Kardeş benim arkadaşın başına geldi 2 yıl ilişkisi sürdü sonra kız eski sevgilimi unutamadığımi hala onu sevdiğini anladım dedi ayrıldı çocuk çok kötü oldu ne böyle birşey yaparım ne de bana yapılmasını isterim adam gibi acımı çekerim onsuzluga alıştıktan sonra artık olursa olur başkasıyla...
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğrudur süper olaydır kızla ayrılırım mesela hemen sahile iner etrafı keser bir kızı gözüme kestirir arkadaş olurum merhaba merhaBa derken sabahına otekinı unuturum çivi çiviyi söker derler
Zihni ve bedeni kandırmaktan başka bisey değil, bir başkasını yara bandı niyetine kullanmak.. Kalbi kandırmaya yeterli gelmez hiç kimse, eğer ki kanıyorsa zaten giden içinde "yara" ibaresini kullanmak lüzumsuz.. 🤷♀️
Haklısın ama bazıları intikam alma gibi derdine düşer her ne kadar yanlış bir düşünce olsada bunları gerçekten yaşıyoruz nedeni dünyada ondan başkası yokmuş gibi.
Yara bandı yara iyileşene kadar takılır sonrasında çıkarılıp buruşturulup atılır bir çöpe. Fakat altındaki yara özellikle derinse izini bırakır. Yani demem o ki böyle derin bir yarada yara bandı bir yere kadar işe yarar. Yine izi kalır yaranın. Bırakın insanları, kimin kime yara bandı muamelesi yapmaya hakkı var.
Ee nolcak o yara peki. Birileri ilaç olmaya çalışmazsa. Yarası var diye kafasınamı sıkıcaz. hayat bu yaşıcaz acı tatlı. Sevip ayrılan insana vebalı muamelesi yapılmamalı.
Yanlış anlamışsın yazdığımı. Veba bir insanın içinde yaşar ve bedenini ele geçirip öldürür. Sevip terk eden insan ise sadece hatıralar sebebiyle yara açmıştır. Yapılan muamele sevip ayrılan insana değil, başka insanları yara bandı yapıp kendi yarasını başka insanlarda da açan kişilere.
Şöyle olacak ilkin yara izi yüzünden kendine güvenini kaybedecek. Fakat zamanla bu yara izi onun bir parçası olup onun daha deneyimli olmasını sağlayacak. Yani çoğu kişide gözlemlediğim bu.
Çok berbat bir durum neden birini yara bandı olarak kullanasınki? Evet bunun sonunda yara bandı olarak kullandığın kişiye asikta olabilirsin. .. ama bu sadece bir boşlukta tutunmak için konuştuğun biri olduğunu değiştirmez. . . Ve bunun sonundada eski sevgilini asla unutamadigini anlayıp hem kendine hayatı zindan edersin hemde yara bandı olarak kullandığın kişiye sevilmeye değer biri olmadığına inandırırsın
Sen birini yara bandı olarak kullanırsan uc gun sonra bırıde senı yara bandı olarak ak kullanır boşa dememişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye 😂
Çok yanlış bir düşünce çünkü yanı karşı tarafin ne suçu var burda onun kalbi ne olacak sırf sen onura bandı olarak kullancan diye onun da kalbi var sonucunda kendi sadece menfaatimizi düşünmek çok yanlış asla yani.
Mantıksız mantıklı diye bişey yok onun da duyguları ve bir kalbi var ne demiş peygamber efendimiz Ey muhteşem kabe! Senin Allah'ın katındaki değerini iyi bilirim fakat bence bir müminin gönlünü bir defa yıkmak seni 7 defa yıkmaktan daha zordur. Yani anlayacağımız her kim olursa olsun gönül yıkmak güzel bişey değildir.
Yeni birini yarabandı olarak kullanmadım kullanmam unutamazsin kendini kandirirsin anca ve ona bunu yasattigin icin mutsuz olursun olan yine sana olur kısaca.
Ben genelde sevebileceğim biri mi değil mi diye bakarım incelerim baktım iyi kız başlarım hemen. 👍 İnsanlar sevmek için mallar kullanmak için karıştırmayın. 😃👍
Başkasını yara bandı olarak kullanmak doğru değil bence. Hem karşındakini üzersin hem kendini aşağılık hissedersin (kendine saygın varsa). Onun için ne başkasını kullanmak gerek ne de kendini adi hissetmen
@zxrzxr zaten karşı taraf yara bandı olduğunu biliyorsa bu bence çıkar menfaat ilişkisidir. O zaman iki taraf içinde sıkıntı yok demektir ama zaten buda vi iliski olmaz bence ticaret sözleşmesi gibi birsey olur.
🤣🤣mesleğinizi merak ettim. Bakın benim böyle bir tanıdığım var çocuk terkedildi daha önceden ona yanık olan bir kızla beraber şu an. Kız destek olmaya ve kendini kabullendirip sevdirmeye çalışıyor. Nasip. Şimdi ticaret bunun neresinde bir izah edermisin @Aycet7
Birini unutmak için başka birini yara bandı olarak kullanmak sizin şerefsiz ve karaktersiz olduğunuzu gösterir, yani doğru bir davranış değildir. Yapmayın. Gidin adam gibi acınızı çekin, kabullenin, acınızla olgunlaşın ama insanları kullanmayın.
En İyi Cevaplar