Eli ele değmemiş kızmı arıyosun ya. Nasıl bir psikoloji bu. Ölesi bugünde yok, 100 yıl öncede yoktu. Bu bir kendini kandırmaca düşüncesinden ibaret. O hislere sen karşı durabiliyormusunki, bir kadının karşı durmasını bekliyorsun.
05 Yorumla- +1 yıl
Yüz yıl evvel yüzde 80 i bu şekilde idi ama şimdi yüzde 5 falandir.
Evet duruyorum herks3herks3i kendin gıbı görme - +1 yıl
Sen nerden biliyon 100 yil önce boyle şeylerin çok olduğunu modern batılı
- +1 yıl
Iddia eden de sallamakla mı yükümlü beyinsiz egoist
Gizli Üye(30-35)+1 yılhic sevismedim , hatta erkek eli bile tutmadim
33 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasin
Cevap sahibi+1 yıl23 .
- +1 yıl
Helal olsun inşallah ilk kocanla olur 👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılÖyle erkek de kalmadı
63 Yorumla- +1 yıl
Erkek var emin ol çevremde de var
- +1 yıl
Kız da var az kaldı iki cinsten de ama varlar yani
- +1 yıl
Kız daha az erkeklere göre
Tabi ki
34 Yorumla- +1 yıl
Sen mi
- +1 yıl
Dahası derken?
Yoktur evde kaldın ahahahah
215 Yorumla- +1 yıl
Asıl sizin kalmanız gerekiyor ama şimdikiler gavaaat
- +1 yıl
Utanamdan yaptım diyor bir de
- +1 yıl
Yapan daha çok. Yapmayan yüzde 5 falandir
- +1 yıl
Eskişehir bu işlerde başı çekiyor galiba. Ben İzmir İstanbul antalya bursa sanıyordum
- +1 yıl
Ben karadeniziyim 6 ay ıstanbula gitmiştim resmen kızlar erkeklerin üstüne atlıyordu şaşkınlıktan dilimi yutacaktim
- +1 yıl
Aramıyorum ki bulayim evlenmem büyük ihtimalle
- +1 yıl
Kızların halini görünce böylesi daha iyi
- +1 yıl
Hayır mı şer mi göreceğiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükür yapmadım
439 Yorumla- +1 yıl
Yaş aralığın doğru ise helal olsun 👏👏
Cevap sahibi+1 yılYaşıtız eğer seninde yaşın doğruysa 😊evet elhamdülillah Allah temiz sakladi beni
- +1 yıl
Bende 26 olacağım hiç sevgilim dahi olmadı umarım sizin gibi biriyle evlilik nasip olur
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho ne yalan söyleyeyim be kapalıyım inancım gereği yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayırlı insanlarla karşılaşmamız duasıyla
- +1 yıl
Aminn inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho şu an ne saçmalıyorsun abaza seni niye benim görüşüme maydanoz oluyorsun hakkımda kötü düşünüyorsun oysa benim temiz biri olduğumu Rabbim biliyor kendimi sana ispat etmeme gerek yok sen kimsin ki herkesi kullanıp attığın kız sanma
- +1 yıl
Abaza mı , bak şimdi o rabbin sana tanımadığın insanlara iftira atma diyor. Şimdi bana abaza diyerek iftira attın günaha girdin. İkincisi rabbin sana kötü söz kullanma diyor, bana abaza diyerek günaha girdin. Günahkar bir kadın oldun artık. O rabb senin odanda yanlız başına kaldığında , kuytu köşelerde takıldığında neler yapmışsan onuda biliyor. Sizin bu yalan rüzgarlarınıza benim karnım tokda , Allahı alet etme be kadın.
- +1 yıl
Benim sana asıldığımi seninde hoşuna gittiğini ima ediyor aklı sıra. Boşverin kendi içindekini yansıtır insan
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho hahaaahh sen de bana iftira ettin tm kardeşim ya yolun açık olsun seninle vaktimi boşa harcayamam Allah bütün gizlilikleri hakkıyla bilendir inşallah başka yorumumda karşıma çıkmazsın hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılGerçekten Rabbime sığınırım bu yaşıma kadar temiz kalıp bu saatten sonra harama bulasmaktan Allah herkesin kalbini biliyor sizi de rahatsız ettim sürekli bildirim geldi hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun
- +1 yıl
Benim için sorun yok. Varsa halkım helal olsun. Kendini savunuyurusn haklı olarak
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho kardeşim sen bana ima ettin yalan söylediğimi asıl sen aynaya baktığında bunu hatırla Allah daima bilir cümlesini Allah kuranı kerim de zannın çoğundan sakının buyuruyor iffetli olmadığım hakkında sen sui zan yaptın benim ama yine hakkımı helal ediyorum sana
Cevap sahibi+1 yılİffetli olduğum hakkında
- +1 yıl
Ben sana asla iffetsizsin demedim. Sen konuyu o şekilde algıladıysan o senin problemin, ben illaki bazı şeyler yaşamışsındır karşı cinsle , el ele tutuşmak, bir öpücük, ufak temaslar ki bunlarda çok normal şeyler. Ama sen konuyu iffet, namus meselesine çevirdin, bilemem yaran vardır belki beni ilgilendirmez. Çocuğun sana yazdığı mevzusu ise esprili bir yaklaşım. Ama senden espri anlayışı beklemek bir hata zaten. Zihnini örümcek kaplamış. Ayrıca çocuk sana yazıyor, yeşil ışık bekliyorda. Yak bakalım o ışığı görelim o amin inşallah moduna giren dindar kardeşimizin asıl suretini. Boş yapıyoraunuz ya ben ona kızıyorum. Bana sen hakkını helal etsen nolcak etmesen nolcak, senin benim üzerimde ne hakkın var ya. Bu modlara girip boş yapma. Neyse hadi BB
Davetiyeler çıkınca bana da yollayın 😂😂
Şaka mak ciddiye alma 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho tm iyi şov yaptın hadi şimdi başka görüşlere damla
Cevap sahibi+1 yıl@Bypsycho o 3, kişi sen oluyorsun işte başta sorunun sahibi olan beyefendiyle konuşuyorduk sen atladın
Cevap sahibi+1 yılBence daha fazla güncellemeyin 😄
- +1 yıl
Son kez zaten 😊
Cevap sahibi+1 yılDönüş oluyor mu bari yorum olarak 😊
- +1 yıl
Bu soruda olmadı ama genelde oluyor başka sorularda 😊
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsunuz merak ettim 😊
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İstanbul gibi bir şehirde böyle masum kalabilmen ne güzel 😊
Cevap sahibi+1 yılSen nerden
- +1 yıl
2 hafta öncesine kadar İstanbul da idim. Ama aslen Karadenizliyim
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun yani
- +1 yıl
Mesajdan konuşsak mı sakıncası yoksa senin için
Cevap sahibi+1 yılşu an biraz işim var daha sonra olabilir
- +1 yıl
Olur. Eğer istemiyorsan soyliyim burdan memleketim Kastamonu
- +1 yıl
Ama ıstanbulda d3vam edeceğim yaşamıma
Cevap sahibi+1 yılYok yazarım
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutun kapalı
- +1 yıl
Tamam açıyorum
sen bakir misin ki bakire arıyorsun
018 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bence bakir bulmak bakire bulmaktan daha kolay. Şimdiki kızlar erkeklerden daha fena
- +1 yıl
Kizlar da dünden razı demk ki
- +1 yıl
Sen yapmaya devam et o zamn
- +1 yıl
Neyi anlamam gerek. Rezil iğrenç olduğunuzu zaten biliyordum nesini anlıyayim daha
- +1 yıl
Neyi anlamaz mışım?
Ayrıca herkesi kendin zannetme yoldan gecenin altına yatıp iftira atma - +1 yıl
Kime asılmışim be kaşarrr
- +1 yıl
Kendi rezlligini başkalarında da görmek isteyip kendini rahatlatmaya çalışıyorsun. Buna suçluluk duygusu denir. Bırak bunları kabul et kendini ve başkalarına iftira atma
- +1 yıl
O bayan bana iftira atıyorsa utanmam. Ayrıca zaten kendin kaşar odgunu itiraf ettin yorumda
- +1 yıl
Yapmış olsaydım şu an burda masum rolü yapmazdım o kadar 2 yüzlü değilim
Ayrıca seni tanımam etmem nasıl konusyrusn böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılkutsal bakireler var kendimden biliyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Sanki memnun değilsin gibi
Cevap sahibi+1 yılhiçbir erkek bana öyle yaklaşmad kapalıyım fecali falan erkeklere seksi görünmüyorum evlenirsem yardırırım ama hahahah
- +1 yıl
Haa seksi görünsen ve sana öyle yaklaşsalr yaparım diyorsun
+1 yılGenelleme yapmasanız iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar tabiki çok şükür
112 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl22 ama 8 gün sonra 23😂
- +1 yıl
Inşallah böyle kalirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah. Hayatıma girecek ilk ve son kişinin eşim olmasını isterim. Onunla yaşamak isterim her ilki bir tek bu değil yani 😊😊
- +1 yıl
Başka ne var
Cevap sahibi+1 yılYani el ele tutuşmak sarılmak bir yerlere gitmek baş başa kısacası karşı cinsle yaşayacağım arkadaşlık dışı her türlü yakınlaşma
- +1 yıl
Inşallah Allah gönlüne göre verir..😊
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah şu dönemde bazen inancım kayboluyor etrafta milleti görünce ama diyorum en azından herkes kendine göre hareket eder
- +1 yıl
Benimde inancım kalmadı ama yüzde 1 de olsa inanıyorum. Bız mi yanlış yapıyoruz acaba anlamadım
Cevap sahibi+1 yılİşte bu hale geldik biz mi yanlış yapıyoruz doğru olan kendinden şüphe ediyor yanlış olan marifetmiş gibi dolanıyor tıpkı sorundaki bazı görüşler gibi
- +1 yıl
Aynen öyle dünya tam tersi yönde işliyor doğrular yanlış yanlışlar doğru olarak kabul ediliyor. Örneğin çalan cirpan kızlarla yatan erkeğe aferin gözü açık uyanık diyorlar ama ahlaklı olana salakk saff diyorlar gerçekten çok ilginç
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle ne yazıkki toplum yapısı cidden çok felaket bir hal aldı
ben diyil
016 Yorumla- +1 yıl
Ne diyil
- +1 yıl
Belli oluyor
- +1 yıl
Ne kadar istiyorsun
- +1 yıl
Hiç kadar o. zman
- +1 yıl
Ne isyurysun açık söyle
- +1 yıl
Bisey istemiyorum
- +1 yıl
Sen ne diyrusn şimdi
- +1 yıl
Ben bisey istmeiruum senin2soruya cavabin nedir ve ne istememi bekliyorsun anlamadım?
- +1 yıl
Asıl senin ne istediğin belli oldu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar