Hile yoktu kalbimin zerresinde, dedi: İlle de sen! Lejyonlar salındı üzerime; kararmış gözleriyle. Aşkın yolu tekti, Layığımı bulmanın gücü bedenimde.
Haykırışlara lüzum yok; İki kelimen devirecek tüm setleri. Lav olup örtecek, Ateşin yakacak içimi, Lavantayı kıskandıran kokunla, cömertçe sahiplen bütün geleceğimi.
Hikayem seninle başladı, sensiz yazılamaz tek bir kelime. İfadesizdir benim nazarımda; Lal olur kalemler, Akar gider zaman boşa. Liberal düşlerimi bıraktım, tek sensin anlam katan hayata.
Bende yaxan birisiyim. Seninkiler bir birinden biraz farkli olmusolsada yazma kabiliyetin var kardesim. Sadece tam olarak duygularin ifade edicek kelimeleri yerinde kullanamamissin diye dusunuyorum.
En İyi Cevaplar