Olay tam olarak şu: Yeni evliyiz sürekli kavga ediyorz ve sürekli düzeltmekten yoruldum genelde de benle ilgilenmeyip kendi kendine oyun oynayıp maç izlemesinden çıkıyo kavgalar. Yani hala bekar gibiyim. Adamda ya başkasına giderse bu kadar yalnız bırakırsam boşlukta kalırsa korkusu yok. Defalarca bunaldığımı sıkıldıgımı dile getirdim ama umrunda değil. Ha kıyafeti kıskanıyo markete bile göndermiyo sevmiyo desem bu kadar kıskanmaz da. Şimdi ne yapmalıyım içine biraz korku salmam gerek.
Cevabın nedir?
Evliliğe adapte olamamış muhtemelen. Erkekler de böyle bir şey var sanırım. Biraz kendi haline bırak. İlgilen ama çok üstüne düşme. Belli bir süre sonra saten düzene girer ilişkiniz. Iyi düşün Kötü düşünme. Konuşarak iletişim kurabiliyorsaniz oturt karşına konuş onunla. Burda yazdiklarinin hepsini söyle ona. O şekilde olmuyorsa. Onun ilgisini çek. Burdakiler dekolte filan demiş ama saten yatak konusunda iyi olduğunu söylemişsin. Onun sevdiği şeyleri yaparak ilgisini çek. Çok fazla sıkmadan. Mesela en sevdiği tatlıyı yemeği yap. Ikinize özel bir şeyler vardır illaki. Ufak özel detaylar. Onları göz önüne çıkar. Işe yarar umarım. Üzülme güçsüz durma. Sen kadınsın. Değerlisin. Güçlüsün. Istediğin herşeyi yapabilirsin 🏵
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ona özel giyindim yemek yaptm ilgilendim ama adam sanki elinin tersiyle iter gibi davrandı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer şeyler yaşadım boşandım. Nisanliyken durmayan adam evlenince ilgisiz oldu. Benle sevisecegine affedersin oturup bilg. oynuyordu. Ne oldu dersen bitti. Tabii başka sorunlarda vardi ama bu bahsettiğin de ciddi bir sorun. Çok takiyosan yipraniyosan elinden geleni yap önce konus anlat yalnızlığıni. Baktin anlamiyo değişmiyor son care ayrilmak. Mutsuz olmaktan iyidir. Ve çocuk yapmadan ve zaman gecmeden. He ayrılmaya kalktığında it gibi pesinden gelebilir ama ikna olma o raddeye geldiysen.
14 Yorumla- +1 yıl
Sanırım biz erkekler evlenince karimizi da namusumuz olduğu için anamız bacimiz gibi kutsal görüyoruz o yüzden cinsel istek azalıyor.. mesela çok ileri gitmez türk erkkeleri evde ama dışarda herşeyi yaşamak ister. bunun gibi. ve evet evlilikde herşeyi bozar diyorlar
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünce mi olur? O zaman otursun anasının dizinin dibinde. Kadınında bir nefsi var istekleri var. Dusuncesizlik bencillik o kadar..
- +1 yıl
Elbette bencede öyle ama inan öyle arkadaşlarım oldu.. mesela işte şunu esimle asla yapmam evde yapılmaz diyenler.. veya ne bileyim eşinin isteklerine kulak aşmayan.. bizden geçti deyip kenara çekilen.. tabi bunu kadınlardan duydum sanalda..☺️
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 alakası yok ya... eşinle herşeyi yaparsın...
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz evlilik sorumluluğunu alamamış. Evli olduğunun farkında değil henüz. Bırak kendi haline bir süre, sana yaklaştığı zaöan da tersle. Anlasın neyin ne olduğunu. Bir süre perhiz yapsın şöyle. O çünkü çok emin kendinden canı istediğinde senin hayır demeyeceğinden. Eğer böyle alıştırırsan hep böyle gider , canı istediğinde gelir yanına sadece. Bu da senin için kötü tabii ki. Evlilikte illa ben istediğim zaman olacak diye bir şey olmaz öyle.
010 Yorumla
Soran+1 yılYa o zman da sorun çıkarır nasıl reddedicem
- +1 yıl
Hiç bir sorun çıkaramaz. İpler onun elinde şu an ve istediği yöne çekiyor şu an. Acilen bozman lazım onun bu oyununu. 15 gün cinsellik yaşamasın görürüm o zaman ben onun bu oyununu, karşında bin taklar atar aniden seninle birlikte olabilmek için. Yapmadığı şaklabanlık kalmaz sana. Sadece sabredeceksin sen 15 gün ve hep hayır diyeceksin ; hepsi bu.
