Hic sevgilim olmadi el ele degmedim burdaki kizlarda surekli tersliyor baska kapiya diyo birak pesimi diyo sizi eslestireyim mi sorusu soruldu benle eslediler kizi kiz degistir sunu ya diyo benim sorunum ne 😫
Cevabın nedir?
Senin sorunun tam olarak kızları kovalamak. Kızların senden kaçmasının sebebi, onların gözünde vıcık vıcık, muhtaç, ilgi müptelası, aç bir herif gibi davranman. Kızlara yürümek, kızları etkilemeye çalışmak, kızları kafaya takmak, tüm odağını kızlara vermek, hayatında kız olmadığı zaman hayata küsebilecek kadar boş bir adam olmak oldukça iticidir. Kadınlar bu tür adamları itici bulurlar.
Hayatın kızlardan ibaret değil. Git hayat amacını bul ve ona odaklan. Bir hedefin olsun. Tutkun olsun. Hırslı ol, hedeflerinin peşinden koş. Kızların değil. Hedeflerinin peşinde koşan, hayat amacı olan, işiyle gücüyle meşgul , olgun bir adam olduğun zaman emin ol kızların gözüne daha hoş geleceksin.
Fakat hiç bir şeyi kadınları etkilemek için yapmamalısın. Kızların hoşlanıp hoşlanmaması umrunda olmayacak kadar olgun olmalısın.40 Yorumla
Sende kizlarin pesinden kosma kacan kovalanir onceden bende oyleydim simdi takmiyoru onlar teklif ediyo
14 Yorumla- +1 yıl
Yine olmuyo ise yaramiyo yine
- +1 yıl
Biraz cool ol sen koşma peslerinden spora git fit bir vücudun olsun inan ilk gorunuste yüzden cok fizige bakiliyo tarz olustut güzel giyin dislerini fircala yuzune bakim yap ama kizlar icin yapma kendine olan saygindan yap ozaman bak bakalim reddediliyomusun bol bol kitap oku gelistir kendini birde az konus agir ol
- +1 yıl
Az konusan biriyim zaten içe donugum ben peslerinden kosmayinca onlarda benim pesimden kosmuyo gerisini bakim yapmak vs zaten yapiyorum
+1 yılburun estetiğiyle yakışıklıya dönüşebilirsin kimse yakışıklı doğmuyo herkes kendi isteğiyle yakışıklı oluyo
03 Yorumla- +1 yıl
Kac para haberin var mi hem daha kotu de olabilir hem cirkin hem çulsimuzum
- +1 yıl
boşver o zaman oldugun gibi kabul eden de çıkar illaki
- +1 yıl
Yok işte yokk edenlerde iki gune sepetliyo anca bad boylarla takilip evlilik gelince bana kapak atarlar
+1 yılBurada kızlar sevgili aramıyor çünkü sunu bir anlayın
21 Yorumla- +1 yıl
Reeldede ayni hicbi kiz sev aramiyoki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Şuradaki insanların hepsi aynı şeye kitlenmiş resmen hep aynısıniz ondan olmasın
114 Yorumla- +1 yıl
Ben el ele bile degmedim tabi oyle olcak
- +1 yıl
E napim hic mi el ele degmicem ya millet nasi seks yapiyo kizlarla niye onlari reddetmiyolar
- +1 yıl
Cevap vermiyolar ki
- +1 yıl
Reelde dun kurstaki kiza usuduysen sarilayim dedm oda sinirli ve aglicak gibi oldu bir sey demedi arkasini dondu 😡😭
- +1 yıl
bir kac aydir ayni kursa gidiyoruz işte
- +1 yıl
Nasil yaklasiyim ona ya yeter artik bir kiza temas etmedim 23 yildir
- +1 yıl
Napmam lazim iletisim kurmayinca onlarda kurmuyo bakmiyo
Takma boşver sal gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
Aman nasi saliyim daha hic sevgilim olmadi
+1 yılZorla sahip ol sende
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de