Başak erkekleri ile ilgili bilgi istiyorum arkadaşlar, başak burcu erkeği aşk hayatında nasıldır? Bir başak erkeği nelerden etkilenir? Nasıl yaklaşmalıyım? Kaçmalı mıyım? İlgili mi olmalıyım? Kıskandığım zaman belli mi etmeliyim? Başak erkeklere sesleniyorum, yardım beyler.başak burcu erkekleri aşk uyumu
Eski sevgilim başak burcuydu, başak erkekleri aşkta nasıldır en iyi ben bilirim :) Yettim imdadına hemen. Malum biliyorsunuz başak burcu kadını da erkeği de oldukça titizdir, titiz ve ayrıntıcı halleriyle nam salmışlardır. Haliyle başak burcu erkeği de ilişkiye öyle kolay ikna olmaz :)
Başak burcu erkeklerinin aşk hayatı nasıldır?
başak erkeği aşk uyumu
Başak burcu erkeği biraz çekingen yapıdadır. Özellikle konu aşk hayatıysa başak burcu erkekleri oldukça korkaktır ve adım atmaktan korkar. İlişkinin ciddiyeti konusunda emin olamadığı için de genelde ilk adımları yüzeysel ve tedirgin atar. Kısaca başak burcu erkeklerine tam da flört edilecek erkeklerdir desek yanlış olmaz :) Onlarla ilk buluşmaya gelinlik giyip duvak takıp gitmemek gerek :) Aynı zamanda ilişkide dürüst, açık sözlü ve zekalarıyla ön plana çıkarak karşı cinsi etkileyen erkeklerdir.
Başak burcu erkeğinin özellikleri neler?
başak erkeklerinin özellikleri
- İnatçılardır. - Detaylara takılırlar, ince ayrıntılara önem verirler. - Genelde her durumda aklın yolunu seçecek kadar zekilerdir. - Hızlı düşünür, çabuk karar alır. - Titizlerdir. - Neşeli, pozitif, saygılıdır. - Ciddi bir ilişkiye hemen kendini veremez.
Başak burcu erkeğini nasıl etkilerim?
başak burcu erkeklerini etkilemek
Başak burcu erkeği aşkta pek romantik sayılmaz, odun erkek sınıfına sokabiliriz onları. O nedenle huyunu suyunu tam öğrenmeden ona sürprizler yapmaya çalışmamanı tavsiye ederim. Etkilendiği konuların başında senin ilişki yaşayış tarzın gelir. Hemen her şeyi oldu bittiye getirmeye çalışırsan başak erkeğini kaybedebilirsin. Tavsiyem; sabırlı, akılcı, anlayışlı olman yönünde :)
İlişkinin ipleri benim elimde yani görünen o ama tabii ki bunu fazla açık etmeden yapmam gerekiyor sonra kendisi açılınca yani güvenince her şey rayına oturur diyorsun aslında. Heyecan kısmıda bende
Soyle soyliyim asik oldugunda gercekten asik olurlar. Kolay kolay vazgecmezler. Ama capkinda olurlar yani seni nasil gordugu onemli eglenilcek mi evlenilcek kadin olarakmi goruyor bu onemli...
İşte ben ona bunu demek istedim ben önümü görecegim bir ilişki istiyorum evliliğe gelince belki ben evlenmek istemem bende aşırı zor beğenirim yani. Bunun içinde zaman lazım ama içimden geldigi gibi doğal davranmak mutlu eder beni zaten yapı olarak vıcık vıcık biri degilim bende
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Merhaba,
Şimdi başaklar hakkında bazı bilgiler vereyim. Zaten az/çok bir çıkarım yapabilirsin. Başlayalım mı?
•Onlar için yaşam detaydan ibarettir. Detaylara fazla takılırlar, buda mükemmeliyetçi yapılarıyla eş değerdir. O yüzden detaylara dikkat ederler. • Yukarıda mükemmeliyetçi olduklarından bahsetmiştim. Yaptığı / söylediği her şeyde en iyisi olmaya çalışır ve denerler. • Saygı ve üslup onlar için vazgeçilmezdir. Üslup ve saygısızlığa asla tahammülleri yoktur. Her hangi bir saygısızlıkta direkt olarak tepki gösterirler. Sıkarlar topuğuna he. O yüzden dikkat et bu hususa. • Fazlasıyla sosyal oluyorlar. Arkadaşlık ilişkileri kuvvetlidir. Lakin detaycı yapılarından olsa gerek fazla seçiciler. Herkesi şıp diye hayatına almazlar. Eğer seni aldıysa; mutlaka onun için değerin olduğunu bilmelisin. • Sinir konusunda bir anlık öfke krizleri olmaz. Genel olarak yavaş yavaş sinirlendiğini fark edebilirsin. Ona göre hal ve hareketlerini şekillendirmelisin. • Son olarak aşırı derecede sadıktır. Aklı dışarda olmaz. Sen yeter ki "yanlış yapma"
Hepsi bu kadardı. Bu söylediklerimden bir çıkarım yapabilirsin zannediyorum. İyi günler!
Başak burcu erkeklerinin aşk hayatı oldukça basittir aslında :) Düz erkek diyorum ben onlara. Genelde basit düşünür, akla ilk gelen hamleyi yapar ve çok derinlemesine yaşamazlar. Ancak karşıdan gelen sinyallere karşı çok ayrıntıcılardır.
Bir başak erkeğini etkilemek için yapman gerekenler çok basit;
başak erkekleri aşkta nasıldır?
- Başak erkeği aşkta oldukça vurdumduymazdır, onu etkilemek için sabırlı olmalısın. - İş ciddiye bindi mi kaçabilir, tutamazsın :) O nedenle beklentilerini düşük tutmanı tavsiye ederim. - Ona hediyeler almak, sürprizler yapmak yerine zaman tanımanı ve sabırlı olmanı tercih eder. - Başak burcu erkeği titizdir, bu nedenle nasıl göründüğüne dikkat eder. Her zaman bakımlı olmalısın ve hoş kokmalısın. Gözüne hitap etmen şart :)
İki tip Başak erkeği vardır.. Birisi katı duyguları ile sever, birisi duygularının yanına mantığını sıkıştırır. Katı duyguları ile seven seni sürekli baskı altına almaya çalışacak, seni sürekli bir kalıba sokmaya çalışacaktır. Fakat seni gerçekten sevecektir ve ilgilenecektir. En ufak bir hatan bile seni ondan soğutmaya yetebilir. Sahiplenir, kıskanır, yani aşırıcıdır, fazla sever. Zamanla bu katlanılmaz bir hâl alır. Mantığını kullanabilen Başak erkeği ise senin fikirlerine saygı duymayı, sana olan değerini mantığını kullanarak devamlılık gösterir. Meselâ bir insan aynı düşünemez, aynı fikirlere sahip olamaz, ya da herkes herkes ile konuşmak zorunda değil. Bunu bilir ve bazı şeyleri kabullenerek saygı duymayı bilir. O da çok sever. Sevgi konusunda hiç problem yok. Ve romantiktirler fazlası ile. Mantığını kullanabilen Başak burcu bütün burçların erkeğini geride bırakır her türlü. Çünkü o mükemmel yapar her ne yaparsa. :)
Vav cidden iyi yazmışsın peki sana samimi bir soru, başak erkegi ilişkinin başında ben ciddi bir ilişkiye hazır degilim demiyorsa hazırdır demek midir? Çünkü ben garantici oldugumu belirttim o da bende senin gibi istikrarlıyım dedi. Ama gözlemlediğim ciddi bir ilişki için hazır degilse direk söylüyorlar
En önemli özelliğimiz ise net oluruz her zaman. Yani bir insanı oyalamak yerine ona şu an ciddi bir ilişkiye hazır olmadığını söylemek bence insanın karşısında ki insana olan saygısını gösterir. İstisnasız dengesizler olabiliyor. Fakat onu burca bağlamıyorum.
