Bikini hakkında düşünceleriniz... Kız arkadaşınızın veya eşinizin bikini giymesinden rahatsız olur musunuz?

Merhaba. Bir konuda düşüncelerinize başvurmak istiyorum.

Kız arkadaşınızın veya eşinizin bikini giymesinden rahatsız olur musunuz?

Hemen "çarşaf mı giydirelim" "başka nasıl girsin denize" diye atarlanmayın, bir an mantıklı düşünün.

Ortalama bir plajda en az 200 erkek olduğunu düşünürsek, bunca erkeğin içinde sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanın;

a) Göğüslerinin yarısının

b) Poposunun yarısının

c) Bacaklarının tamamının

d) Sırtının ve göbeğinin tamamının

e) Vajinal hatlarının ve çoğu zaman vajinal girintisinin

görünmesi sizi rahatsız etmez mi?

Şu tarz cevaplar istemiyorum çünkü çok saçma;

a) Plajda herkes öyle giyiniyor. (Sürü psikolojisine kapılmayın. Herkesin karısına kızına bakılıyor bizimkine de mi bakılsın yani?)

b) Plajda giyinik dursa abes kaçar. (Ya iyi de normal zamanlarda orası göründü burası göründü diye isyana geliyorsunuz mekanın ne önemi var görünen aynı şey olduktan sonra?)

c) Ne biçim gerikafalı adamsın git biraz modernlik öğren (bu en saçması zaten bunu diyecek olan cevap vermesin)

Ben sevdiğim insanı başımın tacı gibi görüyorum.Onun her şeyi benim için kutsal. Mezhebim de geniş değil,erkeklerin onu düşünerek mastürbasyon yapması beni delirtir mesela.

Erkekleri kendimizden biliyoruz bir kere; testesteron oranımız çok yüksek olduğu için doğal olarak cinselliğe çok ilgiliyiz ve karşı cinsi seyretmekten her daim zevk alırız,birbirimizi kandırmayalım.

Bayanlar için de;

Bu kadar yeriniz ortadayken o kadar insanın içinde utanmıyor musunuz?

Sürü psikolojisinden mi giyiyorsunuz bu bikiniyi?

Ya da,içinizdeki östrojenden kaynaklı,kendinizi gösterme ve beğenilme çabasından mı?

Ve en önemlisi,bu bikiniyi giyerken,erkek arkadaşınız veya kocanız için üzülmüyor musunuz,ona kötülük ettiğinizi, onun içinin yanabileceğini düşünmüyor musunuz?

Kişisel görüşlerime saygı duyacağınızı umut ederek bu soruyu sizlere soruyorum.Vereceğiniz her cevap için şimdiden çok teşekkürler.
Bikini hakkında düşünceleriniz... Kız arkadaşınızın veya eşinizin bikini giymesinden rahatsız olur musunuz?