Büyü yaptırdım çok başım ağrıyor?

Erkek arkadaşım terkettigi için bir işlem yaptırdım işlemin detaylarını bilmiyorum beni bugun aradı kargoya birşey verdiğini söyledi gelmesini bekliyorum. Tanıdık oldugu için kandırma ihtimali yok okumalar yapacağını hazırlayıp göndereceğini söylemişti gönderdiğini uzerimde tasiyacakmisim en son görüştüğümde malzemeler elime yarın geçecek demişti bahsettiği günden beri baş ağrılarım arttı bunun sebebi ne bilmiyorum bugün kargo verildikten sonra daha cok bas agrilarim arttı etkisi olacağına inanmak istiyorum daha önce yaptıklarımda ise yaradı dedi vefk mi diye sordum vefkten daha etkili dedi bana veya ona musallat rahatsız etme durumu olurmu diye sorduğumda hayır demisti kendiliğinden gece gunduz beni dusunup kendi ayagiyla gelecekmis oyle soyledi tanıdık olduğu için güvenmek istedim biliyorum hepiniz gunah ne hakkın var vs yazmaya baslayacaksınız ne olursa olsun boyle durumlarda insan icinde bulunduğu duruma odaklanıyor baska birsey düşünmüyor. Bunu daha önce yaptırıp aynı etkileri görüp sevgilisi dönen kisiler var mı? Konuyu baska yere ceken yorumları umursamıyorum niyetim kimseyle tartısmak değil belki de günahıma ortak arıyorum ama yapan insanların olduğunu da biliyorum. Yapan kişi benden erkek arkadasimla fotoğrafimizi dogum tarihlerimizi anne isimlerimizi istedi sadece bunlar uzerinden birseyler yapacak bu sekilde yaptırıp tutan var mı?
Büyü yaptırdım çok başım ağrıyor?