Fazla tatlı ve sempatik durmuyorlar mı, Heleki minyon iseler :D 😍 Görelim Böyle güzelleri :P

petitelover89 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadın dedigin uzun boylu fit fakat kıvrımlı vücudu olur.
Öyle tabi de Minyon olanlar bence daha çekiciler : ) Zevk meselesi :D
Boyun kaç
Boyum 188 : ) Senin?
180🙃
Maşallah :o Basket falan mı oynadın ya da Voleybol : )
Gen canim gen, allahin bana lütfu 🙃
İyiymiş valla yaş kaç :/
21..
Hmm iyiymiş : ) Ama son heralde artık daha uzamazsın :P :D
Yoo uzamam tabi.
Bence de uzama : ) Peki sorumdaki kriterlere uyuyor musun :D Minyonluk hariç
Tenim bugdaydan beyaza dogru gidiyor. Saçlarım ise koyu kahve
Kumral yani : ) Beni takip edebilir misin :)
Hayır, 190 boyunla minyon seviyorsun, uzdun :) denizde kum turkiyede minyon.
Uzunlarin kıymetini bilen birilerini takip ederim sadece :))
Uyuzsun bak bunu sevmedim :/ :D
Bu isler boyle bebek :)
Bebek falan ayıp oluyo ama :D koca devim ben
188 gibi durmuyorsun ama. 180 var en fazla sanki
Gel yanıma ölçelim :D :P Forum İstanbula beklerim :D
Devedeki boyda kopekteki ne peki anlatsana biraz
Aga beee hatunuma bak 😄😍😍 Böyle kapak duyulmadı sesi Paris'te yankı yapıyor 😄🤟
Köpek kadar vicdanın olsa kendini bu kadar yukarıda görmezdin.. 😎
Yasiniz kac ki sizin :D ben boyumdan bahsettim sadece neden o kadar zorunuza gitti anlamadim gerci normaldir anlıyorum sizi :D beyefendi sen bir ara nasilim soruma mesaj at diye yalvaran kisisin sus agzimi acma benim :)
Yaş ile İnsan İnsan olmayı öğrenseydi Senin gibiler dünyaya gelemezdi ☺️ Boyunu çekemeyen yok sana santral taksınlar öyle gez.
Ya harbi yaraniz ne anlamadim bişeyde demedim oha ya kahkaha atiyorum bayılıyorum sizin gibilere, olmasaydiniz bu sitenin kahrı cekilmez. Arada gelip bana burada laf sokar mısınız? :D :D
Ağzını açmadan da saçmalaya biliyorsun işte gerek yok 😄 Senin gibi burnu havalarda olanla işim olmaz.
Burnum havada degilki sizede onlarca arkadaşım var kiz erkek burnum havada olsaydi onlar muhattabim olur muydu sence? Yaraniz var hepsi bu :D ama arada yaralanın oyle yaralanın ki keyfim yerine gelsin :D
Sana sokan sokmuş, Giden gitmiş yarası olan gocunur.. Hala acı çekip yazdığına göre karakterin yerlerde...
Bir yerlerine birseyler girmiş ki bunu papağan gibi geveliyorsun.. Bizim ne yaramız var ne bir havamız.. Ait olduğun yere git orda öt. Daha yazma.
Sana cevap vermek boynumun borcu aslan parcasi :D bana sokan sokmus diyorsun iste bu kadar erkekligin tanimadigin bir kiz hakkinda ki kız oldugum ise aşikar, bel altı yazıyorsun :) harbi erkek misin bir kontrol etsene:D ya da kiz arkadaşın etsin, kiz gel buraya nereye kactin bacaksız :D
Cahil misiniz beyefendi farkedersen gunler once ben susmustum siz bugun havlamaya basladiniz :) kemikte atmadım oysa
Tanımama gerek yok sen kendini belli ettin zaten, Cümlelerin ne medeni ne de adil o kız sende olmayan vicdanı taşıyor böyle çöplerle uğraşmaz.
Bak bak laflara gel, aga buna yakılır işte 🚬 senin gibi erkekler boyle iste. Gecen gun bana yalvarırken simdi bu kızı savunuyorsun. Bunlar hep yokluktan :D neyse al 🍗
Havlamak ta bir Teşekkür olabilir ama Köpekler için.. O kemik senin bir tarafına kaçmış. Girdiği yere bak ve çıkar da insan ol.
-18..
Evet savunuyorum çünkü ego taşımıyor, Duygu barındırıyor.. Gurur olmayan beden sadece konuşur..
Daha cok mama istiyorsun sanırım? Susacak mısın?
Ben susarım da senin bu hayvan muameleni sen kendine yap onlar kadar gururlu ol. Ve defol git.
Giflere bayıldım! Özellikle 2. si😍
Çok teşekkür ederim :) Seviyorum bu tarz gifleri <3
Daha çok paylaş o zaman☺
Umarım ya sizler sayesinde paylaşmaya çalışıyorum : ) Varsa önerileriniz alabilirim :)
😂😂Düşüneyim😅
kizil sacliyim minyon beyaz tenliyim
Oylemiyim
Evet öylesin sanırım :P :D
Saol
Rica ederim de boy kaç :D :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar