+1 yılSaçma lama. Amcana ihanet mi edeceksin semi gidi Behlül seni😜
22 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu yengeme belirtsem en kötü tepkisi ne olur sence?
- +1 yıl
Ne var bu da
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlaksız pislik. Senin gibi bir pislikle bende uğraşıyorum.
043 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlatır mısın?
Soran+1 yılItiraf mı etti
Cevap sahibi+1 yılNe anlatayım sana. Adamın bana göz koyduğunumu
Soran+1 yılOlaylar nasıl gelişti, kocanın kardeşimi yoksa yeğeni mi? Tepkin ne oldu
Cevap sahibi+1 yılKocamın kardeşi.
Soran+1 yılNasıl yaklaştı peki sen ne hissettin
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğunu söyledi zaten şüpheleniyordum.
Soran+1 yılSen ne dedin peki? Sana halleniyor mu
Cevap sahibi+1 yılŞaşırmadım. Ağlayarak anlattı. Anlamadığım yengeye o gözle nasil bakiyonuz.
Soran+1 yılSonuçta sen de bir kadınsın ve insanlar bu tür duygularını bastırmayabilir. Şimdi ne yapıyorsunuz peki
Cevap sahibi+1 yılBastırmalı göz koyamaz aşık olamaz
Soran+1 yılPeki senin hislerin ne o na karşı aranızda bir şey olma ihtimali var mı
Cevap sahibi+1 yılOlmazmı beni alıp uzaklara götürmek istiyo.
Soran+1 yılIlişkiniz oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılNe ilişkisi ya saçmalama. Adam kendiside evli. Nasıl bir beğine sahipsinz siz ya
Soran+1 yılDaha önceden nasıl anladın sana karşı hislerinin olduğunu nasıl davraniyirdu.
Cevap sahibi+1 yılBakışları hareketleri konuşmalari. Nasıl kadin gözüyle bakabiliyorsunuz yenge demek seninde namusun demek değilmi
Soran+1 yılKadın sonuçta yenge de olsa bir kadın dışarıdan gelen bir kadın. Hallendimi sana hiç sarılmalar öpmeler falan.
Cevap sahibi+1 yılNe demek dışardan gelen kadin aylenin içine girince ayleden olur. Hasta adam ya yemek yerken benim kaşımı alip yemek yedi.
Soran+1 yılEşine söyledin mi
Cevap sahibi+1 yılBeni kardeş gibi gormesi lazim. Eşimde ona o kadar güveniyo seninle ayni beyini taşiyor. Sen nasil isteyebiliyorsun yengeni sadece yataga atmak icin değilmi
Soran+1 yılOnla vakit geçirince çok zevk alıyorum sadece yatağa atmak degil.
Cevap sahibi+1 yılBirak ya bizimkide zirvaladi durdu çok asikmis benimle geri kalan hayatini gecirmek istiyomus tek istedigi beni yata atmak
Soran+1 yılNerden biliyon belkii aşık hem yatağa atsın nolur sanki
Cevap sahibi+1 yılAşikmis onu karisina söylicem diye tehtid etim hic orali olmadi zor atar o beni yatağa
Soran+1 yılNeden zor atar atması için ne yapmalı
Cevap sahibi+1 yılAdam utanmadan beni arzuluyo. Aşk falan fasa fiso anladinmi ayni senin gibi tek istediği yatmak sonra tanimaz bile
Soran+1 yılBence sende yatağa atılmak istiyorsun ama kafanda engeller kuruyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe isticem be. Gel demem yeterli ona. Benim kizdiğim karisinda gözü yok anladikta disarda kadinmi yok. Bu senin içinde geçerli kadinmi yok size çokmu çirkinsin
Soran+1 yılYoo yüzücüyüm 190 boyum var ve oldukça kalpliyim tipim de iyi
Cevap sahibi+1 yılNeden yengen o zaman
Soran+1 yılYasak ve bir de altıma alıp fena halde inletmek ve orgazm halindeki jasilmasini merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılIşte benimkide bunu merak ediyo. Onun aşkinin içine edeyim ben
Soran+1 yılSende merak ediyorsun acaba nasıl inletir diye
Cevap sahibi+1 yılKizdiğim taraf aşk meşk gözyasi utanmaz şerefsiz ne olucak ayni beyni tasiyorsunuz sende aşktan bahsetmişin yalandan
Soran+1 yılAsk dediğin zaten bir varliktaki tada susmaktır. Eminim şu an seninle birlikte olsaydı vücudunun her tarafını yalardi özellikle bal kutusunu
