- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu kisi sonuçta evli ve büyük ihtimal size esimi sevmeyerek evlendim gibisinden klasik yalanlar söyledi ve sizi inandırdı buna açıkcası sizin inanmanız normal çünkü büyük bir ihtimal 25 yas üstü bir insan ve hayat tecrübesi oldukca iyi ve esini aldatıyor, aslında sizi gerçekten sevmiyor esini aldatıyor sıkıldığı için size söylediği yalanlar esimi sevmedim falan gibi yalan sözlerle sizi kandırdı düsünün siz biriyle evleniyorsunuz seviyorsunuz çocuklarınız var esiniz sizi aldatıyor onuda seviyor sanıyorsunuz ama esiniz sizi aldatıyor baska biri yuvanızı bozuyor nasıl hissetiriyor? çok kötü birsey değilmi?, bu yüzden yapmayın bu yol kesinlikle yanlıs ama yinede sizin kararınız ama bilinki bu yolun sonu iyi değil sizi gerçekten sevmiyor sadece samimiyetiyle falan kandırıyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım ben zaten ama sözleri bitmedi
- +1 yıl
Bırakın gitsin birdaha böyle bir hataya düsmemenizi öneririm.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
sen de hic 22 yasinda gibi degilsin. tu tu tu masallah 😂
- +1 yıl
@scorpiongirl429 Haha Tesekkür ederim :) :)
- +1 yıl
rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşadıgın yeri degiştir Kurtul ondan Herkez yoluna hayatına bakasınUgraşdıgına üzüldü güne degmez bırak Hayır asla affetme TakılmaZamanla Unutmalısın Konuşmak ister misin Kendini üzme bırak peşini kardeşini nereye isterse gitsin Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılen basta hata yapmissin onunla olarak. hem ayni mahallede oturuyorsunuz, bir de evliymis yani. benim anladigim kadariyla seni yataga atamayinca ayrildi. amacinin baska ne oldugunu saniyordun ki? yerinde olsam tasinirdim o mahalleden.. 4 ayda da asik falan olmamissindir herhalde..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet hata oldu. Ben ayrıldım. 4 ay sevgili olduk daha önce tanışıyorduk
Soran+1 yılTaşınacağım umarim
Maalesef. Aynı mahakleden, aynı memleketten ilişki yaşanmaz. Eğer ciddiyseniz ailelelere söylersiniz ve dedikodunuz çıkmaz. Yapacak bir şey yok. Yapmadan önce düsünecektin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılResmen adin cikmis. Bir laf vardir. İnsanin adi cikacagina cani ciksin diye. Hatalisin. Ne isin var elin kocasiyla. Sen kendine saygin yokki milletten saygi bekliyorsun. Bak insanlar otuda sever bokuda ama sen baskasinin kocasina yan gozle baktinmi onun hevesle zevkle sevgiyle falan filanla bir alakasi yok. Eglendik filan gec bunlari. Gercekten adam sana deger verse bosar seni alirdi. bu kadar kendinizi alcaltmayin dusurmeyin.
05 Yorumla- +1 yıl
seviyeni dusurmus kendini sen kendin alcaltmissin. baskasinin kocasini ayartirken iyide hosta insanlar burada soyleyincemi zoruna gidiyor? sana bir tavsiyem var sen once kendine saygi duy sonra baskasinin sana saygi duymasini bekle.
Soran+1 yılHiç tanımadığım insanlar tabi ki bana birşey deme hakkına sahip değildir hayatımın neresindesin diye sorarlar insana
- +1 yıl
neresindesinmi? madem oyle neden millete soruyorsun? burasi sosyal medya sen soruyorsun insanlarda fikirlerini soyluyor. burada olmanin ozelligi bu zaten
Soran+1 yılSeviyeli yorum yapılması gerektiğini söylemişim yapamayacak olmayan hiç yazmaz..
- +1 yıl
ortada seviye yok sorun orada zaten. sen kendi seviyeni dusurmussun. evli biri ile konusmak kadar seviyesiz bir baska durum yokki.
aynı şeylerin evlendiğinde başına gelebileceğini düşünerek evli biriyle beraberlik yaşamaman gerekirdi. herkes duyduysa durum kötü. milletin ağzı torba değil ki büzesin. zamana bırakın artık ne diyeyim
27 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm. Ama nasıl anlatabilirim bilmiyorum öyle kalması gerekti
Soran+1 yılKonuşmuyorum ama ikimizde esnafiz dükkânlarımız yan yana
Soran+1 yılÖyle yapıyorum:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seviye istiyorsunuz kendi seviyenizi düşürmüşsünüz farkında değilsiniz o kadının yerine koy kendini çoluk çocuğunun rızkını dahi sizi eğlendirmek için yedirmis icirmis gezdirmis yetmez mi bu kadarı size
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni eğlendirmek için bana para yedirmedi. Ben onunla parkta da oturuyordum. Parasını yemek için de sevgili olmadım zaten. Aynı zamanda maddi durumum yeterince iyi kimse ile parası için beraber olacak bir insan değilim
- +1 yıl
Ben parasını yiyiyorsunuz demedim kendi yazdiginizi unutuyorsunuz bir yerlere gittik eğlendik yazmissiniz herhakde bu gitmeler ve eğlenmeler ücretsiz değil ama bence birak gitsin zaten anlasamiyorsunuz calma elin kapısını tak tak ile çalarlar kapını tokmak ile yol yakın iken dön ne sevgisi sevgi aşk artık bu dünyada hepsi menfaat
Soran+1 yılHaklısınız. Evet ayrıldım eşi konusunda da haklısınız. Tabi ki bedava olmadi ama tek o ödemiyordu. Ayrıldıktan sonra duyulması baya bir sorun yarattı. Ve ikimizde esnafiz dükkânlarımız yan yana onun için baya bir sorun yaşıyoruz
- +1 yıl
Allah katında (inancınız var ise) önce onu düşünün benim haklı haksız olmam bir anlam ifade etmiyor mühim olan akşam yastığa başını koyduğumuzda vicdanın rahat olması benim uzuldugum konu artık bu bekar kız ile evli erkekler evli evli kadın ile bekar bayanlar birlikte olması ne oldu da bu sadakatsizlik oldu ne oldu da bu edep ar haya namus kavramı bu kadar yerlere düştü yoksa sizi yadirgamak gibi bir niyetim yok ama yaptığınız yalnis hangi din ırk milliyet olur ise olsun yalniş ( mühim olan yalnistan dönülmesi)
Soran+1 yılDöndüm yanlışımdan hata olduğunu biliyorum:(
+1 yılBen şunu anlamıyorum Evli bir insan ile aşk yaşamak nasıl bir basitlik onun bir eşi çocuğu var bunu nasıl göze alıyorsunuz Yuva yıkanın yuvası olmaz mahalle de adın çıkmış sen anladın demek istediğimi yazık yaa mahalleden taşın ve adamla irtibatı kes
20 YorumlaHerkes namus bekçisi ama herkes aynı şeyi yaşıyor sıkma canını hayatin tadını çıkart
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleler malesef bir de beddua etmeleri yok mu..