Soran+1 yılTamam ama nasıl hayır diycem bir kere bir kavga sonrası ayrı yatmıştm olay çıkardı beni bunla terbiye edicek die evi birbirine kattı. Şimdi yanaştıgında sadece hayır mı diycem bir bahane mi bulucam
Soran+1 yılHa bir de yeni evliyiz zaten bekarken de yaşamıyodu cinsellik sonuçta şimdi olmaması da çok iplemez gibi
- +1 yıl
Milroplu akıntım var de. Kuvvetli Antibiyotik alıyorum 15 - 20 gün yasak de. Sana da bulaşır de. Yalanlan kim ölmüş 😂 tırsar zaten o zaman. Şöyle 15 - 20 gün burnu sürtsün iyice. Görürsün sen zaten 20 günde ipliyo mu iplemiyor mu bak nasıl yola geliyor gör. O seni hep elinin altında görmüş hiç hayır bu gün istemiyorum dememişin ki , değerini bilsin - anlasın..
Soran+1 yılİyi de hastalık bahanesi olursa yine nasılsa hasta olmasa elimin altında der. Tavur koydugumu nazik bir şekilde bilmeli
- +1 yıl
Hastayım dediğinde 20 gün beklicek zaten ; evdeki duvarlara tırmandığını gözlerinle göreceksin zaten 😂😂😂 anlıyacaksın - göreceksin sen olayı ve bundan sonra da ona göre davranacaksın üzdüğü zaman hastayım ben geçmedi daha dersin taa ki akıllanana kadar. Naapıcak ki zola tecavüz mü edecek sana , yapamaz onu. Veririm seni savcılığa dersin o zaman. Anlasın biraz işte eşine - kadınına nasıl davranılacağını. 👍
- +1 yıl
Evli kadınlar arada bir kırmızı kart gösterirler kocalarna bilmiyomusun bunu. Bu gün olmaz diye , kocalarına kızdıklarında.
Soran+1 yılYani daha önce böyle bir denemem işe yaramamıştı. Umarım bu defa olur
- +1 yıl
Evet dene mutlaka. Ama hemen yumuşama sakın.. Bakalım ne yapacak...
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılOnun gözündeki değerin yerin konumun sıfır brom.. bu saatten sonra da düzelmez. . günümüz yanlış evlilik modeli.. Er ya da geç bitmeye mahkum.. ya da mutsuz bir evliliğe devam ediceksin. Karsinzidaki insanı iyice tanımadan analiz etmeden kimdir nedir huyu suyu nedir bilmeden hayata bakış açısı oturmamis sorumluluk almaya dotttuu yemeyen tipleri tercih ettiğiniz muddetce de üzülmeye devam ediceksiniz kanks... saygılarla efemm
113 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyiz. Kaç yasında adam çocuk değil . Hiç değer vermediği biriyle neden evlensin?
- +1 yıl
Malesef bizde buyuk bir askla evlendik ama anlattıklarının hepsini yaşadım 3 yıla girdik bir cocugum oldu yine de duzelmedi ustune gittikce daha da b#ku cıkıyo sevmiyo mu seviyo heralde sevmesi boş bir insann senn icin caba sarf etmiyosa bende senin gbi cok cabalar sarf ettm sonucunda bisey elde edemedim cunku odundan pinokyo falan olmuyo malesef 😂😂😂
- +1 yıl
Brom suc sende.. duygularına yenilip hislerine klasik yenik düşüp evliliğin sorumlulugundan getirisinden goturusunden bir haber çocuk kafa adam almışsın.. Kadın ruhundan anlayan bir adam olsa zaten bunları yapmaz.. bu tipler kolay sıkılan istediğini elde ettikten sonra sıfır umur yaşayan tipler... degismezzzz güzel karsim değişemez.. sen o evliliğin üzerine soğuk bir bardak su ic
- +1 yıl
@Siyahhayals yalnız değilsin karsimm.. zamane evliliklerinin yüzde 90 ı sizin gibi.. malesef üzücü ama gerçek bu..