Cevap sahibi+1 yılSende o da bu hayalle yaşayın. Gebersin onun hiç bir şeyine inanmam. Ben biliyorum şimddn sonra ona yapicağimi demekki ayni senin gibi düşünüyo benim hakkimda
- +1 yıl
Yazma yazma hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Abala sende benimki falan yazmışsın kardeşim yazar benim ki deinrimi ona ayrıca bunu algılıyamiyacak bişey yok güzel olduğunuz için falan değil yasak olduğu için artı bide bunalrın kanı bozykolduğu için aman diğim inananma evlilik hayatın maaf olur yapmazsın ama uyarmak istedim merak edilicek bir durumu yok sapkınlık işte
Cevap sahibi+1 yıl@Bendisatalente Nasil ask itirafi biliyormusun iste herşeyi goze aldim gidelim uzaklara kimse bizi bulamaz. Ölümü göze alirim ben sensiz zaten hergün ölüyorum falan filan bunuda okuyunca iyice anladim yalan olduğunu
- +1 yıl
Ya yalan tabi evli kandıları kandırıyorlar böyle ilk defa mı duydun evlisin ztn o sana deli gibi aşık olsa ne yazar bir dinlerim iki dinlerim senin yerinde olsam mesaj atıyorsa başlarım tehtit etmeye istediğini elde edene kadar canım cicim der tabi ama sonra vurur tekmeyi aman diyim abla inanma aşk falan değil merak yasak olan cezbedici gelir ama bu sapkınlık hastalık böyle kirli birşeyin adına aşk denilemez pedefili ile yarışacak derece de bir rahatsızlık resmen bunu yapmaya devam edeerse tehtit et yapamasın
Cevap sahibi+1 yıl@Bendisatalente kiskançlikla gebersin deli gibi abisinden kiskaniyor her gece kahrolsun. Değilmiki niyeti kötügmüş şimden sonra görür o
- +1 yıl
🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her türlüsü duydum ya kendi kardeşine babasına annesine bu neden olmasın dünya çok değişti
18 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu ona belirtsem en kötü tepkisi ne olur sence?
Soran+1 yılKesin hepsi seksten yani.
Soran+1 yılSanmam cinayetlerin gebesi çok farklı
- +1 yıl
Aynem oyle zevkli oluyor ama baya
- +1 yıl
Aynen haklisin yasak seyler guzel
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbinin eşine mi bulamadın mı ilgi duycak başka kimse
189 Yorumla
Soran+1 yılAmcamın, söylesem en kötü tepkisi ne olur sence
Cevap sahibi+1 yılAmcanın yerine kendini koy
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve yengen kaç
Cevap sahibi+1 yılYokluk mu çekiyorsun
Soran+1 yıl22 yengem 37
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü bir durum neden ama yengen kız mı bulamıyorsun ya
Soran+1 yılYengeme duyduğum çekimi kimseye duymuyorum.
Cevap sahibi+1 yılSenin eşine bunu yapsalar ne hissederdin nedicek sin yengene sevişmek istiyorum mu diyeceksin
Soran+1 yılSana karşı farklı hisler besliyorum, sanırım senden hoşlanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe umut ediyorsun 1 gece seninle birlikte olmasını mı
Soran+1 yılYani olabilir
Cevap sahibi+1 yıliyi misin oğlum sen ben yengen olsaydım amcana gider söylerdim amcan da seni bir güzel cikerdi
Soran+1 yılYengem yapmaz öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılNasıl bunun hayalini yengende kurarsın ya sapkın katiller ve tecavüzcüler sizin gibi insanlar işte
Soran+1 yılYa bir sus salak salak konuşma bunun sapikınlikla ne alakası var. Biraz olgun olun ya
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen olgun ol beynini nerene monte ettilerse
Cevap sahibi+1 yılHormonlararın beni bile rahatız etti
Soran+1 yılYa ne yapayım ona karşı farklı çekim hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye girdinmi hiç
Soran+1 yılŞu ana kadar kimseyle girmedim
Cevap sahibi+1 yılİşte sen hormanal tavan yapmış git boşal
Cevap sahibi+1 yılKala kala amcanın karısına mı kaldın ya
Soran+1 yılYıllardır böyle..
