kadar egoist olduklarının, ne kadar kibirli ve burunlarının havada olduğunun kanıtıdır. Uzak durmak lazım.
32 Yorumla- +1 yıl
sen onları bir de 30-35'e dayandıklarında gör, o kibir abidesinden eser kalmıyor, ister ev hanımı olsun ister ayakları üzerinde durabilen başarılı bir iş kadını, biyolojik saat hiç bir vakit görmezden gelinemeyecek bir gerçek, ondan sonra seçme lüksleri de albenileri de kalmıyor
- +1 yıl
avrupalı kadınları övünce de bize çatıyorlar, işin gerçeği, avrupalı kızlar hem daha doğal güzeller, hem de egonun zerresine rastlayamazsın, çok mütevazılaren cahili bile bizimkilerden kültürlü
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ilgimi çekmek kolay
Tatlı bakış
Yalan olmayan karakter yeterli10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkorona vakası geçmeden kimsenin ilgisini çekemezsin
10 Yorumla
+1 yılDinelememe gerek yok biliyorum eriniyorum yorum yapmaya taktik çok da kim yazacak 😊
00 Yorumla
+1 yılOnunla ilgilenmeyi bırakın gerisi gelir. Kural değişmez
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğin ilgisi için değil de yoruma bir erkeğin ilgisini çekmek umurunuzda olmasın demeye gelmiştim 😂😂
00 YorumlaEkstra çaba harcamaya gerek yok ülkemizin güzide erkekleri abazan olduğu için çıt desen dikkat çekersin..
21 Yorumla
+1 yılKimsenin ilgisini çekmeye çalışmam. İsteyen kapıyı tıklatır zaten. Varsada birine ilgim çekinmeden açılırım böyle yollara baş vurmam.
10 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum bayan benim ama sevgilimi anlatıyor sanki o bana karşı ilgi açlığı var iki dk ilgilenme triplere kavgalar kavgayı da başka şeyden çıkarıyor hırsını öyle alıyor 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılNasılsam yine öyle olurum beğenirlerse beğenirler beğenmezlerse beğenmezler sıkıntı değil ve şunu unutmayın beğenecek insan sizi kendiniz olduğunuz için beğenmeli başkaları icin değişmeyin degisecekseniz kendiniz için değişin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarla ilgilenen adam aptaldır. parasız pulsuz kalınca veya kötü çocuklardan dayak yiyince köpek gibi kapımıza gelecekler zaten...
00 Yorumlanötünü sallaman yeterli hemen kaşar sanarlar peşini bırakmazlar
00 YorumlaHiç bir şey yapmanıza gerek yok niye onların ilgisini çekeceksiniz ki? Bırakın kendiliğinden olur her sey
01 YorumlaBaşkalarının ilgilerini çekmeye çabalamak boş ve çabalamam doğal halimle kalmayı ve kendim gibi davranmayı seviyorum ve sırf erkeklerin dikkatini çekebilmek için kendimi değiştirmem gereksiz
10 Yorumla- Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin 😎
10 YorumlaŞu ego sizi direk itici yapar şöyle tatlı ve uslu bir hanımcıl kızı kim istemez ki😀
00 YorumlaTürkiyede erkeklerin ilgisini çekememek diye birşey yok
10 Yorumla
+1 yıl1.7hız ile dinledim... harikasınn ve haklısınn.."ne kadar ekmek o kadar köfte"😘
00 YorumlaEmin ol
Kızlar
bu videodaki teyzeden daha iyi biliyor bunu :))10 YorumlaHiçbişey yapmam onlar bişey yapsın kendıme deger verıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemeleri görecekler😂😂 sallana sallana. Emmeyi hayal ederler. Böylece dikkatlerini çekersin
11 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılSeven insan zaten ilgi göstermeli, ortada hiç ilgi bulunmuyorsa o ilişkiden şüphe edilmeli.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılÇekiyorum zaten kendim olmam yetiyor
12 Yorumla- +1 yıl
@MistırSe ya at kafası sanalda bu sitede kimin dikkatini çekmeye çalışacağım. Nasılımlardaki tipsiz ayıların mı? Uza.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir isteğim yok. Çok gereksiz bence
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç böyle dertlerim olmadı...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bir şey yapmama gerek yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yapmak istemiyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHanım hanımcik kız olun yeter
00 Yorumla
+1 yılBunun icin ugrasmaya gerek yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Erkeklerin ilgisini çekmek için dekolte yeterli
00 Yorumla
+1 yılEkstra çaba harcamama gerek yokki 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbir bok yapmam. Beni seven böyle sevsin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik klişe pembeli yorumları okumaya geldim.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmam gerekmiyor ki 😊😊😊
01 YorumlaGizemli olmak yeterli
00 Yorumla
+1 yılKendin ol abartıdan uzak dur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı dursunkar yeter
10 Yorumla
+1 yılDervişin zikri neyse fikride odur
00 Yorumla
+1 yılIlgilerinin canı cehenneme. Aşk yok mu 🙂
00 Yorumla
+1 yılNeden ilgisini çekmeye çalışayım umrunda olmaz.
00 YorumlaErkekler benim ilgimi çekmek için uğraşsın
015 Yorumla- +1 yıl
Zeka yeterli bence sizin icin
- +1 yıl
Aaaa, nasil olur? Genelde o yas araligi zeka ister
- +1 yıl
Yanii ne istiyorsun zeka harici?
- +1 yıl
Bilelimde belki sansimiz olur?
- +1 yıl
Yazabilirsiniz isterseniz bekliyorumm 😎
- +1 yıl
Yaaaaa. Biride evet desin artikk nedir bu sizin yaslarin 25 lere olumsuzlugu
- +1 yıl
😄
- +1 yıl
@Mehmettok1979 abi bazen 40 olmak icin dua mi etsem diyrum😂
- +1 yıl
Ben 25 sen 40 olmak için ha 😄yaşının kıymetini bil ve senden her zaman küçük kadınları seç çünki bayanlar çabuk yıpranırlar erkeklere göre mutlu huzurlu ve saygılı bir birliktelik istiyorsan tabi
- +1 yıl
@Mehmettok1979 abi oyle diyosum bak fizigimde iyi boyum falan ama. Bizim yaskiler cok sey istiyor. Tripleri cok. Bende 30 yukarisna meyil ettim
Istekleri az ve tutsrli oluyor ama haklisiniz tabi abi
+1 yılilgilenmiyor ise, İlgilenmek İstemiyordur. Net
10 YorumlaGüzel ve akıllı olsalar yeter:)
10 YorumlaKulaklarını iyi çekmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılkendin olmalısın yeter
00 Yorumla
+1 yılErkekler ilgisini çektirecek kadınları sevmez
00 YorumlaÇekme çabam yok.
00 Yorumla
+1 yılSaçını çekip kaçarım
01 Yorumla- +1 yıl
Ya yakalarsammm
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme açsanız yeter
00 YorumlaNe yapmazsın ki'
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bişey yapmıyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı