Instagramda yakın arkadaşlara eklemiş beni sizce saçma olsada yakımlsşöaya çalışıyor olabilir mi?

Londrada mühendisliğe hazırlık eğitimi alıyorum, okulumun 2. gününden beri çok yakın olduğum 2 çocuk var, bunlardan biri uğuşturucu bağımlısıymış ama şu an tedavi aşamasında, diğeri de benden 4 yaş küçük ama bir o kadar da zeki ve yakışıklı, Ben bir arkadaş daha edindim o da çinliydi bu benden küçük olan çocuk biz çinli ile konuşurken sürekli bakıyordu, aranızda ne var diye sorup duruyordu, hep gözü üzerimizdeydi, ben annemle türkçe konuşuyorduk o bilmediği, halde bizi dinliyordu.
Ben bir kaç sorun yüzünden İzmire çabucak döndüm buna mesaj attım gitmemlazım falan diye buda hemen neden, nasıl söylemezsin, bir yemek yerdik bari falan dedi, ben gittikten sonra beni yakın arkadaşlar listesine eklemiş ki ben onun öyle bir listesi olduğunu bile düşünmüyorum yeni yapmış sanıırm be sürekli üzgün şeyler paylaştı benim gitmemin ardından, normal paylaşım bile yapmayan çocuk sürekli yakın arkadaş paylaşımı yapıyor ve herdaim i stagramda hiç girmezdi. Benden sonra değiştiğini düşünüyorum.
Sizce ufaklık benden hoşlanıyor olabilir mi?
Instagramda yakın arkadaşlara eklemiş beni sizce saçma olsada yakımlsşöaya çalışıyor olabilir mi?