Soran+1 yılBoşalmakla olacak bir şey değil birazdan gidip boşalacam zaten
Cevap sahibi+1 yılKusura bakama ozmn ama seninki sapkınlık karıya koymuşsun gözü sen Nedim
Soran+1 yıl22 yaşımdayım o 37 ama bana çok ilgi çekici geliyor.
Cevap sahibi+1 yıliyi misin nedn çokmu güzel bir kadın
Soran+1 yılValla göz koydum ya yani mutlaka gidip açıklamam lazım
Soran+1 yılÇok güzel değil ama ne bileyim ya bana güzel geliyor, bir de yatakta sanırım daha güzel olur
Cevap sahibi+1 yılSalakmısın oğlum sen senin evlenince eşine böyle yapılsa ne hissedersiniz
Soran+1 yılOff böyle basma kalıp empatik şeyleri bırakın lütfen.
Cevap sahibi+1 yılTm sende amcanla karını paylaşırsın artık
Cevap sahibi+1 yılGöt lalesi
Soran+1 yılSacma sapan konuşma evlenmuyecem belki.
Cevap sahibi+1 yılSende o hormonlar varken nah evlenmesin ya
Soran+1 yılAcayip doldum ya kasiklarim ağrıyor bir an önce boşalmaliyim
Soran+1 yılYengemle olursam bir 10 yıl evlenmem
Cevap sahibi+1 yılPislik herif
Soran+1 yılNiye pislik olalım ya doğal bir seleksiyon bu
Cevap sahibi+1 yılSen ne biçim insan evladısın aqq
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hiç evlenmezsin verende olmazda o eline muhtaç kalırsın
Soran+1 yılNe var bunda seni beni yaratan şey neden bu kadar öcü gibi bakıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıliyi misin yengene tav ol diyemi geldin dünyaya olum sen
Soran+1 yılŞu an bile istesem birini çok rahat bir şekilde bulurum.
Cevap sahibi+1 yılYa bir sg yokluktan ne yapıcanı şaşırmışsın
Soran+1 yılBazen aniden yanağından falan öpesim geliyor. Sonra kendimi frenliyorum. Çok tatlı geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılHadi sen git boşal dolmuşsun
Soran+1 yılAma çok fenayım şu an junior ı sakinleştirmem lazım 😀😉
Soran+1 yılYengem sen olsaydın bu duruma anlayış gösterir miydin?
Cevap sahibi+1 yılPislik
Soran+1 yılGel beraber pisleşelim 😀😂
Cevap sahibi+1 yılBelli sen yokluktasın
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim herif
Soran+1 yılGece vakti hormonlar tavan dizginkemek lazım eminim senin hormonlar da tavandır.
Soran+1 yılSizi özele davet etsem hem ölçüm yaparız
Cevap sahibi+1 yılHormonlararım tavan olsa nolur sana mı kaldım aqq
Cevap sahibi+1 yılcanım kendi hormonları yükselmiş herkesi kendisi gibi sanıyo mal
Soran+1 yılHaha eminim benden daha kötüsüne gideceksin emin ol. Kalbimi basarım
Cevap sahibi+1 yılBende eminim ömür boyu o elini köklüyeceksin
Soran+1 yılSana da kokleyebilrim tabii alabilirsen 😉
Cevap sahibi+1 yılDefol gt boşal pislik nerde boşalıyırsn üzerimden fantezi yapıyorsun resmen güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBu KS neden benim küfürlerimi çeviriyor aqq
Soran+1 yılBenim yavru afedersin biraz iri ve büyükte acaba alabilir msiin diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılÇok pis yokluktasın
Soran+1 yılBugüne özel. Doyur beni
Cevap sahibi+1 yılYengesine kalkan ne ezik kızlara kalkmıştır öğğ pislik
Soran+1 yıl:)) yengeme yoklukta olduğum için degil, hoşlandığım için.
Cevap sahibi+1 yılHe tm o zmn ya sıkıntı yok yengeneyse sadice mal aqqq
Soran+1 yılGörmek ister misin?
