Aynı sınıftayız bu kızla.1 aydır bakıyorum çok fena vuruldum o da fark etti son zamanlarda sanırım o da bakmaya başladı ama bu m-l niye bakıyor gibisinden bakıyor :D kızlardan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamıyorum biraz daha emin olduktan sonra mı gidip konuşayım yoksa yakınlarda söyleyeyim mi fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür
Cevabın nedir?
+1 yılBence ona biraz yaklaş arkadaş ol. mesela daha yakın yediğiniz ictiginiz bir gitmesin bak. Bir nevi kanka olduktan sonra ona senden hoslaniyorum deme sadece bisexuel olduğunu söyle.. iyice kanka olunca sonra şakayla karisik senden çok hoşlandım felan de. o zaman anlayışlı olur sağlam. adim atmak. lazim benim coknarkadas var o şekilde
18 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaş olma konusunu düşündüm benim 3 arkadaşım var bazen sayı artıyor onun 3 arkadaşı var kalabalık çevremiz ama bir onunla ortam kuramadım sınıf 130 kişi ancak uzaktan bakıyorum ya da dotolarına bakıyorum birde hoşlandığım kişiyle konulunca elim ayağım dolanıyor çok belli ediyorum yani direkt tanışalım falan mı desem acep
- +1 yıl
tabi bak çok arkadaşın olur sen hoşlandığın kıza odaklan tanışa bir şekilde kanka ol onunla bunu yapman lazım attığı adımi aldığı nefesi bilmen lazım biyere gidilcekse ikiniz gidin kacacaksaniz 2 niz kaçın ama yaklaş ona direk tanış seninle konuşmak istiyorum de daha önce şu okuldmai okudun felan de çay için biyerde iyice arkadaş ol onunla ben irda olsam sizi birbirinize yaklastirmitim bile ona biraz yogunlaş sen araya birini köy ikinizin ortak arkadasini ama ona söyleme sadece tanıştirsin sonra sen türü mevzunda
Soran+1 yılArkadaşlarım biliyor ortam ayarlıyıcaz dedi ama sabredemiyorum ama çabalıyucam dediğini yapmaya çalışıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim kelebek inşallah olur dua ediyorum... çok arkadasim var birlikte yasayan o sekilde
Soran+1 yılFriendzone olmak istemiyorum genellikle friendzone a dönüyormuş bazı arkadaşlarım öyle dedi
- +1 yıl
onlarda senin gibi arkadaşca başladılar şimdi neredeyse evlenicekler lez ilişki yaşıyorlar bazen davet ediyrlar saolsunlar😉👈
Soran+1 yılGüzelmiş
- +1 yıl
Ya güzel duygu valla benim. de işime geliyor millet birtane bulamazken ben ikisiyle uyuyorum😉👈ama cidden çok iyi insanlar
Agzini yokla sakayla karisik. Sonra da yolunu buldun mu... :)
17 Yorumla
Soran+1 yılDeniyicem
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılDüzgün soru sormayacksın sanırım yoksa KS hesap kapatmaz normal muhabbette...
Ya aynı durumdayım. Ben de sınıftan bir kızı kesiyorum jajajsj eğer birinden hoşlanıyorsan onunla devamlı sohbet etmeye çalış bence. Aksi halde sadece bakışla bir halt olmuyor
210 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi varmış zaten şu an bir şey yapamam. O ve arkadaş çevresi anlamıştır öyle hissettim
Soran+1 yılÖyle olcak mecbur... senin kestiğim kız hetero mu homo mu kestirebiliyor musun
Soran+1 yılBenimki de tam tersi çok erkeksi sesi davranışı konuşma tarzı ters köşe oldum resmen sen napıcan konuşmayı düşünüyor musun?
Soran+1 yılBu arada yaş 33 diyor ne okulu anlamadım
Soran+1 yılAdına çok üzüldüm maalesef ülkede hetero homo ayırt edemiyoruz zor bizim açımızdan :(
Soran+1 yılBilmiyorum pek denk gelmedim ama aşırı iticiymiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılsen gel vaz geç bu sevdadan benimle tanış ben sana hayatı yeniden yaşatayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. en temizi söyle, böyle içini yemektense
110 Yorumla
Soran+1 yılHomofobik olmasından korkuyorum ya rezil ederse beni
Soran+1 yılRiske giricem sanırım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÖnemli mi özel bir üni işte
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Soran+1 yılMesaj atar mısın
+1 yılGit direk konuş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kız sana bakmaz kız
10 Yorumla
+1 yıldirek yatağa at panpa
00 Yorumla
+1 yılbir akşam içmek için eve çağır
00 Yorumla
+1 yılbisexüelmi 😂😂😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
sana gülmedim çekşngenlipine utangaçlıpına güldüm git söyle neydn utanıyorsun
Soran+1 yılAşık olunca öyle oluyorum heyecanlanıyorum ülkenin durumu da beni korkutuyor
- +1 yıl
seni gerçekten dinlemek istiyorum cidden bendede bir durum var dertleşmek istiyorum
- +1 yıl
istek atarsan yazabilirim saba yazmıyorum kapalı nsj kutusu
- +1 yıl
sende takip isteği at nsj atamıyorum
Soran+1 yılOkay
- +1 yıl
ya da nsj kutunu aç kapalı
+1 yılAman yaa yapma
00 YorumlaMera guzelim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz