Benim gibi hiçbir zaman evlenemeyeceğini düşünen var mı?

Ben asla evlenemeyeceğimi düşünüyorum çünkü hiç kimseyle birlikte olmadığım halde bakire değilim ve karşı tarafa bunun hesabını vermek istemiyorum. Kendi bedenimin hesabını bir başkasına utanç duyarcasına anlatmak istemiyorum.
Ne yaptığımı bile bilmeden çocukluk zamanında olan bir şeydi, öğrendiğimde ise çok geçti.
Özellikle kadına dayatılan bu konudan ötürü istemiyorum. Ben suçlu, kötü, pis biri değilim ama insanlar öyle görürler hep. Bakire değilsen ne olduğunun bir önemi yoktur çünkü kanıtın da yoktur ama söz konusu erkekse kaç kişiyle yatmış kalkmış bir önemi yoktur kadın her türlü kabul eder. Birine sarılmayı, birinin elini tutmayı, birinin nefesini nefesimde hissetmeyi, cinselliği yaşamayı çok isterdim fakat bu benim için artık bir hiç. Geziyorum, eğleniyorum ama erkeklere ilişmiyorum.
Onun dışında benim sözüme, nişanıma, düğünüme gelecek toplasan 10 kişim yok. Aile kavramım yıllar önce yok oldu. Bu günlere kolay gelmedim. Dokunsanız patlayacak bomba gibiyim şöyle çıkayım bir dağın tepesine sesim kısılana kadar bağırayım istiyorum sonra atlayıp bu dünyadan tamamen silineyim. Yapamadım ben. Ayak uyduramadım dünya haline.
Evlenmeyecek olmamın 2 tane ana sebebi bu.
Şu zamana kadar hayatıma 2 kişi girdi ama ikisi de 3 ay sürmedi bile.
Sosyal medyadan da konuştuğum biri oldu o da neyime yaradı sanki. Karşıma çıkan her erkek evlilik hayali kuruyor ama ben kuramıyorum.
Bu dayatmalardan, kendimi açıklamak zorunda olmaktan ötürü bir türlü o cesarete erişemiyorum.
Benim gibi hiçbir zaman evlenemeyeceğini düşünen var mı?