Soran+1 yılHerkesin aynı olmadıgını düşünüyorm sadece harekete geçirecek bir hamleye ihtiyaç var bence
- +1 yıl
Cahildim resmen küçüktüm yanlızdım tek istediğim aile olmak sevilmekti 3 yılda büyümedim yaşadıkça büyüdüm her tartışma her kavga olgunlaştırdı birde çocuk oldu kendimden çok ondan özürdiledim her seferinde vazgecmek istedim cocugumla tehdit edildim şu an oturup keşkelere baksam bir yığın vazgecip önüme baksam ne meslek var ne bisey dagin basinda oturan anne babam var icimiz guzeldi bizim ici gecmis insanlara kaldık orası ayrı gökkuşagını siyaha da cevire bilen insanlar var hayatta...
- +1 yıl
Sen kendini kandır gizli kullanıcı brom. . istediğini yap degismezzzzz... hala görmek istediğinizi göremiyor duygularınız baskın çıkıyor.. Yahu bir adam evliliğin ilk yılında hal ve harakrtleri belli eder kendini.. Bu adam yataktan yatağa ilgilenir seninle onun dışında varlığının pek bir önemi yok. . İstediğini alır uzar gider.. sen sadece onun evinde cinsel açlığını doyuracak belki bir çocuk doguracak obje modunda olucaksin hepsi bu
Soran+1 yıl@Siyahhayals çok üzüldüm sizin durum daha berbatmş. Benim mesleğim var çocuk yok yıllarca kendi evimde yaşadm zaten çıkıp gitsem kimate muhtaç deilim çok şükür. Ama işte bunları bilmesine rapmen adım atmaması üzüyor
- +1 yıl
@Siyahhayals siz kadınların en büyük zaafı bu zaten brom.. erken yaşta boooks var gibi tutunacak dal siginacak liman arıyorsunuz sonuç tabiki felaket... hergün sizler gibi yanlış kararlar alıp hayatını kariyerini eğitimini mahveden o kadar insan varkı. .. alttan alttan geliyor maşallah mantık sıfır... ne diyim ki buda sizin sinaviniz
- +1 yıl
Umarım siz bay bilmiş bir gün bir books var gibi hata yapmazsınız 😊
- +1 yıl
Bence bir konuşun istediklerinizi anlatmaktan kaçınmayın ertelemeyin baktınız olmuyo olmadıgında gidebileceginizi gosterin buna ilk olarak bir tatil sonra donüşü olmayan bir biletle sonlandirirsiniz tabiki halen ilgisiz kalıyorsa 😊
- +1 yıl
@Siyahhayals hahhah yapmam yapmam yaş 36 hala niyetim yok :/ :))
- +1 yıl
Desene bu saatten sonra zor 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
61Cevap
+1 yılKızım ne biçim düşüncelerin var senin ya? Evlisin ama düşüncelerin de hâlâ bekâr kafası kalmış biraz da bunu dert bence. Evli barklı kadınsın kocan sana niye namussuzluğu yakıştırsın da her ilgisizliğinde aklına bu başkasına gitmesin sakın korkusu girsin ne biçim istekler bunlar ya. Kafanda 40 tilki dönüyor resmen sen de onunla ilgilenme koyma önüne yemek yapma temizlik ütü olsun bitsin protesto dediğin böyle olur insan aklına hemen hinlik düşürmez EVLİSİN ARTIK!
14 Yorumla
Soran+1 yılAy o hinlik değil işte ben görevlerimi yapıyorum yemeğimi temizliğimi çümkü öbür türlü kendime de ceza vermiş olurum. Hayır kadın ilgilenmediğinde erkek başkasına gider düşüncesi oluyo da kadın ilgi istediğinde ve alamadığında neden bu korku oluşmasın?
- +1 yıl
Bu korku devam edecekse niye evlendiniz? Niye daha CİDDİ bir yola soktunuz ilişkinizi? Evlilikte o dediklerin biter kızım düşüncesi bile büyük ahlâksız sayılır.
Soran+1 yılKendi kendine takılıp defalarca söylediği halde eşine bekar hayatı yaşatıp yalnız bırakıyosan herşeyi göxe alacaksın bence sen hayatın gerçekleriyle tanışmamaışsın
- +1 yıl
Bunlar hayatın gerçekleri değil bunlar en ufak zorlukta -ki bu bir zorluk bile değil- aklına ahlâksızlık düşürmek. Kendimi o kadar düşürmedim doğru
+1 yılKendine ait bir alan oluştur. Git mesela akşamları yarım saat bir odada tek başına kal. Ne istiyorsan onu yap. Bana yarım saat müsaade edin de, gelme yanıma de. Bu onda merak oluşturur. Onu dışında tuttuğun alanda yaptıklarına birkaç seferden sonra kayıtsız kalamaz.
