instagram story izleme sırası neye göre arkadaşlar? En üsttekiler mesela neye göre?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer instagram story izleme sırası neye göre arkadaşlar? En üsttekiler mesela neye göre?

Hikayelerinden çıkamadığımız, reels'lerini izlemeye doyamadığımız Instagram'ı sevmeyen yoktur. :) Bu kadar sevip, bu kadar çok kullandığımız Instagram'da hikaye izleme sırası nasıl oluyormuş bakalım.

Instagram hikayelerinizin izlenme sırası, birçok faktöre göre belirlenir. Öncelikle, takipçileriniz ve takip ettiğiniz hesapların hikayelerine daha önce ulaşmış olan kullanıcılar, hikayelerinizi daha önce göreceklerdir. Etkileşim, kişilerin profiline hangi sıklıklarla girdiğiniz, hikayeleri paylaştığınız zaman dilimi de instagram story izleme sırasını belirleyen faktörlerdir.
Instagram hikayelerinizin izlenme sıralamasını etkileyen birkaç faktör şunlardır:
İzleme sıralaması da etkileşime girdiğiniz hesaplar, paylaşım yapılan zamana göre değişiklik gösterir. Örneğin en çok etkileşime girdiğiniz hesapların hikayelerini en önce görürsün. Hikaye gösterim sırası da eskiden yeniye olarak sıralanır.
Sana instagram story izleme sırası hakkında bildiklerimi aktardım, umarım kafandaki soru işaretlerini giderebilmişimdir. :)
Yüklenenler arası en eskisi sanırım bir de toplulukları arkaya atiyor
İzlenme sırası diyorum 🤦🏻♀️
Görenler mi?
Evet
O karışık galiba ya WhatsApp gibi değil
Hm 😒
Tepede çıkanlar genellikle seni en çok stalklayanlar oluyor diye biliyorum.
Çünkü sevgilimle sevgili olmadan önce günde 20 kere profiline bakardım nerdeyse. Ve storyi izleyenlerin ilk sırasında benim adım yazardı. kdjslknksn
Hadi yaaa 😨 bir ara 40. sıraya düşmüştü bugün kendi fotomu storye attım 2 saat geç görmesine rağmen en üstte 5. sırada oldu
Ay inşallah stalklıyordur 🙆🏻♀️ 7. sıraya düşse bile dediğin şey yine geçerli mi
Ay çok mutlu oldum be çok sağ ol 💁🏻♀️ sevgilinle sana da mutluluklar 🌹
Profiline en çok giren ve story'lerine tekrar tekrar bakanlar üstte oluyo bir de karşılıklı etkileşimler etkiliyo.
Ya mesela geçen hafta manzara fotosu storye attım hoşlandığım çocuk 40. sıradaydı bugün kendi fotomu attım en üstte 5. sırada oldu
Çok sık bakmıştır tekrar tekrar.
Harbi mi 🙆🏻♀️ 5. sıradan 7. sıraya düştü yine dediğin geçerli mi
Ondan çok bakanlar olmuştur ya da profiline çok sık girenler bakmıştır.
Ama 7. sıraya düşse bile sık bakmıştır yine dimi ay kafanı şişirdim hakkını helal et 🙁❤️
Evet sık bakmasa listenin üstüne çıkamaz hemen . Eskiden beri seni sık takip edenleri tabii ki hemen geçemez.
Cevap
4Cevap
En altta ilk izleyen en üstte son izleyen.
Hayır öyle olmuyor
Değişti mi 😂 paylaşım yapmayalı uzun zaman oldu 😂
Ya skjslsks mesela bir kankam ilk gören oldu en üstte oldu hoşlandığım çocukta 2 saat sonra gördü 5. sırada oldu skzjslsm 😂
O zaman değişmiş 😂
Aynen Ya skjsks 😂
en çok etkileşime geçtiğin kişilere göre
Etkileşim derken?
DM den konustukların olur profiline girip çıktıkların v. s.. o tarz şeyler
Yok hiç konuşmadık
bebeğim bunu kimse bilmiyor
Sen bilmiyorsun herhalde 😂
sıraya göre
Atılış zamanına göre
İzlenmeyi diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?