+1 yılerkegi sallamaya gelmez bidaha konus bence ha dudak ha gogus bende bu kafayi anlamiyorum baska sehirdeyse kotu olur ya cidditiyse evlenin biz sevgiliyiz rahatiz kafasini yasamayin bence ayril ayri sehir iluskisi b.k yolu olur kendimden biliyorum gozunle gormedigin insana guvenme bugun bunu yaptiysa yarin irzina gecer birakir olan sana olur
00 Yorumla
Zorla oldugu zaman isin boyutu degisiyo. Bu konuda israrlari artacak ya da tekrar zorla biseyler yapmaya calisacak. Sana saygisi olmali. Sen istediginde yapmalisin bisey yapacaksin. Ayrilmak istemiyorsanda biraz surundur gozunu korkut sinsin azicik.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama tekrar yapck biliyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum.
+1 yılAyrıl diyenlere de bakma, ayrılma diyenlere de.
Ruhunu ve yüreğinin sesini dinle.
Bence hoş değil, ama çekip çevirebileceksen neden kolayı seçelim, değil mi?
Bence sen kimseye bakmadan en doğru kararı vereceksin. Sana güveniyorum.00 Yorumla
+1 yılSana zorla bir şeyler yaptırması ya da yapmaya çalışması hoş değil. Bu durum seni tedirgin ve mutsuz eder. Kendine ve nefsine hakim olmayı öğrensin de sonradan sevgili edinsin. Tabii devam ettirip ettirmeme kararı senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHersfernde bunu söyledim ama yine yaptı
- +1 yıl
Kendi zevki için seni yaralamış ve mutsuz etmiş. Bencil davranan ve istemediğim şeyleri yapan bir insana güvenemem ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
lan bırakın bu ayakları zorla felan yaptı ayaklarını kimse kimseye zorla bişey yapmaz... bugün haberlerde gördüüm adanada adam amcasının kızını sey yapmış 16 yasındaki kızı hamile bırakmış kızda çocuğu toprağa gömmüş ölmesine sebeb olmuş.. bir insan karsı koyduktan sonra eli ayağı armut toplamıyo kimsenin tekme tokat girdikten sonra bir erkek bir kıza o işi yapamaz. hele bir seyine tekkmeyi geçirsin bakalım
00 YorumlaAyrılmalısın bence. Ama belli ki sen izin veriyorsun diye yüz bulmuş bu kadar. Seni şu konuda zorlayan kim bilir izin versen hangi konularda zorlar. İyi niyetli olmuş olsaydı tam tersine sen izin vermediğin sürece sana dokunmaması gerekirdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen izin vermedim kendisi yaptı zorla yaptı evden çıkıp bsey diyemedm şimdi ne diyeyim
Sen de adamla aynı evde yalnız bir şekilde kalıyorsun ve uslu uslu oturacağını sandın? Bu kadar aptal olmayın yahu ! Önce kendi zihnini değiştir, daha sonra da derhal ayrıl.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet seven sevdiğine kiyamaz cnku uslu uslu durmalı
zorlaysa sıkıntı var. ama böyle istemem yan cebime koy der gibi gülerek yapma etme dediysen yapma demene pek aldırırş etmemiş de olabılır dikkat et bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bağırarak dedim
1 yılda seni öpmekten fazla öte gitmeyen bir sevgili bulmuşsun şimdiki haline şükret bırak okadarcık imtiyaz tanı...ilk gün elini tutup 3.gün yatakta olimpiyata hazırlanan güreşçiler gibi debelenenler var..
20 Yorumlabak kızım önce evde teksin adam dururmu tabiki hayır ama suç sendede var ama bence ayrıl zorla öpmüş bence direk ayrıl haketmemişsin karşına doğru kişiyi seç
00 Yorumla
+1 yılZorla yapacağı şartları sağlamamalıydın ilk önce açık mekanda buluşmalıydın, erkek milleti belli olmazlar. ama pişman olacağın şey yapma iyi düşün kalbin ve aklın sesi nerde birleştiyse onu yap.
