kavga edildiğin de yataklar ayrılmalı mı sizce?
ayırır mısınız?
eşiniz ayırsa ne tepki verirsiniz?
ayırır mısınız?
eşiniz ayırsa ne tepki verirsiniz?
Ne olursa olsun tabii ki karakter çok önemlidir ama Yüce Allah birlikteliği de helal kılmıştır ve bu yaşadığınız şeyler eşinizle gerçekleşiyor. Dolayısıyla dini yönden günah.
Din dışında ise, ne kadar çok yataklar ayrılırsa o kadar çok araya mesafe girecektir. Ve eşlerin aklı dışarıya kayacaktır. Yani ne olursa olsun tartışmadan sonra asla aynı yatak dışında yatılmamalı. Sarılmasalar bile ayrı yatak olmamalı. Ayrıca ayrı yatak olursa küs kalmalar daha da uzayacaktır.
katılıyorum bebeğim gene döktürdün ağzına sağlık :*
aynen bence de ayırılmamalı
hem dinen de eşler birbirlerine yatak da bile arkalarını dönerken bile izin almaları gerekirken yatak ayırmakda nedir? dimi
Amin canım ALLAH kalbimize göre eşler aileler nasip etsin cümlemize Amin
can'sın :*
Sıradan da görünse önemli hususlar bunlar, Eşinizi herhangi bir karşı cinsten ayıran budur, iniş çıkışların varlığı o kadar doğal ki, ancak bunları illa ki çözeceğiz birbirimizi tanıdıkça, hiç ayırmamalı mümkün mertebe gün sonunda sorunumuzu çözmüş olarak yine bir arada bütünleşmeliyiz...
ayrı yataklarda yatılıyorsa bıtmısdır o evlılık... ne olursa olsun ne yasanırsa yasansın aynı yastıga bas konmalı, hanı su boylu boyunca olan.. asıl onemlı mevzu o yastıga bas koyabılecek saygıyı korumak, kuser ınsanlar dogaldır gıcık kapar dogaldır, ama bır degersın ıcın gecer! dokunur sana yanarsın! orası evlılıgın kabesıdır, kabe yıkılırsa ne kalır gerıye:(
Bazen gerekli..Tartışmaların hararetini taşıyanlar olabilir..
İnsan kendisini biliyor ise bırakın yatağı, odasını bile ayırmalı.
Sonrasında eşler tartışmayı da aşıp kavga edip, tartaklamaya kadar varabiliyor olaylar..
Cevap
23Cevap
kavganın boyutu ve sebebi illaki çok önemlidir ancak ne olursa olsun buna karşıyım ve dinen günahtır...
Küslük olur kavga olur tartışılır ama ne olursa olsun o yatakta birlikte yatılmalıdır.
Şeytanın en sevdiği şeyle onu mutlu etmem aramıza girmesine müsade hele hiç etmem...
ideal bir eşsin sen izindeyim :)
süpersin doğrusuda bu bence
30 lu yaşlarımda düşündüğümden o zamanlar kapını çalarız tık tık :)
uww öeperim yanacıklarını bebeğim ya :)
Kesinlikle yataklar ayrılmamalı. Küs olsun, kavga olsun, tartışma olsun o yatak ayrılmamalı.
aynen aynen
evlilikte tek kural geçerlidir.
sıla-sevişmeden uyumayalım diyorum
dip not:şarkıyı beyinlerinizle yorumlayın lütfen
yatağa girmiş iki yabancı ve aklın içine girmiş koyunları yutan o kurnaz tilki.sorunlar hallolmadan susulmasa keşke ve hatta uyunmasa :)
evlenmeden cidden ahkam kestim :D
evli olman şart değil bebeğim fikir yürütebilmek için ;)
susulsa bile birlikte uyunmalı
ben asla ayırmam ama eşim ayırırsa bir daha onunla uyumam yani kesin ve net :)
katılıyorum aynı şeeyleri düşünüyorum
her ne kadar kavga edilse dahi yatağa küs girmeme taraftarıyım ki yatak hiç ayrılmamalı ;)
kesinlikle valla öyle bişi görsem ağlarım hüngür hüngür ya :)
bende ağlarım kanepeye mi yattı gider gene yanına yatarım :D
cansınız ;) =)
bende kız kıyamam dayanamam valla, alıırm yastığımı duygu sömürüsü yapar girerim koynuna ya :D:D ahahahaha :D:D jeliboon cansın kız :D
sağol canım bilmukabele :)
;););)
hiç sevmediğim bir hareket..yatak ayrılırsa araya sogukluk girer...erkeğim biz hiç yataklarımızı ayırmayalım evlenince olur mu döşünde uyut beni asakjdjs
ahahahahahha tamam hatun zaten ben maçoyum biliyorsun bir ayırmaya kalk bakalım yumruğu yersin kendini duvardan sıyırırsın sonra :D
mahremimizi dökme demedim mi sana hatun illa zopayı kafanda mı kırayım :D
nazarımda o an evliliğin bittiğinin kanıtıdır.o kadar hassas bir durum evliler için.bir yastık olayını fazla abarttım belki de ama ninemin devri adetleri yanıltmıyor.
