- Cinsel Yaşam konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir çizgi film kamu spotu dur. Şirinleri şirince köyünde rahatsız etmeyin. Artık gözlüklü şirin kitap okumak yerine kas basıyor kollarına niye çünkü şirine öyle erkek seviyor diye. Oysa beyefendi kitapçı ilimci bilimci mülayim erkek şirin seçilmiyor. Niye mülayim şirin ve serseri şirin arasında halk oylamasi yapılırken trafoya Garfield giriyor 😂😂
Çıkarılacak ders: Köylü şirinler milletin efendisidir ve efendi erkek her zaman sizi sever...😜🤭😂13 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭🤭günaydın
Seksi bir kadın her erkeği peşinden koşturur diye bir kaide yok en azından her erkeği peşinden koşturamaz ama genel olarak çoğu erkeği peşinden koşturabileceğini zannediyorum. Fakat çoğu böyle kadınlarla ciddi bir ilişki düşünmek istemez şahsen ben istemem
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Bu neyin yarışı anlamadim her erkegin pesinde kosuyor olmasi kadına ne katacak yani ucunda oscar mi var niye boyle bir istek icerisine girdiklerini anlayamiyorum. ruh esini bulmak en onemlisi ve o kisinin gozunun gordugu en iyi ve en guzel sey olmak önemli. yoksa herkes pesinden kosmus, cok begenmis falan bos is benim icin.
30 Yorumla
+1 yılHayır koşturamaz her erkek için seksi kadın tapilası kadındır soylemi geçerli değil
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılMerhaba,
Hayır, seksi bir kadın her erkeği peşinden koşturamaz! Tip ve fizik geçici, her an değişebilir, kaza bela Allah'tan! 😅30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTüm kadınlar midemi bulandırıyorlar, tek biriyle dahi tek bir dakika bir arada kalabileceğime ne bir ihtimal ne de olanak tanıyabilirim, şu seksilikte neyse artık, insan bedeni bana iğrenilmesi gereken bir pislik olarak görünüyor, canlılar arasında en çok bozulan beden şüphesiz insana ait olandır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka işim mi yok :) görende erkekler sadece kadın peşinde koşuyor onun dışında başka bir şey yapmıyor sanır. Şimdiye kadar ilişkiye girdiğim bütüüüün kadınlar kendileri vereceğini söyledi :)) (bütüüüünnn diye abarttım 3 kadın) ilişkiye girmediklerimde verecekti ama onları saymıyorum içlerinde çokta güzel seksi olanlar vardı. Sevmeyle ilgili bir durum :)
10 Yorumla Sadece sapığı karaktersizi olgunlaşamamış erkeği koşturur. Öylesini yaşlı dişleri dökülmüş bir kadımda yapar onada bakarlar yani oyüzden Seksi yim diye havaya girmeyin karakteriniz karakterli bir erkek koştursun peşinizden sexiliğiniz değil yoksa kullanılmış kondomdan bir farkınız kalmaz😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Akli pipisinde olan iradesiz erkekleri kosturur sadece.. biz insaniz , karsi cinsin kokusunun pesinden giden akilsiz hayvanlar degiliz hepimiz yani..
10 YorumlaElde etme ihtimalim yüksekse koşarım, yoksa yormam kendimi. Ben seksiye, seksi demem benim olmadıkça.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbazanları koşturur sadece
libidosu Normal düzeyde olan hiçbir erkek sır karşısındaki kadın çekici diye kendini kaybetmez
Çok güzel bir kız bana haddinden fazla samimi davrandığında ben bilakis şüpheleniyorum kesin bu kızda bir artniyet var diye20 Yorumla
+1 yılHer erkeği peşinden koşturamaz, sadece ilgi odağı olabilir. Bakan çok olabilir, fazla gelen teklifler olabilir.. Daha şuana kadar seksi bir kadının peşinden koşan erkek görmüş değilim. Elde de edemez her erkeği sadece seksiliğine güvenebiliyorsa (:
10 Yorumla
+1 yılEvet hemde dört nala koşturur bu çok bilinen birşey fakat bir detay hariç eğer karşı cinse birşeyler vereceğini vadedecek şekilde hareket ediyorsa koşturur ki ne koşturur finalde onu yemek var çünkü :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok sanmıyorum , erkekleri de bu kadar gömüp beyinsizleştirmeyelim
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer kuşun eti yenmez.
70 Yorumla
+1 yılBu zamanda seksi olmasa bile peşinden koşuluyor kadınların.. . Erkekler ne istediğini bilemiyor ya da başka çareleri yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHayır , ben öyle kadınları anlık zevk varsayıyorum ve bir kişiye aşık olup sonsuz zevk varken anlık seçmek bence čåhįllįk.✍️
10 Yorumla Koşturmaz koşanlar s*kmek icin koşar o kadar diger türlüsü bir halta yaramaz o seksi kadın evlilik hayali kurmaya gerek yok onunla
10 Yorumla
+1 yıltabi kusturur ama gereksiz:) kendi sevgilisini kostursun o yeterli ya gereksiz butun erkekleri kosturmasi gereksiz :)
10 Yorumla
+1 yılHer erkeği, olmasa da çoğunu etkiler... Kadınlık çok güçlü bir silah... Erkeğin savunma sistemi de aynı güçte olmalı... Yoksa, Gülşen in dediği gibi olur: Yavrum kaldır kollarını, teslim ol etrafın sarılı...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Koşturur. Huyu ne kadar berbat olursa olsun erkekler sever böyle hatunların peşinde koşmayı ne pahasına olursa olsun :) sonra canları yanınca anlarlar ama geç olur
14 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aynı değildir
- +1 yıl
O zaman senin tanıdığın erkekler öyledir mesela ben öyle değilim
erkekleri de çok basite indirgememek lazım artık yeni yeni kendilerine gelmeye başladılar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ayni şeyin ardından koşmaz. Çünkü beğeniler ve karakterler farklı davranışlara sebep olur.
