Kocamın arkadaşıyla aşk yaşıyorum. Bunalıma girdim ne yapayım?

Ben 27 yaşında 4 yıllık evli bir ev hanımıyım. Evlenmeden önce unvde bir sevgilim vardı. 2 yıl beraberdik. Sevgiliden ziyade karı koca gibiydik. Ama maalesef unv bitince ayrıldık. Eşimle görücü usulu evlendim ve mutlu bir evliliğim var. Evlenmeden önce kızlık zarını diktirmiştim. Eşim çok anlayışlı ve iyi kalpli biri. Eşim mimar ve bir tane mühendis ortağı var. Ortak büroları var. İş yerleri evimize çok yakın. Ortaklıktan ziyade artık ailece görüşüyoruz. Eşimin ortağının eşiyle de çok samimiyiz. Zaman içinde eşimin arkadaşıyla yakınlaştım. Çok yakışıklı karizmatik biri. gerçekten. Eşimde bulamadığım heyecan ve tutkuyu onda buldum. Bir buçuk yıldır gizli bir ilişkimiz var. Arada eşim bürodayken bizim eve gelir. Ama ikimiz de artık vicdan azabı çekiyoruz. Çünkü hem benim eşim hem onun eşi çok iyi insanlar. İnanın sevgilim eşiyle bize geldiğinde eşinin yüzüne bakarken vicdan azabı çekiyorum. İkimiz de eşlerimizden vazgeçmeyiz ama aşkımızdan da vazgeçemedik. şu an bir aylık bir kızım ama kocamdan mı emin değilim. En sonunda sevgilim artık senle abi kardeş gibi olalım dedi çünkü ikimiz de vicdan azabı çekmeye başladık Tabi gercekten haklı. O günden sonra bana asla sevgili gibi bakmadı. Gerçekten de dürüst karakterli bir adam. Ben de namaza başladım. Ayrıca çok şükür kapandım. Bir aydır çok şükür normal hayatımıza döndük. Artık kocamı mutlu etmek istiyorum. Ama hala onu arzuluyorum. Sizce ne zaman tam normale dönerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya gerçekten bakıyorum da burda herkes din alimi kesilmiş. Yok nikah düştü yok namazın örtün kabul olmaz. Ne kadar basit söylüyorlar. Hata insanlar için var. Evet hata yaptık eşimin arkadaşıyla ve birlikte karar aldık artık bacı kardeş olacaz. Ayrıca çok şğkğr namazımı da allah için kılıyorum. Bir de erkek aldatınca bişi yok ama bayan hata yaparsa kötü kadın oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten bazı yorumları okuyunca hayretler içinde kaldım. Eşine anlat, boşan, dna testi yaptır, o adamdan vazgeçemezsin gibi sözler, bir de ahlak bekçiliğine soyunanlar. Eminim burda ahlak dersi verenlerin hayatlarında neler var neler.. Ama ben kimseyi yargılamam. Bir yuvanın yıkılmadısını isteyen ne çok kişi var. Eşime anlatmamamın nedeni eşim bana deli gibi aşık. Üzülmesin diye anlatmıyorum. Yoksa eşim asla boşamaz beni. Ayrıca çocuk kimden olursa olsun babası eşim ve onu çok seviyor.
Kocamın arkadaşıyla aşk yaşıyorum. Bunalıma girdim ne yapayım?