hoş bakmam.. evlilik bu tartışmada olur kavgada olur ev hali hersey olur.. evlilik demek alttan almak demek görmezden gelmek demek... karsındakini her haliyle kabul etmek demek...
kesinlikle ayrılmamalı annemle babam 27 yıllık evliler çok şiddetli kavga ettiklerinde dahi annemin veya babamın 1 kez ayrı uyuduklarını görmedim ve hala ilk gün ki gibi sevip sayarlar birbirlerini sırrıda sanırım burada ;)
teşekkür ederim:)
ahh efendim rica ederim hemşehrim ;) =)
Valla eskiden yastığını pikesini atıyordum yatak odasından kapıyida kitliyordum ama o zaman çocukmusuz simdi cocuğumuz var gece uykusu pek yok cok uykusuz kalıyor odadan çıkmak istiyor bazen musade etmiyorum..;)
Bence kavga ne kadar büyük olursa olsun yataklar ayrılmamalı.
aynı yatak ta yatıp kavga edip uyuyamamaktansa sakinleşmek için ayrılması daha doğru
tabi her zaman değil istisnai durumlar olduğunda
Ayrılmaması gerektiğini düşünüyorum ama bazı durumlar hariç tabii.
saçmalık hemen her kavga da yatak mı ayrılır ayırmam ben ayırırsa da bir daha yatağıma giremez o kadar kesin ve net
Günah olduğunu hatırlıyorum ama yanlış olmasın araştırayım tekrar :*
günah biliyorum bende kocandan izin alman gerekiyor diye bilioyorum
aynen canım evlilik önemli eğer gerçekten bu sorumluluğu alabilinicekse o adım atılmalı dieye düşünüyorum ben
o yatağa küs girmek istemezdim böyle böyle derken sevgi bitiyor ayrılık geliyor tartışmada haklıda olsam haksızda olsam arayı düzeltmeye çalışırım hatasını göstermeye çalışırım.
bence ayrılmamalı ne olursa olsun, yatak evliliğin kutsalıdır o bozulmamalı. bir defa ayrı yatılırsa bir daha eski hiçbir tadı geri bulamaz insan diye düşünüyorum
ne kadar birbirimizi kırsak üzsek bile o yatağa asla küs girmemeliyiz
Gayet de güzel ayırırim.
hiç hoş değil bu soğumanıza sebep olabilir ama :/
ne olursa olsun. aranda ne geçerse geçsin. o yatağa beraber gireceksin. ne kadar küsersen küs o yatakda barışacaksın
Bence kavga ne kadar büyük olursa olsun yataklar ayrılmamalı.
hem dinen hem mantığen iyibirşey değil yatağı ayıran erkek olsun bayan olsun birdaha birleşene kadar bütün melekler ona lannet eder
Bence ayrılmamalıdır sorunlar yatak dışında kalmalıdır.
yaw ben de diyorum ki evlendin diye neden aynı yatakta yatmak zorundasın!!!
ben tek yatmayı seviyorum ayrı odalarda hatta ayrı dairelerde de kalsak iyi olur :)
Sacmalikk yatak ayrilirmi hicc..Esim ayirirsa bida bnle yatamaz :)
dindeki hükümleri fenadır aplam durumları bir araştır derim
olur derim ne diyeyim yarın sabah da yanına nasıl olsa sokulurum :D
ben herşeyin karşılıklı saygı olduğuna inanıyorum kesinlikle akşam neyse sorun kapatılmalı
yatağı ayıran kadını evimden ayırırım.
Ben ayirmam oda ayiramaz o ne oyle cok sacma -,-
Sanırım hiç hoşlanmazdım bu durumdan
tokatı koyardım heralde :D
ben ayırdım ve ayrırıyım:)
off geniş geniş
bence bir yatak ayrılmamalı, bir de sofra...
bazen özlemek iyidir
Ayırmamak gerekir
çok yanlış
Kovarım evden :)))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar