Ben 3 yıldır evliyim ve bir çocuğum var, eşimle evliligimizin ilk bir yılı ve flört dönemimiz gayet mükemmeldi. Bu son bir yıldır herşey berbat durumda cinsel hayatımız evlilik hayatımız iletişimimiz ilişkimiz herşey. Eşim çok sakin sessiz tepkisiz umursamaz yapıda bir insandır.(bu son bir yılda daha belirgin ortaya çıktı) Bir gün bile bana biz neden bu haldeyiz demedi. Her zaman ben biseyleri çözmek için adım atıyorum ama herseferinde dibe batiyorum iyice. Bazen asiri derecede sinirlerim bozuluyor ve çok fena ağlıyorum dönüp bakmıyor bile benn o haldeyken. Tamam yok bişey uzatma dan başka birşey bilmiyor.. Nerden nasıl toparlicagimi bilemiyorum şu an tükenmek üzereyim hergecen gün dahada dibe batiyo herşey hiçbir paylasimimiz yok neredeyse suratıma hiç bakmadigi günler oluyor günde toplam 4 cümleyi geçmiyor iletişimimiz hicbiseyini anlatmaz bahsetmez ben çok renkli bir karaktere sahibim onun yüzünden bende içine kapanık biri olmaya başladım. Cinsel ilişkimiz neredeyse yok. Aşırı derecede telefon bağımlısı bir insan sosyal medya vs ilgisini çekmez aktif kullanmaz deli gibi online Savaş oyunu oynar her bulduğu fırsatta asla bırakmaz onu resmen bağımlı tam tedavi olma boyutunda (bundan asla vazgeciremiyorum pes ettim artık) kendimi çıkmazda hissediyorum ne yapacağımı nasıl davranacagimi kestiremiyorum. Bende onun gibi umursamaz olduğumda böyle sürüp gidiyor onuda sorun etmiyor. Yakın olmaya calistigimda aşırı umursamaz davranıyor. Artık bazı şeyler çok zoruma gitmeye başladı tamamen tükenmek üzere olduğumu düşünüyorum. Evimde cocugumun bakiminda ve kendime ait bakimimda hiçbir şeyi es gecmem o konuda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yatağa küs girmeyen sarilmadann uyuyamayan biz artık yatakta birbirimizin varlığını bile hissetmeden uyanıyoruz.
Cevabın nedir?
+1 yılErkekler coşkun akan bir dere gibidir. Kocanız elindeki telefonla oyun dünyasına dalmış ve gitmiş. Önce onun eşi olduğunuzu ona hatırlatın, hiç anlamasanizda bana da ogretirmisin bende denemek istiyorum deyin ve onun kendi etrafında çizdiği çembere girmeye çalışın. Aceleci olmayın, biraz sıkıcı olacaktır sizin için ama yapabilirsiniz. Sonrasında onun dünyasında onunla mutlu olduğunuzu ona gösterin ve küçük ilgi gösterilerini gün be gün dozunu arttırarak yükseltin ama surat asmayın. İlginiz karşılıksız kalsada devam edin. Biz erkekler bazen ilgimizi ve sevgimizi unuturuz, bunu hatırlatmak gerekebilir bazı zamanlarda. O sizinde geçirdiği güzel zamanları hatırlayacak ve her şey normale donecektir. Öyle sizinle ilgilenecek birini bulma vs gibi şeylerden kesinlikle kaçının.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Umarım her şey eskisinden de daha güzel olur 😊
+1 yılEvlenmeden önceki devre ve evlendikten sonraki devre hiç bir zaman aynı olmaz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Ayrıca haram olan flört devresi yaşamakla evliligin bereketini yok ettiginizi unutmayın.00 Yorumla
+1 yılCocuk oldumu biraz öyle oluyor ama evlilik terapistine gitmeniz cok dogru olabilir
00 Yorumla
+1 yılİste bu lanet erkekler beyler kusura bakmayin ama gercekten cok degisiyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki eşiniz evlenmenin onun kafasında getireceği şeyleri elde etmiş ve artık umursamaz bir tavır almış.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bazen böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuk oldu artık onun için canı istediğinde yatakta zevk veren evdeki işlerini gören bir kadın olmuşsun.
