+1 yılDaha ilk aydan 😱 Sağlıklı görünmüyor. Demek ki sana sinirlendiğinde böyle şeyler yapmayı hakkı olarak görüyor. Seni cezalandırma psikolojisine giriyor. Yani genel olarak yaptığı hataları sana mal etme eğilimi var gibi duruyor. Sadece bu değil başka konularda da böyle yaparak seni eksik ve hatalı hissetirebilir. Genç birisin sakın seni bu şekilde manipüle ederek kontrol etmesine müsade etme.
26 Yorumla- +1 yıl
Bir de su getirmesem 2 gün küsüyor demişsin başka bir yorumda. Tam düşündüğüm gibi bu şekilde senin tüm ayarlarını bozar. Sana bu tarz şeyler yaptığında hiç umursamaman gerekiyor. Zor biri var karşında.
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor peki
Soran+1 yılBütün ayarlarımı bozdu zaten kaç bikaç ayda ne yapıcağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Yani bişey söylemek zor. Ama sana tavsiyem çocuk falan yapmadan önce bu adamla hayatını geçirmek isteyip istemediğine emin ol önce. Çok güçlü sinirlerin olmalı mesela, onun sözlerinin etkisi altında kalmamalısın. Ama bu da sürekli eşine karşı temkinli olmanı gerektireceğinden ilişkine zarar verir. Ona güvenemezsin. Yani durumu yaşayan sensin ve elbette ne yapacağına sen karar verebilirsin. Lütfen kendine zaman ver ve onu bir süre izle.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. O zaman her tartısmada her kızma da bizde bunlara girelim. Böyle saçmalık mı olur
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sormalı ve konuyu derinlemesine konuşup içini rahatlatmalısın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Merhaba. Genelde uzun süreli evliliklerde görülüyor bu durum. Ve çoğunlukla eskiyen, heyecanı kalmayan Veya tatmin olunamayan cinsel sorunlardan kaynaklanıyor. Ama sizinki daha 1 aylık İken böyle bir durum yaşanmış olması beni çok fazla korkuttu. Büyük ihtimalle evlenmeden önce de oluyordu diye düşünüyorum ama görmeden bilmeden bişey söyleyememde. Şu su getirsene olayı da bana göre çok aşağılayıcı bir durum. Su getirmeyi istemek nedir anlamıyorum. Hiç sevmem bu tarz şeyleri ve böyle adamları. Neyse konumuza dönelim. Öncelikle bu durumu oturup açık ve net bir şekilde konuşmalısınız. Ortada bir sorun olduğu belli ve bu sorunu açık yüreklilikle konuşup çözmelisiniz. Sana tavsiyem ise, ona tam olarak güvenmeden çocuk yapmamalısın. Güvenirken kendine karşı dürüst olmalısın. Eğer çözemiyorsanız, çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama önce bir iş bulup kendi ayakların üzerinde durmanı ondan sonra ciddi kararlar vermeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılkızdığında dışarı koşuyor bu aldatmış anlamı taşımaz ama aldatmaya meğilli ilk fırsatta sana boynuzu takar :D
10 Yorumla
+1 yılSana kızmıştım ne kadar saçma bir cevap? Ne yaptın da kızdırdın ve bunu dedi?
34 Yorumla
Soran+1 yılUfak tefek kavgalar her şeye trip atmaya meyilli zaten su getirmesem kalkıp alsana desem iki gün surat yapabiliyor mesela
- +1 yıl
Çok garip bir durum gerçekten hele ki erkekler için. Bir sorunu mu var acaba
Soran+1 yılNe gibi bir sorunu olabilir ki
- +1 yıl
İş hayatında olur ya da kendi kafasına takılan suçlu hissettiği birşey yüzünden gergin olabilir
+1 yılSlaakmış eşin avusturyadaki üniv arkadaşım deseydi olay kapanırdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olup'ta görüntülü sohbet sitelerine gireni çok gördüm.
00 Yorumla
+1 yılSen bu adamla hangi kafayla evlendin? Hamile kalmadan yol ver buna.
00 YorumlaSeverek evlenmediniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
+1 yılKızınca aldatabilir yani 🤦♀️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanisi kızarsam sana aldatırım demiş
00 Yorumla
+1 yılBelgeleyemiyorsan üzerine gitme ama takipte kal.
00 YorumlaAllah yardımcın olsun zor
00 YorumlaGösteriyorsan görmek için girmiştir yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılBoşan hemen namussuz adamdan
00 YorumlaSen de kızdırma bir daha
00 Yorumla
+1 yılSence ne yapman gerek?
00 Yorumla
+1 yılBu evlilik yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur öyle seyler takma