10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşturmak mı?1 gecelik iş görür, 2. gece erkek onun yüzüne bakar mı sanıyorsun sen.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Beni asla koşturamaz, diğerlerini bilemem.
.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı. Benim olmayanı kovalamam. Seksi diye de birini kovalamayacağım için cevap koşturmazmış ahaha
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılKosturur millet verecek arıyor artık vermeyeni sallayan yok 😂
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSonra tecavüz olayları kadın çinayetleri erkekler kötü asıl kötü kadınlar oranız buranız rahat dursun
30 Yorumla
+1 yılÜff bunlar seksi olmayanında pesinden koşuyor. 🙄boşversene ✂️
10 Yorumla
+1 yıla m salaklar koşar evet diğer türlü zor yani
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. Koşturuyor. Devletler bile yıkılıyor hatta bu yüzden.
Mesela baltacı mehmet paşa olayı gibi...10 Yorumla
+1 yılSeksi üç odun üzerinde akıllı bir kafa yoksa hiçbir işe yaramaz
11 Yorumla- +1 yıl
Vucudun
Asla koşmam koşacağın insan sadece benim olmalı.
30 Yorumla
+1 yılHayır koşturamaz her erkek abaza değil kimisi zeka arar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılSalaksa veya pelinsi gibibdavraniyorsa ben gelmiyorun giden gitsin
10 Yorumla
+1 yılEvet ama cevaplar kötü olabilir. Kabul etmeyebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Erkeklerde sexe düşkünlük varken her Seksi kadın her erkeği peşinden koşturur
Ben koşmam diyende yalan söyler10 Yorumla
+1 yılHer erkegi değil zevkler ve renkler değişir çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır elbette seksi kadın cazibesiyle kalır her erkeği baştan cikaramz irade meselesi
20 Yorumlaİstediği kadar seksi olsun. Kültürlü değilse bilgili değilse hemen uzaklasirim oradan..
10 Yorumla
+1 yılGenellikle evet ama kendini kontrol edip sacma sapan hareketler yapmadigi surece
10 YorumlaErkek toplumunun 10'9_zu testestoronla çalıştığı için abazalıklarından koşturur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSokak köpeğininde peşinden köpekler koşar. Sabaha kadar onun üzerinden geçerler. Buna benzemek isteyen kadın olamaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Hayır siz kadınlar öyle olacağını sanoyorsunuz sadece
20 Yorumla
+1 yılTartışılır ama evet türk erkeklerine seksilik olsun yeter
12 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar hariç diyelim :) ama bu da azınlıkta
Sadece seksi olmak yetmez bence o tipler biraz daha işin eğlencesinde olanlar her erkek öyle biriyle olmak istemez bence
10 YorumlaNe diyorduk? Evet, şimdi hatırladım. Bütün erkekler olarak seksi kadının peşinden koşarız😏
01 Yorumla
+1 yılEtki uyandırır ama peşinden koşturamaz. Yoksa hayatımız kadınların peşinden koşmakla geçerdi.
10 Yorumla
+1 yılHayır koşturamaz çünkü bazı erkekler vardır ki sadıktırlar sevdiğinden başkasına bakmaz... 😏
20 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de. kız peşinden koşmaktan daha önemli işlerimiz var bizim.
00 Yorumla
+1 yılHayır seksi kadın denen şey günümüzde çıplaklı algısı olmuş seksilik çıplaklık değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha koşarsında yüz bulamazsan sctın demektir 😀😀
00 Yorumla Sadece seksi olması yetmez akıllı da olmalı
40 Yorumla
+1 yılDirayetsizleri alır götürür akıllı olmak lazım
20 YorumlaBeyni başka yerinde olanları koşturur.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Koşturur ama sürekli olmaz bu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen koşarım aga eğer gece mutlu biticekse azgın bir kadınsa iç çamaşırı ile boğsun beni saçımı çeksin orama burama dokunsun
00 YorumlaHashtag çok iyi asgdh
11 Yorumla
+1 yılseksi kadın her erkeği hayran bırakabilir kendine. her erkeği koşturamaz tabi ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayır dünya seksilerin etrafında dönmüyoor :D
35 YorumlaOnda olan herkes de var.
10 Yorumlakoşmaya meğilli olanları koşturur sadece
10 Yorumlakoşanlar çok fazladır eminim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHayır... O da bir yere kadar...
10 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar