Kocam Beni Umursamıyor?

Ben 3 yıldır evliyim ve bir çocuğum var, eşimle evliligimizin ilk bir yılı ve flört dönemimiz gayet mükemmeldi. Bu son bir yıldır herşey berbat durumda cinsel hayatımız evlilik hayatımız iletişimimiz ilişkimiz herşey. Eşim çok sakin sessiz tepkisiz umursamaz yapıda bir insandır.(bu son bir yılda daha belirgin ortaya çıktı) Bir gün bile bana biz neden bu haldeyiz demedi. Her zaman ben biseyleri çözmek için adım atıyorum ama herseferinde dibe batiyorum iyice. Bazen asiri derecede sinirlerim bozuluyor ve çok fena ağlıyorum dönüp bakmıyor bile benn o haldeyken. Tamam yok bişey uzatma dan başka birşey bilmiyor.. Nerden nasıl toparlicagimi bilemiyorum şu an tükenmek üzereyim hergecen gün dahada dibe batiyo herşey hiçbir paylasimimiz yok neredeyse suratıma hiç bakmadigi günler oluyor günde toplam 4 cümleyi geçmiyor iletişimimiz hicbiseyini anlatmaz bahsetmez ben çok renkli bir karaktere sahibim onun yüzünden bende içine kapanık biri olmaya başladım. Cinsel ilişkimiz neredeyse yok. Aşırı derecede telefon bağımlısı bir insan sosyal medya vs ilgisini çekmez aktif kullanmaz deli gibi online Savaş oyunu oynar her bulduğu fırsatta asla bırakmaz onu resmen bağımlı tam tedavi olma boyutunda (bundan asla vazgeciremiyorum pes ettim artık) kendimi çıkmazda hissediyorum ne yapacağımı nasıl davranacagimi kestiremiyorum. Bende onun gibi umursamaz olduğumda böyle sürüp gidiyor onuda sorun etmiyor. Yakın olmaya calistigimda aşırı umursamaz davranıyor. Artık bazı şeyler çok zoruma gitmeye başladı tamamen tükenmek üzere olduğumu düşünüyorum. Evimde cocugumun bakiminda ve kendime ait bakimimda hiçbir şeyi es gecmem o konuda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yatağa küs girmeyen sarilmadann uyuyamayan biz artık yatakta birbirimizin varlığını bile hissetmeden uyanıyoruz.
Kocam Beni Umursamıyor?