Kendinle ilgilen. Odağına kendini koy, onu değil. Bir nevi onu evin içinde görmezden gel belliki sen şımartmışın onu ipleri geri al34 Yorumla
Soran+1 yılEvwt şımarttım şimdi düzeltmeye çalısıyorum. İşte zaten adam doğru dürür gelmiyo ki yanıma o hep kendiyle mesgul yarım saat değil 3 saat bir odada kalsam farketmez
- +1 yıl
Dedimya canım benim biz erkekleri belirli bir süreden sonra görmezden gelirsen biz direk eşimize yöneliyoruz
Soran+1 yılDeniycem bakalm
- +1 yıl
Dene bana tesekkur etmeyide unutma ☺☺☺🙏🌷
Kıskanmayı sevgiye yormanız ne ilginç olmuş. Kıskanmak tekil ve gerçek duygusallığın üzerine kurulmadığında çokca da çirkin bir durumdur. Ve sevgi dediğiniz duygu bir tek kriter baz alınarak var ya da yok sayılamaz. Yaşadığınız durum kendi öznel yapısında değerlendirilir. Burada soru sorarak genelin bakış açıları ile kendinize yanılırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılTamm kıskanma sevgi belirtisi değilse de en azından tamamen umrunda değilim diyemem. Ne yapmam lazım peki bişey yaomalıyım ama ne oldugunu bilmiyorum
- +1 yıl
Yapmanız gereken şeyin kesinlikle kiskandirmaya calismak olmadigi kesin. Bu durum kiskandirma aninda esinizin hazzıni tetikleyip sahiplenme duygusuna an icin saglam bir tokat atsa bile , bir sonraki aşamasında eşiniz size karşi olan güveninde sorunlar yaşar. Ve dedigim gibi bu size ozel bir durumdur. Durumunuzun tam olarak ayrintilari olmadan neler yapabilirsiniz ya da yapamazsiniz gibi genel. fikirler isinize. yaramaz. Buna inanabilirsiniz
+1 yılNiraz rahat birak bebegim evlilige alisma surecinde olabilir bu yuzden boyledir benim evli abilerim de boyle ozgurluk kisitlanmos hissediyorlar erkekler onun ozel alani olsun o oturma odasindaysa sen git yatak odasinda spor yap o gelio gordugunde biraz etkilensin senden anladin sen onu 😉 cok ilgili davranma annesi gibi sonra duzelir inş
24 Yorumla
Soran+1 yılYa sıkılıp bunalıyorm resmen bekar hayatım gibi. Üstüne bir de özgürlüğüm kısıtlandı
- +1 yıl
Sen umursamaz davran biraz o yokmuş gibi davran eminim kafayi yer sonunda ayna tut ona ne yapiyorsa aynisini yap sinu kavga olmasin dikkat et
Soran+1 yılİnşallah olur
- +1 yıl
Dene dene
Sadece seven kıskanmaz. Bunu ciddi ciddi konuşun. Bir hata yaparsanız, haklıyken haksız olur telafisi zor yola girersiniz.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşin hala bekarmis gibi davranıyor. Ya tamamen üstünlük eline Alman lazım ya da tamamen ona birakman lazım. O bu evde benim dediklerim ve istediğimi yaparım havasında ya buna son vereceksin ya da kabulleneceksin. baska bir taktik onunla otur oyun maç izle kaleyi içeriden fethet.
08 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kabullenemem son vermek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
Soran+1 yılÇık git derse?
Soran+1 yılÇekip gitme blöf amaçlı mı yani? Gidersem bir daha dönmemeliyim bence
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben her zaman diyorum evlenmek imza atmak kolay degil o imza öyle birsey ki hayatina resmen kızgın demirle mühür atiyorlar... adam kendini bilecek kardesim sorumluliklarini ne yapmasi gerektiğini bilecek..
Esinle ilgileneceksin yucelteceksin onu bunlari yap bak bakalim senin mac izlemene karisiyormu işini bilen adam evliligide kusursuz yürütür10 Yorumlabir süre onunla ilgilenme. konuşma, muhattabı kes, telefona bakıp birileriyle konuşuyormuşşun gülüyormussun gibi yap cinsellik yapma isterse izin verme bir süre sonra saten kıudurcak o.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bunalıyorum dayanamıyorum
Soran+1 yılO birsüre de bunalıyorm 3 gün 5 gün işe de gitmiyorm şu ara
evlenmeden önce neden böyle karar vermedin, nasıl tanıyamadınki. yeni evli çiftler çok heyecanlı olur ve her gün ilişkiye girmek için can atarlar. sen çok yanlış bir insanla evlenmişsin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAy o var ilişkşye girme istegi konusunda sorun yok. İlte sınra normal hayatına dönüyo ben çıkıp gezmek birlikte bişeyler yapmak istiyorum
Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Ayı kovandaki Balı yalayıp bitirdikten sonra ağaçtan hep uzak durur ! Hevesini almış desem yeridir !!! Bazen böyle gurur, inat ve heves evlilikleri de olabiliyor...
20 YorumlaKıyafetlerine karışması ve markete bile göndermemesini sevdiği için kıskandığına nasıl bağladın. Resmen seni kısıtlıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYani dısarı çıkarken karıssa tamam ama evin içinde balkona falan çıkarken ya da kapı çaldıgında kıyafetime dikkat edio
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılen son adamdan olursun :)
cokda uzun sürmez
bence konusup uyumlu yasayin sende oyun oyna mac izle onu da cikart yuruk gidin raki icin vs vs14 Yorumla
Soran+1 yılBenle ilgilenmesini istedim die mi adamdan olurum anlamadım
- +1 yıl
bunun icin planlar kurmaya kalktigin icin
Soran+1 yılAy sizce ne kaybedicem? Hayat arkadası mı hayır. Ev arkadası kaybetmiş olucam. Böyle bir hayattan kurtulurum
- +1 yıl
sen zaten birsey kazanmamışsın ki al cantanı git kendi evine elin adamıyla durma bari
Evlendigini farkında degil galiba
Yeni eşler arasında normal bunlar kıskandırayım derken evliligini bitirme.30 Yorumla
+1 yılMarkete göndermemesi seni sevdiği anlamına gelmez ve erkekler çok geç olgunlaşıyor bence sen olgun olmayan biriyle evlendiğin için böyle
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkorku salma, onun sevdiği şeyleri sende sevmeye çalış. oynadığı oyunları vs.. birlikte daha çok vakit geçirdiğiniz zaman sana daha çok bağlanacaktır. oyun sevmem deme. sevmeye öğrenmeye çalış.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe bu yüzden karşıyım.
Açıkçası ben çocukluğundan beri açık giyinmeye alışmış biriyim bir kere buna karışmasına izin vermem.
Ona boşanacağımı söylerim dümdüz06 Yorumla
Soran+1 yılİşte o işler öyle olmuyo. Boşanmak evlenmekten daha zor
- +1 yıl
Benim için değil.
Ekonomik özgürlüğüm her zaman arkamda duracak bir ailem fazla sosyal eğlenceli bir ortamım ve yeni bir erkek bulacak potansiyelim var.
Neden kendime eziyet edeyim?
Soran+1 yılAynıları bende de var emin olun. Ama sonrasında keşke dememek için bekliyorm sadece vicdanım rahat olsun istiyorum
- +1 yıl
Yıllar sonra giden yıllarınız için keşke diyeceksiniz
- +1 yıl
25 29 yaşlarında beni sevmeyen bir adamla evliliğe devam etmem
Sen sorunuzun çözümünü burda arayarak baştan hata yapıyor gibisin. Evlilik terapisti bilmem ne her ne haltsa oraya gitsen daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOraya eşimi de götürmeliyim ama adam kendinde ya da davranışında sorun görmüyor ki
Siz kadınların genel sorunu evşenince erkeler sizin köleniz olsun istyorsunuz evlili bir aile olmaktır. herkesn kendi zamanı olmalı alk sevgi oyun zevk sefa jepsine yer olmalı. kedi gibi sürekli seni sevip okşaması aptallık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim bu değil . Soruyu iyi okursanız anlarsınıx. Hala bekar gibi yasıyor diyorum işten gelip sadece oyun maçla ilgileniyo gün boyu evdeyşm sıkılıyorm bir film bile izlemiyorz beraber adam kendi kendine takılıyo. Yemek saatimiz bile denk gelmio ben acıkmadım dio. Gündüz uyuyup gece uyanık kalıo ev arkası gibiyiz yani
+1 yılAksam saat 9 gibi seksi bisiler giy, dissari cikiyorum de kimlerle derse yeni tanistigim arkadaslarimla de bunu kiskanmayan erkekte ne bilim yani
03 Yorumla
Soran+1 yılMarkete göndermiyo diyorum gece dısarı gönderir mi yaa amacım kavga olay çıkarmak değil benimle ilgilenmesini sağlamak
- +1 yıl
Cidden markete gitmiyomusun? Jsjhxbdhx
Soran+1 yılYa çalısıyorm ama şu an tatildeyim. Yeni gelin modu. bir kere gidecektim hayır ben giderim die yollamadı. Ama o işteyken tabi ki gidiyorm ama haber vermemi istiyo
- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne düşersen sallamaz tabi umursamaz davran sen de biraz ya başkasına giderse diye o düşünsün
11 Yorumla
Soran+1 yılHah işte bunu nasıl düşündürtücem yaa bunu istiyorm.