Başak erkeği burcu özelligine sahip olan kardeşim bende akrep burcuyum sanırım Seninle bazı düşünce ve duygularimızı ayni yaşıyoruz biraz ice kapanik görünür ama kapı açmak mesele biraz ne yapalim huyumuz kurusun kızlar ama gercekten. Başak erkegi Akrep erkegi burcunun kalbini kazamak Aynı yoldan geçer kızlar burada aslinda durum tam tersi döner seni begenmesi icin biraz dha yakınında durmaya çalışınızki ki eer sizden gerçekten hoşalanırsa ilk bi utangac ve sesiz tavırlar sergiler ama yaninizdan da bir yere ayrilmazlar önce içinde bir yaşar hoşlantiyi sevgiyi aşkı ve sizinde eer gercekten ona deger verdiğinize sevdiğinize inandığı an çok ta zaman almaz tabi senin ona ilk güler yüzlügün ve samimiyetine sonra 3 5 günlük görüşmeden sonra sahiplenme duygusu Başak burçunu bilme Akrep erkekleri kıskançtır evet ilişkinin başı kendi elindeymiş gibi hissederler bu dogru bi düşünce degildirAslinda iliskinin başinda anahtarı karşı cinsine teslim öder yani bread beat kadar yakışıklı da olsaydık 😅 heralde genede bu iki burç biraz ilgi gösterir romantik çömert ve saygın sadakatlı olurlar sevgililerine ama burdada sizi ne düsündürür kendine ilgi gösterilmesini bekler sevdigi kadindan başka varmidir boyle ilgi yoksunu iki erkek burcu 🤗Eksigimle dogrumla biraz okuduklarimdan birazda benim dogaclamamdan durmus kafayla yazdim kızların korkucagi burclar degildir onalara karşi zararsız sakin yapılara sahiptier hayatimda ilk defa burlara yorumum oldu teşekürler söz hakı verdiginiz içinBurçlarida bende çok enterese etmeden hayatiniza bakın kızlar iyi olan herkes zararsız sizi surekli kucak dolusu sevgi sözcükleriyle Erkekler saltanat sürer kadinlar ise Yöneticisidir 🕊️
Başak burcu özellikleri erkeği ile karşılaşmak istiyorsanız sessiz mekanları tercih etmeli, kalabalık mekanlardan uzak durmalısınız. Başak burçları için en huzurlu mekanlar kütüphaneler, müzeler, tarihi yerler ve planetaryumlar olacaktır.
Başak erkeğini çekmek için, en çok hayran olduğu parçayı kullanmalısınız “beyninizi”. Ona akıllı olduğunuzu göstermeli ve ispatlamalısınız. Övünmeyin; Başak, peluşlardan nefret etmektedir. Bir Başakla birlikte olmak için yeterince zekiyseniz, onu “üstün” olmaksızın ona göstermelisiniz. Samimiyetsizliğe zamanı yoktur. Dikkatini çekebilmek için kibar, samimi ve yumuşak konuşmalısınız. Onunla ilgilendiğinizi söylemeniz hoşuna gidecektir. Ancak bunu onu korkutmadan yapmalısınız yoksa kaçabilir.
Astroloji gerçekten var olan bir şeydir senin demenle degişmiyor artı insanın tek bir burcu yoktur o yüzden farklılık gösterir ve genellemeye uymaz ama yine de tipik özellikler benzerdir.
Bende senden farklı değilim çok seçici biriyim ve ona da dedim ertesi günümü bilmediğim biriyle ilişkim olsun istemiyorum dedim o da bende istikrar ararım ilişkide dedi bakalım. Özgürce kıskanıp, içimden geldiği gibi ilgileneyim mi sence?
Yani bende başak burcuyum ama kişilik illaki farklıdır. İlk başta çok fazla da sıkmanı önermem. Ters tepebilir. İlgi ver ama kısıtlama kıskanma gibi şeyler fazlasını önermem pek
Ama online olup yazmamı bekliyor sanki ben yazınca hemen cevap veriyor akşam 5 saat yazmadım ardından tek bir şey yazdım susmadı ve daha samimi konuştu senden etkilendim çok hoş birisin falan demeye başladı. Kaçtım tatlı geldim durumu tabii yine degil mi?
Anladım mesaj alındı 2 ileri 3 geri of yine strateji midem bulandı artık bu stratejik ilişkilerden ama muhtemelen 6 ay sonra düzgün bir ilişkimiz olur zamanla güvenince ablamda başak ama kadın erkek farklı diye sormak istedim.
Tamamdır teşekkür ederim sakin sakin ilerleyelim :) o zaman az önce ufak bir kıskançlık yapmıştım sonrasında pardon ya demedim say sanki baskıcı bir tipmişim gibi algı olacak dedim teşekkür etti ve gülümsedi baskıya gelemez anlaşıldı :))))
En İyi Cevaplar