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun ya sn yaprak kafalı
Soran+1 yılBeraber özelde konuşalım diyorum birbirimizi keşfe çıkalım
Cevap sahibi+1 yılAmcan seni domaltırda siler umarım
Soran+1 yılÖzele gelde ben seni domaltıp 20 lik kobrayı sokayım olur mu düzgün konuş benimle
Cevap sahibi+1 yılLan karşıma geçsen utancından bacakların tirtrer beni sikicekmiş kardeşim amcan seni siker ama sen halen yengene
Soran+1 yılSen kimsin lan utangaçmış geç bakayım karşıma noluyor kimin bacakları titriyor
Cevap sahibi+1 yılYa bir git sokataki özgüvensiz klavyede karal kesilirsiniz yengesine hallenen kim bilir ne biçim yoklukta biri ya yengesi veririmi onu hesaplıyor sg
Cevap sahibi+1 yılBenimle konuşurken laflarına dikkat et boş yapma bana
Soran+1 yılKızım bana bak küçüklükten beri yüzmeyle ilgileniyorum ve boyum 190 ve oldukça da yapiliyim. Tipim de tr standlartlarında iyi. Yani gelip bana buradan caka satma. Bana işlemez
Cevap sahibi+1 yılDvede de boy var bana ne senin boyndn aqq adamlık yok oğlum yarragnı siktim
Soran+1 yılDovodo boy vor omo. seveyim demekle olmaz gel bana kim kimi dikiyor tanık ol. 😉
Cevap sahibi+1 yılSg dostum yok senin karşında ya ipnesi dünyayı sersen önüme senin gibi birine asla vermem aqq yengene halleniyosun ya pislik
Soran+1 yılTamam hadi ordan git seni isteyen kim ya Kezbanı defal yazma bir daha yazarsan dikerim
Cevap sahibi+1 yılBana bak kardeşim senin bildiğin kızlara benzemem güzel kardeşim kezbanmış ya başlı antilop
Cevap sahibi+1 yılKS nin de amkkk tüm küfürlerimi yarrrapa benzetiyor amkkk küfürde ettirmiyo şu site amkkk hepiniz
Soran+1 yılHaha en büyük yalan ben diğerlerine benzemem.
Ben sana ne dedim yazma demedim mi kezbaniş uza hadi senden daha önemli işlerim var
Cevap sahibi+1 yılpopon yiyorsa gizliden sormasaydın aqq hıyarı
Cevap sahibi+1 yılBana bak hıyar herif Kezbanlar ile yatıp kalka Kezban olmuşsun ztn asıl sen yazma sicic başlı antilop
Soran+1 yılBak bak konuyu nereye çekiyor kızım derdin ne senin yazma demiyor muyum? Boşuna meşgul ediyorsun beni senden daha önemli işlerim var, lütfen..
Cevap sahibi+1 yılİpne sen yazma dediğin için değil uykun geldiği için yazmıyorum yoksa seni popona takan yok güzel kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ve kendine gel kendi içinde hallet bu durumu çok iğrenç çok
21 Yorumla- +1 yıl
Cahile laf anlatamazsın
+1 yılSen daha ilgimi duuyuyon ben beraberim uzun zamandir
00 Yorumla
+1 yılSen benim oğlumdun, sen benim oğlumdun :) der amcan :))
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılO senin yengen yengeen 😐
21 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok. İlgimi çekiyor fena halde. Bu durumu ona belirtsem en kötü tepkisi ne olur sence? Kendi adına düşünür müsün
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olabilir söyle bilmesinde fayda vardır
05 Yorumla
Soran+1 yılEn kötü tepkisi ne olur peki?
Soran+1 yıl22 37 eğitim üniversite, kadın biraz utangaç ve çekingen
Soran+1 yılBuradan yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlum o senin yengen yengen ödlföcplxxl
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gidi Behlül. Saçmalama kendine gel 😒
14 Yorumla
Soran+1 yılEn kötü tepkisi ne olur sence?
Cevap sahibi+1 yılYa hadi yeme bizi, yoktur öyle bir şey. Yani hikaye yazmana gerek yok.
Soran+1 yılValla gerçek.
Cevap sahibi+1 yılGit uzaklaş ordan. Kendine yuva yıkan insan, ailesine ihanet eden insan sıfatını yakıştırmıyorsan tabi. En kötü tepkisi saçmalama olur. Rezil olduğunla kalırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılYenge abinin eşi mi amca dayının mı
01 Yorumla
Soran+1 yılAmca
+1 yılTöbeeee taş yayacak taş aaaaa
00 Yorumla
+1 yılBehlül sen misin?
00 Yorumla
+1 yılAmcan miker seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende bendensin gibi
00 Yorumla
+1 yılayıp