Gelecekte evleneceğin erkeğe metres yaptığını söyleyecek cesaretin yok değil mi? 😏

Toplum baskısını ensende hissedince görücem seni
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyebilirim hayatıma alacagim insana. Sorun hayatimda olmayan insanların konuşması
Gizli Üye(36-45)+1 yılHımm ne güzel ne güzel uçkur derdine düşersen beynini emnet eşya gibi taşırsan olacağı bu. Yani briyle konuşursunda adam evliyse ne diue uğraşıyorsn? Evli barklı adam bu adamdan en fazla sana para yedirir hediye alır sker atar seni başka neyi anaçlıyosu? Karısını boşayıp seni almasını mı? Buna mı razısınız? Ar iffet namus ne güzel bir şey tabiki koruyana bilene. Millet duymuş sen hala orda kalıyosn bu da yüzsüzlüğünü gösteriyor. Çık ordan başka yere taşın yoksa her köşeye skştıran skrr atar seni
00 Yorumla
+1 yılBenim anlamadığım cinsellik olmaması cok garip teori olarak cinsellik yaşıyorsun pratikde yapmiyorsun bu seni aklar mı? Ve bu adamın amacı nedir iki yıldır seni seviyorsa ayrilip sana gelmeliydi
10 Yorumla
+1 yılAdam eşinden bunalmış ya da sıkılmış birlikte zaman geçirceği bir kadın arayışına girmiş. O ilişkiler bir süre sonra bitmek zorundadır hep.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten ama konuşanlar bitmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evli biri ile sevgili oldunmu bu orselenmeyi göze alacaksın.. Şimdi onun davranışlarını başka bekar erkekde bulamayacaksın..
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden bulamayım ki davranışlarını?
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz nasıl karakterde insanlarsınız ya. Senin evli adamla ne işin olur? Yazıktır günahtır eşine. Sen ve senin gibi sürtkkk orspular yüzünden onca yuva yıkıyor. Allah topunuzun soyunu sopunu kurutsun
33 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar beddua nedir senin kocamla birlikte olmadım..
Cevap sahibi+1 yılAllah seni ve senin gibilerini el-Kahhar ismiyle kahretsin. Bugün başkasının kocasına yapan yarın benim kocama yapar
Soran+1 yılNeyse daha önce yaşamışsınız galiba onun için böyle şeyler yazıyorsunuz. Ne diyeyim
+1 yılBu zaten böyle olacaktı sonuç olarak eğlenip eğlenip ayrılacaktınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle olsaydı herşey tamam di ama duymaları kötü oldu
- +1 yıl
Aynı mahallede nefes alsanız kimin aldığı duyulur.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBence vazgeç kendi eşini aldatan adam senimi aldatmiycak
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten sorun insanların konuşması
- +1 yıl
Takma onu bunu onlar içinmi yaşıyon kendin içinmi
Soran+1 yılBen esnafım yoksa umrumda olmaz ama malesef..
Oturduğun yerden ayrılmadığın sürece konuşulmaya devam edecek, emin olabilirsin bu durumdan
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum
+1 yılUmarım çok aşık olursun gelecekteki eşine ve eşin de bir gün seni ortada bırakıp başkasına gider. Çok acı çeker hastalanırsın umarım
00 YorumlaSen daha gençsin. Hayatım boyunca o mahallede kalmayacan zaten
Herif düşünsün.011 Yorumla
Soran+1 yılÇok sorun çıktı malesef ikimiz de esnafiz burada
Soran+1 yılİster istemez sorun oluyor bizim için de küçük biyerdeyiz
Soran+1 yılKüçük şehir değil büyük sehirin küçük semti :)
Soran+1 yılGidip gelirken görenler olmuş galiba
Soran+1 yılUmarım
+1 yılBen bu duruma seviyeli yorum yapamam senin seviyen yok ki seviyeli yorum yapalım asjsjs
20 Yorumlabirsey yapma canim benim otur karaktersizligini izle sen evli okadar mi yokluktaydin o kadar mi eziktin evli adama sulandin insallah sonun kotu biter
20 Yorumla
+1 yılAh be kızım şu evli zamparalara da yamanmayıverin be
10 YorumlaSeni de kuma alsin bir gece eşine bir gece seni z2ker 😅
00 Yorumla
+1 yılAnlatımda bir sıralama hatası mı var? Ayrıldık diyorsun, sonra da ne yapmamız gerek diye soruyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra duyuldu ve şu an konuşuyorlar asla susmuyorlar
- +1 yıl
Naaıl duyuldu peki
Soran+1 yılOnu bilmiyorum
- +1 yıl
Orası önemli zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Ayni sikinti bendede var bende benden yasca büyük bitiyle takildim mahallede iyi tanınmayan biri 1yıl kadar takildik bizide duymayan kalmamis neyse Bana ozelden yaz bir şey dicem sana