00 Yorumla
+1 yılÖptür öptür çalkala saçın başın yoldurma
Döktür döktür bir daha...10 Yorumla
+1 yılilişkilerde erkek biraz , süre uzadığında erkek tamamen sahiplemeye çalışır fakat iş senin isteğin dışında zorla yapılmaya başlıyorsa tecavüz kabulu görüp , bebğim ayrılman daha faydalı olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayrıl lütfen... bugün zorla göğsünü öpmek isteyen yarın... Derhal uzaklaş.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yıldudağını öptürmekle * meme öpmek arasındaki fark nedir sence? illa insanı öperken dokunur hisseder bilemiyorum ayrılık sebebimidir : )
00 Yorumla hayır ayrılma: seni seviyor ve arzuluyor ne var bunda kardeşim zaten ayda 1 görüştüğünüzü söyliyorsun gayet normal
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini biliyorum ama bu yaptıkları mantıklı degil
+1 yılseni mi daha çok seviyo yoksa cinsel dürtülerini mi bunu anla gerisine sen karar ver..
10 Yorumla
+1 yılAdam perdeyi açmış zorla eve girecek nerdeyse. Sen hala...yok akillanmayin siz.
00 YorumlaOlan olmuş biraz ama daha kötüsü olmadan ayrıl derim
00 YorumlaZorla olmasi biraz kafa karistirici, ayrilmayi bir gozden gecir bence
00 Yorumla
+1 yılo cağnım memeleri pis emellerinize alet etmeyin şırfıntılar
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
+1 yılcocuk opmus ayrilalim diyorsun bununla kurtardim diye mi dusunuyorsun anlamadim guven in yok mu ciddi degil mi iliskin ki
00 Yorumla
+1 yıleger ayrılmazsa sana herşey müstahak senı becerip kenara atacak. hemen vur tekmeyı.
00 Yorumla
+1 yılsen niye fahişe misin ki ucuz sansın. ucuz deme ama istemiş vermemişsin kadın olamamamşın demek ki. vaji. nalı yaratıksın
00 Yorumlaerkek arkadaşının imanına vurmuş neden ayrılıyosunuz, gidip başkasınımı öpsünn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla olursa tecavüz olur belki sen zevk alırsınam ben ölürüm de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılsende saçını çekseydin.
11 Yorumla- +1 yıl
haha guzeldi
Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı. Meme dendi mi akan sular durur sfsfs
10 Yorumlatokatı yapıştıraydın çok mu zordu
10 Yorumla
+1 yılSöyleMEME gerek var mı? Ayrıl tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin helali olmayan kıza dokunmaz ! ayrıl
10 Yorumla
+1 yılBence de ayrıl ya daha iyilerini bulursun boşver
00 Yorumla
+1 yılkafasina tasi vursaydin ya :p
00 Yorumla
+1 yılOpe ope gogsunu mu opmus :) ayril direk
00 YorumlaCoşkun mu lan senin sevgilin.Yol ver ipneye
00 Yorumla
+1 yılnolmuş yani bir kere öptüyse
01 Yorumla
Soran+1 yılGöğsümu açıp öptü ve zorla..
yazık adama be sen ne nankörsün
00 Yorumlabenim rus sevgilim her gece çin çin yapıyor...
00 Yorumlaiyi kurtulmuşsun valla bence
00 Yorumla
+1 yılbence öptürmemekle sen zorluk çıkartmışsın
00 Yorumlabana hayır dediğin an zaten bitmişti...
00 Yorumla
+1 yılEvde niye tek kaliyonuz, en basta hata yapmissin
00 YorumlaAyril.
10 YorumlaAyrıl gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle düşünüyorum ama cokta seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılE ayrıl.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Geç bu ayakları
10 Yorumlaniyet belli
00 Yorumlasapık adam :D
00 Yorumlaabonelik ücreti al.
00 Yorumla