Evlendiği kadını
görmezden gelebilecek
bir hödük ile görmezden gelinebilecek
bir kadının beraberliği gayet alışıldık.00 YorumlaSebebi ne zorla mı evlenmiş al karşına konuş düzelirse düzelir düzelmezse bitir kimsenin nazıyla evlilik yürümez çaba sarf etmiyorsa boşan daha iyi
27 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dünüyorum
- +1 yıl
Konuştunuz mu hiç ortak kararı alamazsanız bitir böyle nerede kadar gider kuzenim boşandı benzeri konudan şu an pişman eşi ama birleşseler yine aynı olur kararını iyi vermelisin onunla konuş karşılıklı olaraktan sorunlarınızı dile getirin zaman tanıyın veya bir sabır kavonozu olsun hoşnut olmasanızda bir biriniz için sabır ettiklerinizi yazın bir hafta sonra okuyun eminim azda olsa düzelme olabilir
- +1 yıl
Siz de hemen neşteri vurdunuz
- +1 yıl
Evlilik terapistine gitsinler
- +1 yıl
Dayıcım sen niye gaz veriyorsun ablamıza yazık değil mi?
- +1 yıl
Eniişten olmak için
Gizli Üye(25-29)+1 yılSışarıdan bir göz olarak şunları öneririm;her zaman kibar ol ona karşı, tartışma vs. olursa hiç cevap verme. Kendine özen, ilgiyi kes. Cinsellikten de uzak dur bir süre.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşırsa red mi edeyim
Cevap sahibi+1 yılEvet
Adam zaten seni kısıtlıyor. Nasıl korku salacaksın ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalısan biriyim. Arabam var kendi gün boyu yok istesem çıkar giderim. Ha şu an tatildeyim ama işe başlayınca korkmaz mı ya da şimdi yüne yaa gün boyu o işte
Soran+1 yıl3 aylık evliyim
Soran+1 yılİki yıl
- Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onun istemediği kıyafetleri giydi dışarı çık o kadar mı düşünemiyor musun
12 Yorumla
Soran+1 yılAmacım kavga olay çıkarmak değil işte. Olay çıkar o zman kimse karısını açık kıyafetlerle dısarı göndermez. Ben farklı şekilde ilgisini çekmek istiyorım
- +1 yıl
Çıkarsa çıksın Vallahi canımı yakanın canını yakarım
Kıvanç tatlıtuğ gibi erkekler fotosuna bak ve gül.. yeminle delirir..
00 Yorumla
+1 yılSeni disari salmiyosa sen iceri birini al. Cekilecek dert degil , hakedene de geregini yapican
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi karakterimden ödün vermeden suçlu olmadan bir çözüm bulmak istiyorm
- +1 yıl
Iceri misafir almadan da yapabilirsin
Kıskandırayım derken hoşuna gidecek bir ilgiyle karşılaşırsan ne yapacaksın peki 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kıskandırmak demek biriyle görüşücem değil. Sadece ilgisiz bırakılınca gidebileğimi görsün istiyorum.
+1 yılKıskandırmayı düşünüyorsan aldatmaya meyillisin demektir. Hadi görüşürüz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunuz yoksa son bir kez daha konuş deki ben böyle bir ömür çekemem diye.. Sen bilirsin ben buyum diyorsan bende buyum de çek git ailenin yanına sonrası malum.
