Sizce normal mi bu tepki, e ben hayatım boyunca giyemeyecegim şaka gibi. Dışarda kadınlar giydiklerinde bakacak ama super kafa napicam ben simdi. Beyler OZELLİKLE SİZE SORUYORUM SİZ OLSANİZ NE DERDİNİZ? Etegi gorsele koydum
Erkek arkadaşımın bu etek hakkında söylediği şeyler normal mi?
Hatun [isim] Kadın Bayan, hanım"Emine hatun." Eş, zevce Yüksek makamdaki kadınlara ve hakan eşlerine verilen unvan"Bağdat hatun." Kelime Anlamı Kaynağı : Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğü Öncelikle hatun dedi diye takılanlara bu açıklamayı yapayım dedim. Osmanlıcadır gayet hoş bir tabirdir. Ciddi bir ilişkin varsa karşılıklı isteklere müdahalelere hazır ve razı olman gerekir. Bu etek mevzusu özelinde değilde genel olarak şunu unutmamak gerekir ikili ilişkilerde; bir olgu, söz, olay, davranış veya her neyse olan şeyin yapılması ile elde edilen ile kaybedilenin teraziye konup tartılması gerekir. Hangisi ağır basıyorsa o yapılmalıdır. Şimdi bu dediğimi örneklendirelim. Terazinin bir kefesine çok beğendiğin almak giymek istediğin eteği alıp giydiğinde sana vereceği hazzı mutluluğu veya ne verecekse onu düşün koy. Diğer kefeye alırsan erkek arkadaşının söz tavır ve yaptırımlarının ilişkinizi ve senin ruh halini nasıl etkileyeceğini düşün koy. Şimdi tercih senin.
Genel olarak bakılır ama eteği giysen de bakarlar, pantolon giysen de bakarlar. Bu ülkede çarşaf giyene de bakarlar. Ne yapacak sokağa mı çıkarmayacak? Önemli olan sen yanındayken sana kimsenin bakamayacağı hissiyatını vermesi zaten, bunu da veremiyorsa ki özgüven düşüklüğü bariz belli, bu şekilde düşünmesi normal.
Kendine güvenmiyor o bakan bakmak isteyen çuvall giiysen yine bakar. Önemli olan zihniyetlerin değişmesi. Millet fikrini değiştirsin, sen sevdiğin şeylerden ödün verme ayrica o sadece sevgilin eşin kocan değil bu kadar karışmasına müsade etmemelisin, ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın. Seni sevebilir ama sen onun malı degilsin senin de zevklerin var yaşam tarzın ve duruşun var.
Özgüven eksikliği bu erkeğin yaptığı burda ki cu erkeğe hak verenler genellikle kendilerini ya bir mal olarak görüyorlar ya da kızları mal olarak düşünüyorlar kıskanç erkekleri hiç sevmemişdir birde şey yaparlar "neden elin adamı seni süslü görsün" trip at bence
Bu tür çok tehlikelidir aman dikkat et. Yazdıkları diyor ki; ben müsade etmem ne kadar kötülük varsa bundan oluyor ama (burası çokemelli) bende yaparım normal diyor. Bu tür kendini korur ve her şeye kötü gözle bakar, kendinden olmayanı imkanı olursa yok eder. Dikkat edin polisi değil NASA’yı falan arayın. Ayrılmak değil kaçmak lazım. (Sıfır şaka)
Normal. Bende sevdiğim adamla böyle tartışmaya çok girdim sonu noldu biliyormusun sen böyle giyersen yanına gelmem demişti öyle bir geldiki ama beni gezdirmedi ben ondan öyle o da benden böyle intikam almıştı. Ama böyle vıcık vıcık değildi bizimkisi hatunum ne ya
Normal, normal mi sorusunun sorulması anormal olan ikiniz arasındaki bir yazışmayı ayan beyan tanımadığın insanlara okutuyorsun acaba ilişkine biraz saygı eksikliğin mi var
Haklısın ama kölesi olmak değil bu. Yani srada ciddiyet olunca onunda gönlünün olmasını istiyorsun. Yoksa hiç haber vermeden alıp yanına gelirkende giyebilirdim.
ayrıca hatunum ne lan bu ne özenti bir kelime böyle allahım böylelerini neden yarattın. ne gerek vardı sen ragnar lorthbroku yaratmış tanrısın bunlara nasıl düştün
Neden snaki karşındakide senmişsin gibi hissettim acaba? Hani böyle telefondan telefona sanki sevgilinmiş gibi mesaj atan tipler varya bu töa da o vaka
Sende ona sey de o zaman bende senin pantolon giymeni istemiyorum şalvar giy pantolon giyosun her yerin belli oluyo kafayı mi yedin ben millete mi dalayım de 😂🤣
Resmen kölelik onun istediği gibi yaşamanı istiyor. Tamam diyorsan evlen bununla ama iyi düşün aşırı kısıtlıyo ve sen bir bireysin. Seviyorum katlanırım dersen sen bilirsin.
En kıskanç erkeklerden biri ama doğru her şekilde dikkat çekeriz sonra alemin çocuğu laf söyleyince güzel kardeşim mısın giydirmeseydin manitan sahip çık dediğinde cevap veremez
En İyi Cevaplar