6 aylık bir iliskim vardi nişan yaptk sonra kavga ettik nişan atıldı simdi ailem istemiyor bende istemiyorum diyip engelledi sizce pisman olur mu
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Ben ikizlerim.
Engeli birazdan kaldırıp sonra neden engellemedin beni diye kavga edebilirim. 2 dakika sonra sanki birşey olmamış gibi damatlık modeli atarım. Genelde böyle olur.
Ama seversem de asla vazgeçmem
Umarım nişanlın da vazgeçmez.01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay olucak nişan atılali 3 kere gittim herseferinde soguk davrandı en sonunda engelledi 4 gün oluyor sence döner mi benim için cok değişmişti
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ikizlerim daysnırım bir noktaya kadar sonrasında olmuyorsa keserim diyaloğu soğudummuda artık geri dönmem
04 Yorumla
Soran+1 yılEn son konusmamzda sogudum dedi
- +1 yıl
Soğuduysa dönüşü olmaz inan
Soran+1 yılAllaha havale ettim
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yapmalısın uzatmanın anlamı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
+1 yılKaldırır bende inişlerin engelleyemem
018 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik ailesi beni istemiyor diye ayrıldı bende yüzüne vurdum sinirlendi istemiyorum diyip engelledi
- +1 yıl
Ailesi seni istemiyirsa boşver engeli kaldirmasin zaten senin ne işin olur onunla seni istemeyen istemeyen bir ailenin çocuğuyla bence unut gitsin sen onu
Soran+1 yılBen ailesiyle degil onunla evlenicem evimiz kapmiz ayrı olucaktı cok sevmiştim okadar sevdigimi anladı cok şımardı diyodu herkes
- +1 yıl
Òyle ama sen ayrı eve gidince onun ailesinden kurtulacagini mı saniyrsun belki adam. ailesini bahanesi etmiş olabilir bence olmayacak iş için uğraşma derim.. sen bilirsin ama
Soran+1 yıl4 gün oluyor beni engelliyeli braktım seviyosa gelir dedim ama gelicek mi bilmiyorum
- +1 yıl
Gelirse ailesini çiğnemiş olur ailesini çiğneyen bir insan yaramaz ama sen bilirsin.. öyle bir insan la yola vikilmaz zaten isleri rast gitmez
Soran+1 yılBeni sevmiyor artk kendimi kandıriyorum sevse napar ne eder gelirdi ailesini ikna ederdi benm ailesine bir saygsızlogım yoktu
- +1 yıl
Bu durumda üzülen sen değil onlar olsun ama... sen üzülme sana adammi yok kız kimse kimseden üstün değil.. onlar pişman olsun
Soran+1 yılHakkımı helal etmiyorum hicbir sekilde ben onun dış görünüşüne bakmadım borcuna bakmadım sevdim asla ama asla hakkımı helal etmiyorum asla
- +1 yıl
O konuda sen haklısın ama ben sadece senin üzülmeni istmemiyorum madem seviyirdu senin arknda dursaydi aç kalır açıkta kalır ama seninle. kacardi biyere bırakmazdı yani
Soran+1 yılSöyledim gidelim dedim ikinci bir kişinin sorumluluğunu alamam böyle gizli saklı görüşelim diyordu
- +1 yıl
Olurmu gizli saklı nereye kadr sen yapacağını yapmisin bak sen ona 10. adım atmisin o öküz sana bir adım atmamış ki bu saatten sonra ona güvenip de gitme biyere he
Soran+1 yılBen elimden grlrni yaptm. Diyorum ya 1 ayda 3 4 kere gitti benden ailrm istemiyor yok nişan atıldı yok soğudum. Her seferinde sevdgimden gittim en sonunda sevmiyorum seni diyip engelledi. Pisman olsun istiyorum bana bu yaptklarının bedelini ödesin istiyorum
- +1 yıl
Yarın sen baskasiyla evlenince o zaten çok pişman olacakki seni mutlu görsün yeter 😉oyuzden üzme kendini sen baskasiyla evlenince mutlu olamam mı sanıyorsun onubgec bir kere
Soran+1 yılBen birdaha hayatıma kimseyi alamam duvarlarmi yıkamam bu bile iki yıl koştu olsun diye iki yıl sonra kabul ettim duvarlarımı yıktım onun icin Şu an cok savunmasız kaldığımı hissdiyorum
- +1 yıl
Bence bak sakın büyük konuşma ağzından çıkan kelimere dikkat et eskiden agizdan çıkınca 30 yılda oluyordu şimdi 3 günde oluyor büyük konuşma sakın Yukarda ALLAH var.. sen şükret belki hayrlisi buymuş nerden biliyorsun belki evlenip ailesi yüzünden boşansaydın niye böyle düşünmüyorsun büyük konuşma sana yakışmaz şükret her zaman bisey kaybetmedinki altı üstü birini sevdin olmadı olacak diye bisey yok bunu aklına şok. herkes istediği kızı alsaydı ülkeden mutsuz adam. kalmazdi bak
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum bundan sonra nolucagnıda hissdyorum neyse sagolun beni dinlediginiz için
- +1 yıl
peki
Kaldıracaksın ve engelliyor
00 Yorumla
+1 yılBunun burcla ne ilgisi var
01 Yorumla- +1 yıl
He bravo bizim aklımıza gelmedi hammina
+1 yılİkizler kadını olarak hayır diyorum
00 YorumlaKaldırmaz elbette k.. a... l
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başına klınca sıkılırsa kaldırır
03 Yorumla