10 YorumlaNiye evlendin o halde, be ahmak demezler mi insana.
00 Yorumla
+1 yılBaska bir erkekle aldat ona ilgi duyma. Belki cok ilgi duydugun icin sana ilgisiz olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÜff kendimi düşürmeden bir yöntem önerseniz olmaz mı benle ilgilensin die aldatım sonra o ya da ailemden biri gelip vursun
- +1 yıl
Haha😁😁😂 tamam o zaman biraz ilgiyi kes esinden
Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı. Seni kısıtlaması sevgi göstergesi mi yani senin gözünde?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten bişey mi yaşamak istiyorsun yoksa amacın kıskandır mak mı
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki eşimi harekete geçirmek sadece kıskandırmak
Soran+1 yılNe kadar garipsiniz aldatacak olsam burda yazıp burdan mu ararım
+1 yılCanım bunları niye sorun ediyorsun herkez oyun oynuyor sen bosverde yatakta durumlar iyisi başka yere gitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa hiç vakit geçirmşyo benle yatak dısında
- +1 yıl
Canım onunda huyu bu sen ve o yatakta meminmusunuz ona bak seni yatakta mutlu ediyormu
+1 yılİlk zamanlar olur böyle şeyler ama hobileri çok tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılNe kadar salak hareketler sonra diyorlarki neden boşanma oluyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle korku ile olmaz. Bebek olsun o zaman gör ilgiyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumlar olması doğal bunu lehine cevirmelisin bence bekarlık sendromunda kalmis seninki. isin zor ugras ister
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çeviricrm lehime
- +1 yıl
Kaç yıllık evliydin
- +1 yıl
Takip et oldumu konusalim
eh be arkadaşım.. nasıl kıskandıracaksın.. kıskandırayım derken canından olma dikkat et:))
00 YorumlaKendin seçtin çek cezanı iyi oluyor sana burada pırlanta gibi adamı seçmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBosan bence sana siradan biri gibi davranan kimseyi sevme
10 YorumlaYeni evlisiniz size şimdi sevgi değer ilgi vermese ilerde ne bekliceksiniz...
01 Yorumlaseksi giysiler giyewrek dikkatinbin ceke bilrisin
01 Yorumla
Soran+1 yılO an çekio dikkayi sonra geri gidio
+1 yılKıskandırırsan kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılYatakta mutlu ol ve mutlu et gerisi düzelir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAy yok o an iyi sonra gidio yine maça oyuna devam
- +1 yıl
O zaman yatak dışında ilgisini çek.
Kıyafet ve tavırlarınla.
Soran+1 yılAy tabi ki denedim podyumdan fırlamş gibi elbiselerle 175 boyla 10 cm topuklularla geziyorum evde
- +1 yıl
O maç yaparken onu arzuladığını göster. Bırakıverir. :D
Soran+1 yılİşte diyorum ya cinsellik bitince aynen devam ediyo
- +1 yıl
O zaman bitirme. Tadını çıkar... Alışsın. :)
Aile & Toplum konusunda 16,1b cevap paylaştı. odunmuş evlenmeden görmek istemedin belliki.
00 YorumlaKorku salicam derken hepten bozulmasin araniz
00 YorumlaEvlenmeden önce nasıldı ki?
00 Yorumla
+1 yılDeğirmen tersine dönndüü
00 Yorumlabence fazla takma kafana
00 YorumlaBenımle kıskandırabilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılkıskandıracam diye boşatma da kendini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOzelden dertlesebiliriz
00 Yorumla kıskandırmaya çalışırsan daha kötü xd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıltehlikeli bir oyun bu yalnız
00 Yorumla
+1 yılKıskandırma yanlış taktik
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu ne
- +1 yıl
Saygısını kaybedersin bu şekilde. İlişkiniz darbe alır
- +1 yıl
Cevap bölümünden yazmak zor oluyor. Gizli olmasan mesajla yardımcı olmaya çalışırdım.
+1 yıl1 hafta verme Bak nasil yalvariyor 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYa işe yarar mı pek emin deilim
- +1 yıl
bir dk gizliden ciksana
Soran+1 yılBaşka?
- +1 yıl
seni mutlu ederim Suphen olmasin % 100 gizli kalir Sadece dene ve ani yaşa
Yardımcı olabilirim istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılEttm olun bakalm
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerden mi hoslaniyor acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni evliyim ve eşim beni görmezden geliyor, nasıl kıskandırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler