Erkek arkadaşım terkettigi için bir işlem yaptırdım işlemin detaylarını bilmiyorum beni bugun aradı kargoya birşey verdiğini söyledi gelmesini bekliyorum. Tanıdık oldugu için kandırma ihtimali yok okumalar yapacağını hazırlayıp göndereceğini söylemişti gönderdiğini uzerimde tasiyacakmisim en son görüştüğümde malzemeler elime yarın geçecek demişti bahsettiği günden beri baş ağrılarım arttı bunun sebebi ne bilmiyorum bugün kargo verildikten sonra daha cok bas agrilarim arttı etkisi olacağına inanmak istiyorum daha önce yaptıklarımda ise yaradı dedi vefk mi diye sordum vefkten daha etkili dedi bana veya ona musallat rahatsız etme durumu olurmu diye sorduğumda hayır demisti kendiliğinden gece gunduz beni dusunup kendi ayagiyla gelecekmis oyle soyledi tanıdık olduğu için güvenmek istedim biliyorum hepiniz gunah ne hakkın var vs yazmaya baslayacaksınız ne olursa olsun boyle durumlarda insan icinde bulunduğu duruma odaklanıyor baska birsey düşünmüyor. Bunu daha önce yaptırıp aynı etkileri görüp sevgilisi dönen kisiler var mı? Konuyu baska yere ceken yorumları umursamıyorum niyetim kimseyle tartısmak değil belki de günahıma ortak arıyorum ama yapan insanların olduğunu da biliyorum. Yapan kişi benden erkek arkadasimla fotoğrafimizi dogum tarihlerimizi anne isimlerimizi istedi sadece bunlar uzerinden birseyler yapacak bu sekilde yaptırıp tutan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılMuska olacak ve musallat olmayacak öyle mi😂 çocuğun başını yaktığına değmez. Ayrıca büyü şirktir müslümansan eğer bunu bilmen lazımdı. Muskacıya kafanı yormak yerine Allah a ellerini açıp dua etmek aklına gelmedi yani öyle mi...
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 945 cevap paylaştı. Sevgilin dönmeye dönmezde, dönse bile yalnız dönmez, sende yalnız olmayacağına göre artık grup yaparsınız, musallatlarınızla, sevgilinin gelmesi önemli değil, ister gelsin ister gelmesin, ama sana çok gelen olduğu belli artık yalnız değilsin, gece gündüz 7/24 musallatlarla yaşamaya alış, banyoda, tuvalette, yatağında, kıyafetlerinde, bedeninde, bedeninin hassas noktalarında artık bedenin ve beynin hiç bir zaman senin olmayacak, Allah senin gibi birilerine büyü yaptıran kişilerin belasını versin inşallah. Kul hakkına girdin, şirke düştün, belanı fazlasıyla çekeceksin musallatlar tarafından.
1317 Yorumla
Soran+1 yılSiz her büyü yaptırana ayni yorumu yapıyorsunuz amacınız nedir anlamıyorum
Soran+1 yılAbi elinde yetki olsa nolcak 46 yaşında buraya gelip büyü yaptıranları mı lanetliycen oyle bir yetkin olsa git yapanları lanetle çoluk çocukla dolu bir sitede zaman harcama
Balık+1 yılBabanada söyle sevgilim vardı bir haltlar yedik, beni kullandı ve gitti baba de, ama merak etme sen ben bağlama büyüsü yaptırtarak onu kendime köpek edeceğim de, babana, Gerçi babanın ne işi olacak senin durumlarınla, ne haltlarmı yedin diyecek, sana göre dememesi gerekir, sen en iyisi varsa abine söyle anlat durumunu açık açık. Abin bulur getirir sana sevgilini, zorla evlendirir belki, kimbilir. Arsız utanmaz.
İkizler1 yılSizin elinize sağlık bize de yapıldı kara büyü aileme çocuklarıma eşime arkadaşım pıskopat kadın kocasınada bağlama büyüleri yaptırıyormuş ailesine neler neler yapmış ruh hastası bence bunların ğıskolojık sorunları var ben bozdurdum geri cevırın dedım Allah belasını versın
- Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi iradesiyle istemeyen insan büyü yoluyla sana gelse ne olur.
30 Yorumla
+1 yıltutar evet ama büyü yaptıran bir insan öbür dünyasından feragat etmeli bence uğraşmayı bırakıp Allah a tövbe etmelisin
329 Yorumla
Soran+1 yılTutan birine şahit mi oldunuz? Merak ediyorum
Oğlak+1 yılben ayırma büyüleri yapılıpta tuttuğunu gördüm ve eşler arası iyi olsun diye yapanları gördüm
Soran+1 yılBenim merak ettiğim yildızname uzerinden yapılanlar da etkili oluyor mu sonucta isim fotoğraf anne adı arada mesafeler ama kandırılma ihtimalimde yok cunku internetten bulmadım tanıdık birisi
Oğlak+1 yılyıldızname de günah zaten öyle anne adı fotoğraf kendi adıyla ve bir kaç malzemeyle muska yapılıyor diye biliyorum büyüyü bence tövbe etmelisin ve o sana gelen eşyaları da suya at
Soran+1 yılEtkisi olacak mı gormek istiyorum zaten bir seferlik girdim bu yola tutmazsa bir daha denemeyecegim
Oğlak+1 yıltutar eğer seni kandırmamışsa @Deybac tutar mı sence :d
Soran+1 yılKandırma ihtimali olamaz yani para alıp engelleyebilcek birisi değil internetten bulmadım evine kadar gitmisligim olan birisi kandırmaya cesaret edemez zaten yaşını basini almis kadin
Soran+1 yılMuska gonderecek 41 gün süre verdi benimde yapacağım seyler olduğunu söyledi okumam ve yapmam gerekenler onları da muskayı aldıktan sonra soyleyecekmis
Soran+1 yılBeni canlı olarak görme ihtimali cok dusuk ayri sehirlerdeyiz tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum ama ruzgara bisey ucuracakmisim sanirim oyle bisey soylemisti bisey yakmak ya da gommek var mı bilmiyorum muskadan sonra okuyacagim seyler oldugunu biliyorum birde
Soran+1 yılBeni canlı olarak görmez ise tutmaz mı peki mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için atamadım @deybac
Soran+1 yılSanırım onlardan birseylerde olacak gorme ihtimalim yok hani o sehre gitsem bile karsilasma ihtimalimiz yok çağırmak istesem arasamda ulasamiyorum engelliyim heryerden ruzgarda birsey ucurup pesinden kosmayacaksın dedi bunun anlamı ne peki? Tam olarak ne yapacagimi kargoyu aldiktan sonra soyleyecek
Soran+1 yılO zaman görmese bile etkisi oluyor mu?
Soran+1 yılElemnti dedigin eger burcu ise su grubundan
Soran+1 yılCevapsız bırakmadığın için çok teşekkür ederim
Soran+1 yıl@deybac sana nasıl ulaşabilirim birşey danışmak istiyorum
Soran+1 yılMesaj atmak icin yeterli puanım yokmus sana takip atsam sen bana atabilirmisin
Oğlak+1 yılSakın suya at diyerek yanıtma yıldıznamelerle yapılanlarda burç durumuna göre yok ediliyor ateş grubu ise yakması Su grubu ise suya atması lazım gibi
Oğlak+1 yılBana da bilgi verebilir misiz
Boğa+1 yıl@İsimszkişi abla seni burada da gördüm :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz bu büyü işlerini filmlerdeki gibi mi sanıyosunuz?
Ucu görünmeyen boş bir kuyuya taş atıyosunuz YA TUTARSA mantığıyla
Amacınızın gerçekleşme ihtimali milyarda 1
Ömür boyu huzursuzluk ve rahatsızlık hissi %100
Cehennemi garantilediniz bravo...70 Yorumlaboyle islerin pesini birak ilahi adalet herseyi cozuyor
90 YorumlaO büyü senin bir yerlerinde patlamasın dikkat et ki baş ağrıların başlamış bile 😂
50 Yorumla
+1 yılTartışma değil ama sonu asla harıylı olmayacak bunu bil kabul olsa bile, vazgeçmelisin, tövbe etmelisin
40 Yorumla
+1 yılBurdaki seyleri okudukca evlilikten soğuyorum yahuu buyu nedir arkadas.. kose basinda pusu kurda capraz atese al bari
20 YorumlaNe kadar eziksin. Ona mıhtaçmışsın gibi büyüler yaptırıyorsun. Azıcık gururlu ol.
40 Yorumlaişlem diyo bide fişte aldınmı bari :D ne meraklısınız kendinizi b'ka sokmaya he :D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunuza beğen yaptım, rica etsem bana yazabilir misiniz?
017 Yorumla
Soran+1 yılBende yeni uye olduğum icin yazamıyorum neyle alakalı?
Cevap sahibi+1 yılİşlem yaptırdığınız kişiyle ben de danışabilirmiyim, takip te atsanız olur ben yazayım size
Soran+1 yılBenim tutarsa vereyim ama tutmazsa bir umut bosuna paranız gitmesin
Cevap sahibi+1 yılÖn bakım yaptı mı? Yani bakımda bildikleri var mı? Sizin güveniniz açısından.. O konuda destek olduğunuz için teşekkür ederim, gerekten çok fazla dolandırıldık bir kaç arkadaş.. Ama yine de iletişimde olalım bu sayfada konuşmasak? Yani msjda daha iyi..