01 Yorumla
+1 yıl2 sene evli biriyle birlikte oldun ama seks yapmadin öyle mi 🙄🙄
08 Yorumla
Soran+1 yılKeşke düzgün okusan
- +1 yıl
Düzgün okudum ama doğru yazmamissin
Soran+1 yılSonuna 4 ay diye belirttim teşekkürler
- +1 yıl
Bence onun tek amacı seninle seks yapmak evli birinin başka birini istemesinin tek nedeni bu
Soran+1 yılAma yapmadık
- +1 yıl
Bir sonraki aşama da teklif edecekti sana
Soran+1 yılNeyseki bir sonraki aşamaya gelmedik
- +1 yıl
Evet ucuz kurtulmussun 😂😂 aman bı daha evlilere bulaşma
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan yapmışsın hatayı şimdi ne aklı istiyorsun taşın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir adamla beraber olmaya utanmadınmı? Senin kocanın sevgilisi olsaydı napardın? İğrençsin ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hata yaptın vazgeç bitsin bu kadar el alemin sözlerine de kulaklarını tıka
04 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim ama ister istemez duyunca insan ne yapacağını şaşırıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılen buyuk yanlısı yapmıssın zaten kendını yedege attrmıssın haketmıssın acıkcası
#emirhancankir100 Yorumla bize ne senin rezilliklerinden metres
41 Yorumla
Soran+1 yılSanane ise yazma bence
Ee nolmasını bekliyordun boşayıp seni mi alacaktı
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni alsın mı dedim acaba? Zaten ayrılan bendim
+1 yılkadın olcan bide hıı püüü sana
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek mi olmam gerekiyordu
- +1 yıl
namussuz insan sen sus sjsnjs
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. taşınıp hayatında değişiklik yapmalısın, iyi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum
yan basmışsınız anlaşılan :D
00 YorumlaSeviyesiz olup seviyeli yorum beklemek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neyi napcan yapcağını yapmışsın zaten
10 YorumlaOlan olmuş napacaksınız artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende çok orrrr muşsun
10 Yorumla
+1 yılEden bulur kafayı yemişsiniz
10 YorumlaKendine yapılmasını istermiydim böyle Birşeyi?
10 Yorumla
+1 yılbulundugun mahalleyi terket net cözüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılOldum
+1 yılgizli gizli sevişin artık bu saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılMetresiyim de suna evli biriyle deme🤭
00 Yorumla
+1 yılBunu bende yasadim senle bir konusalim istersen
010 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Instgrm versem
- +1 yıl
Ordan yazsan olurmu
Soran+1 yılBuradan ekledim sonra oraya geçelim
- +1 yıl
Bende 1 xperim yazamiyorum sana
- +1 yıl
Apranax11
- +1 yıl
Kullanici adim bu direk mesj at bana sen
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Sen bir direk msjj atarmisin instgramdan
- +1 yıl
Bana hata veriyor nedense
+1 yılBen de evliyim gel grup yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim ve sevdiğim bir kadın var
09 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olmasa..
Cevap sahibi+1 yılTabiki ama kalp işta
- +1 yıl
kalp mi sey mi 😂 onun ayirdini iyi yapmak lazim. bazi erkekler kalbini uckurunda da sanabilir tabi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 kişi karşısındakini kendi gibi görürmül
- +1 yıl
tabi tabi 😂 😂
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 sana olayımı ifşa edecek yaşananları anlatacak değilim ispat için
- +1 yıl
Yarasi olan gocunur 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 atasözlerinden devam öyleyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen ayrılın, pişman olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten ama yinede insanlardan dolayı irtibat kuruyoruz herkes konuşuyor
+1 yılsevdiğine kal
00 YorumlaAdın çıkmış bir kere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzel olur ama yaa
00 Yorumlaİnkar edin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. yenisine bak uğraşma
00 Yorumla
+1 yılyakında oda oluır
00 YorumlaAltına yat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayıp etmişsin