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cok kötü bir durum üzüldüm... Birsey merak ettim online oyun oynuyormu dicektim o varmış peki sans oyunlari oynarmi iddaa falan ya da futbola merakı var mı mac izlermi
010 Yorumla
Soran+1 yılFutbolla ilgisi sıfır sans oyunlarinida oynamaz ama delirmis gibi online Savaş oyunu oynuyor biz tanışmadan önceden oynuyormus hala oynuyor akıllı telefonlar çıktığından beri var sanırım
- +1 yıl
Benzer birsey varda ondan sordum... Zaten simdi oynuyorsa evlenmeden önce de vardır bu sonradan olması imkansızdır... Burada oluşan en güzel şey senin ona hala yakınlaşman eger sende uzak kalirsan ipler tamamen kopmaya gider... buna bağlı olarak ben eşinin hatali olduğunu düşündüm belli ki birseylerden sıkılmış dicem ama sen diyosunki herseyi yapıyorum adamı sıkan ne olabilir diye bir düşündüm ama bulamadım
Soran+1 yılBenim bazı tartışmalarda sesim biraz fazla çıkar bazı konularda evde benim borum öter oda sesini çıkarmaz bundan bıkmış olabilir ama bu soğuk davranmasini gerektirmez.
- +1 yıl
Senin tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ona karşı su an anladığım kadariyla yorum yapiyorum... burda kesin olan birsey var adamın kafasını kemiren birsey ondan adım kadar eminim... onu soğutan onu ilgisiz yapan birsey var sebebi oyun oynamak degil öyle düşünme onu oyuna item şey kafasındaki şey... peki birsey daha sorucam gece yatarken beraber mi yataga gidersiniz yoksa sen yatarsin o sonramı yatar
Soran+1 yılGenelde o oyundan başını kaldirmadigi icin ben giderim önce o sonra yatar savaşı bitince. Evet onu oyuna iten bişeyler olduğununda farkındayım ama bundan onu nasıl cekicem bilmiyorum
Soran+1 yılPeki birşeyleri düzeltmeye nerden baslayabilirim ben benimlede alakalı olduğunun farkındayım sebepsiz olduğunu sanmıyorum. Güzelligim konusunda da bir sıkıntım yok bu konuda özgüvenimi kaybetmem asla
- +1 yıl
Şimdi ben herkes gibi boşan ayril sunu yap bunu yap demem asla... Aile kolay kurulmuyor bunu ancak yaşayan bilir bekar insanlara boşan demek cok kolaydır her zaman. Senin güzelliğine adam birsey demez zaten guzelsinki eşi olarak sevmiş kabullenmiş seni... adamin evde fazlasiyla takıldığı seylerden uzaklaştırmayla başla mesela film izlemissiniz evde ilk zamanlar başbaşa o günlere geri döndürmeye çalış o telefoni bırakmasını sagla beraber birseyler yapmak için plan proje yap ama sakın hızlı yapma bunu ağır ağır adamin elinden hemen alma vakit geçirdiği seyleri ne biliyim bir film izleyin sarılarak basbasa filden sonra gene oynasın telefonla gene senden sonra yatsin sorun yok anlatabildim umarim... aşırı derecede yavaştan git zamanı uzun birsey söylediğim sana
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışlı yorumlarınız için
Böyle şeyler gördükçe evlilikten tiksiniyorum bırak gitsin onu mu çekeceksin ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBekara koca boşamak kolay dedikleri şey 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillet karım olsun diye kredi çekip borca giriyor. Bu keko da elindekine bakamıyor 🤗
10 Yorumla Kocanın yaşı kaç? Çalıştığı iş ağır mı zor mu? Hayatında başkası olabilir mi?
00 YorumlaBiseylerden sıkılmış bu net bişey. Onuj yakın bir arkadaşıyla iletişime geçmelisin
00 Yorumla
+1 yılBiraz konusabilirmiyiz teke tek bu konuyu uzun yazacağım da musaitseniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYazabilirsiniz
- +1 yıl
Dm den demek istemiştim burdan yazmayacağım yazmak istemiyorum herkesin icinde
Zamanla düzelir merak etme her ilişkide böyle şeyler olur
00 Yorumla
+1 yılAdama bak bizim karımız olsa biran yanından ayrılmayız
00 YorumlaAsik degil sana artik bence seninde sevgin bitmis bikmissin
00 YorumlaONun oynadığı oyunu sende oyna bakalım tepkisi nolcak
00 YorumlaDurum vahim çocuk var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSayının bir önemi var mı 1
- Cinsel Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel mi değilsin acaba
00 Yorumla
+1 yılBaska biri var nerde oturuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBu hiç aklıma gelmemişti amca sağol
- +1 yıl
Ne amcasi
+1 yılBosanin
00 Yorumla
+1 yılKötü durum
00 YorumlaCilve yapıyor musun
00 Yorumla