Soran+1 yılBakım yaptı çocuğun kaderimde olmadığı çıktı ama ona ragmen yine de istedim bir umutsuzluk var icimde tutmayacak gibi hissediyorum ben mesaj atamıyorum sizinde profilinize erisemedim gizliligi kaldırin öyle bakayım
Cevap sahibi+1 yılSorunuza BEĞEN yapan benim ordan ismim görünür takip atın.
" Bakım yaptı çocuğun kaderimde olmadığı çıktı " bu kısımda bakım gerçek olup olmadığı belli olmaz çünkü gaybdan bilgi vermiş. Yani onla yaşananlar ya da neden ayrılık olduğu hk bilgi verseymiş en azından bir şeyleri yolunda yapacağı umudu olurdu.
Soran+1 yılBu kadın bana daha önce üniversiteyi kazanacağımı soylemisti o sene sonu kazanmıştım soyledikleri çıkıyor bakımda da uzerimde kısmet kapama büyüsü olduğunu söylemişti 10 sene once yapilmis hicbir isim yolunda gitmesin diye gerçekten de öyle hicbir isim yolunda gitmedi bu zamana kadar iliskilerimde oyle erkek arkadasimla ayrildiktan sonra gittim ona ilk olarak sorduğu sen ne ayriligi yasadin oldu anlattım durumu sonra kaderinde o yok zaten bundan sonra iki kisi daha cikacak ikincisi senin kaderin dedi tabi ben bu olaylardan bir hafta sonra karar verdim bunu yaptırmaya ama mecburdum internettekilere guvenemezdim
Cevap sahibi+1 yılBende bu sebeple siz gibi bir bakım yaptırarak en azından güvenilirliği hk bilgi için istiyorum. O nedenle takibe alın oradan konuşalım lütfen.
Teşekkür ederim
Soran+1 yılSizin profilinize bildirimden erişemiyorum arttığımda da çıkmıyorsunuz takip yapamadım bir türlü
Soran+1 yılMesaj atamıyorum yetmiyor puanim konu neydi
Soran+1 yıl19. Gün daha yok engelide kaldırmadı umutsuzlanmaya başladım artık
Aslan+1 yılBana ulaşır mısın bişey söyleyeceğim
Oğlak+1 yılHala burdaysanız bana mesaj atabilir misiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişi inançlı biriyse, namazını filan kılıyorsa boşa çaba bunlar :)
121 Yorumla
Soran+1 yılKorkusu var böyle şeylerden ama namaz kılmıyor
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyim, inançlı birine o tarz şeylerin tutması zor iş. Belki o tanıdığın sana yapmışta olabilir daha basit bir büyüyü, psikolojik olarak baskı altında hissetmen için :)
Soran+1 yılZannetmiyorum internetten bulduğum birisi değil ailecek tanidigimiz bir falcı bana daha önce söylediği şeyler çıkmıştı erkek arkadaşım siccin tarzı filmlerden cok etkileniyordu korkuyordu inancı da var ama ibadetlerini yerine getiren biri degil ve alkolde kullanıyor ara sıra
Cevap sahibi+1 yılYok anlamadın, bu işle uğraşan bir arkadaşım var. Bir kere konuşurken bana şunu dedi, bana gelenler genelde özel ilişkileri için beni tutuyor. Bende konuyla alakası olmayan kişiler yerine onlara yolluyorum, kendilerinde değişim hissedip tekrar geliyorlar. Hem bu daha kolay diyordu. O yüzden dedim. Hatta bu dediğim arkadaşım bunları zaten demez, adam bunu meslek olarak yapıyor.
Soran+1 yılOlabilir ama ben o yuzden tanıdık birini sectim sıkıntı olursa yardımcı olabilir bana zaten turmazsa bir daha ugrasmiycam tek atımlık kursunumu guvendigim icin burda kullandım maddi imkanım daha fazlasına elvermez
Cevap sahibi+1 yılne kadar ödedin peki?
Soran+1 yılOnu soyleyemem ama benim için epey fazla bir tutardı borc harc ayarladım ogrenci oldugum icin malzeme icin istediği fiyat fazlaydı
Cevap sahibi+1 yılyaptığın şeyden pişman mısın peki?
Soran+1 yılŞu an için onun geri dönmesine odaklandım çünkü o beni terk ettikten sonra bütün hayatım mahvoldu arkadaslarimda bana sırtını döndü yapayalnız kaldım belki ilerde pişman olurum ama onun bana yaşattıklarını su an icinde bulunduğum psikolojiyle kaldıramıyorum tutmazsa psikiyatri yollarını tutucam gibi gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılNeden o kadar etkilendin ki, iftira mı attı ne etti sana bu adam?
Soran+1 yılOrası karışık bir durum hayatımı kısır döngüye soktu bunu sadece karşılıklı oturup anlatabilirim disardan bakınca o haklı gibi gorunur ama neler yasadigimi da bir ben biliyorum böyle erkekler neden var bilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılözelden yaz istersen?
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim çünkü
Soran+1 yılSende gizlisin zaten bu durumu biyerlerde yazarak anlatamam benim konusmaya ihtiyacım var psikolojim hic iyi degil ama tabi cevremde kimse kalmadığı için kimseye anlatamıyorum bekliyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılgizliliği kaldırdım, yazarsan sevinirim. Yazmazsanda sağlık olsun :)
Soran+1 yılYazarak kendimi ifade edebileceğimi düşünmüyorum kusura bakma yine de teşekkür ederim en azından dinlemek istedin hakaret moduna gecmedin
Cevap sahibi+1 yılpekala, ama umarım büyün çocuğu etkilemez :)
Başak+1 yılKeşke konuşabilseydik seninle bende aynı durumdayım ama inan gittiğin yol doğru degil şu an öfkelisin yaşadıklarını sindiremiyorsun seni anlıyorum çünkü aynısını ben yaşıyorum ama ben daha çok bu durumdan kurtulmak için dualar okuyorum sanada tavsiye ederim bırak hacıyı hocayı aç internetten dualar oku bak ne kadar rahatlayacaksın
Soran+1 yılSanırım girdim artık bu yola
Akrep+1 yılCanım üzülme hic bir şey için kiyamam sana yeni yeni arkadaslar bulursun inşallah o da pişman olur sana döner sen moralini yüksek tut iyi ol
Soran+1 yıl2 ay geçti hala değişen birşey yok umudum kalmadı artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki erkek arkadaşın başka birinin kısmeti ve sen başkasının mutluluğunu çalıp o insana acı yaşatıyosun! yaptığınız kötülük hepinizin eline ayağına dolaşır kendinize musallat edersiniz inşallah
30 Yorumla
+1 yılTakip edebilir misiniz bir şey sormak istiyorum ben de
09 Yorumla
Soran+1 yılMesaj için yeterli xperim yok
Balık+1 yılTaşıyor musunuz şu an bir değişim var mı? Bir de hangi şehirde?
Soran+1 yıl7 gündür soylenilenleri yapıyorum ama bir değişiklik yok tabi verilen süre 41 gün bekleyip göreceğiz
Balık+1 yılAnlıyorum peki hangi şehirde? Bu kişiye danışmamız mümkün mü?
Soran+1 yılAçık açık şehir ve şahıs ismi veremem bekleyelim bende olursa kendisiyle görüşüp seni yönlendiririm 5 farklı işlem yaptım bekleyip göreceğiz:(
Balık+1 yılÇok sordum ama merak ediyorum ne tarz işlemler bunlar adı ne tam olarak?
Soran+1 yılTam olarak adını bilmiyorum söylediği şeyleri burdan yazmak istemiyorum özelden yazisabilirsek anlatırım
Balık+1 yılMervesevgin34 instagram hesabından yazışalım olur mu?
Soran+1 yılYazdım instagramdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım istediğin şeyi elde edemezsin bin beter olursun büyü yaptıracakmış kaşar patlasın o kafan ağrıdan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbüyü çok büyük bir günahtır ayrıca büyü yaptıranın büyüsü kendine dönermiş
ayrıca büyü sayesinde dönse bile o büyünün etkisi geçince ne yapıcaksın00 YorumlaCehennem senin gibiler için var
30 Yorumla
+1 yılBüyü geri tepmiş Seni çarpacak o cinler
20 Yorumla
+1 yılHarut ve marut un hikayesi oku tövbe et
10 Yorumla
+1 yılKim o hoca
03 Yorumla
Soran+1 yılBilindik biri değil internette yok
Terazi+1 yılTakip atarmisin
+1 yılNe oldu arkadaşım sonuç nedir
00 Yorumla
+1 yılsana tutmuş o işlemler
00 Yorumla
+1 yılYüce onasa mı gittin
20 YorumlaDöndü mü? Sonuç ne?
017 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün oldu daha bisey yok
Soran+1 yıl41 gün süre verdi
Soran+1 yılZamanla yıldım aslında
Soran+1 yılBelki dönmez
Soran+1 yılOnu paylasamam
Soran+1 yılNormalde az bir para ama ben çalışmıyor okuyor olduğum için zor ayarladım tabi
Soran+1 yılDaha önce böyle bişeyler denediniz mi
Soran+1 yılGelirse yazarım gelicek mi bende merak ediyorum
Döndü mü
00 YorumlaHala burdamisin?
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!