Magazin konusunda 488 cevap paylaştı. Bu konu rahatsız edici, ama kıskanıp gol yiyeceğine, yabancı bir manken bul aşkını anlatan bir kaç kelam et... Bir an kate'ın fotoğrafinı gor bir yerde, yanında hatun olsun dal ve şunları söyle kate'e bakarken...
Kate upton gerçekten inanılmaz, kadının bir üst modeli gibi. Ayrıca sanki hep buradaymış etrafimdaymış gibi. Sanki karşı komşum türkçe biliyor ve her an türkçe konuşacak gibi. Bu kadını takip ederken her resmine baktığımda dinleniyor hatta enerji doluyorum. Hobi gibi...
Bak bakalım bir daha konuşuyormu?15 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi ben adriana limadan ya da angelina jolie ' den Hadise Fln :D Bizde bahsediyoruz kızların ünlülerin orasından burasından değilde yakışıklılıgından bahsettiğini düşünüyorum.. Sonuçta bir kız ben brad pittle yatmak istiyorum demez. Bratt pitt çok yakışıklı der en baba bunuda tüm dünya diyor bırak oda desin ne olacak ya seni sevmese yanında olmaz.
32 Yorumla- +1 yıl
haklısın da hafız bizim hatun bazen abartıyor kamuran ve yaman diye iki lavuk var diziler de ne zaman izlesek (ki iki diziyide sevmem sırf hatun tek başına kalmasın bu lavukların karşısında diye:) başlıyor bak nasıl karizma ya bak nasıl yakışıklı ya demeye ben de delirince daha abartıyor zevk alıyor bence.
- +1 yıl
onun tek derdi seni kızdırmak seni kızdırmak hoşuna gidiyor.
Bence yapilmamasi gereken bir durum. Biz kizlar bazen tutamayiz kendimizi icimiz icimize sigmaz yanlis zamanda yanlis kisiinin yaninda deriz helede bekarken. Suanda evli oldum icin nekadar dikkat edersem okadar az tartisiriz.
Belkide senin guzelce anlatman gerekir hos birsey olmadigini ve kendisinin oyle bir konusma ile onun yaninda yaptiginda onunda hosuna gitmeyecegini. Erkekler bunu dile getiremez fazla bu konu hakkindada fazla konusamaz. Ama dedigimi yap ciddi bir sekilde goreceksin karsiligini ins.11 Yorumla
Ne var ki, kıskanılacak? Sen de onun dediklerini onayla. Bi süre öyle yap, bakacak sen kıskanmıyorsun, sonra söylemiycek. Seni delirtmek için yapıyor. Yoksa normalde tartışmak da olur , övmek de olur manken ve ya oyuncuları
212 Yorumla- +1 yıl
bizim hatun beğenmeyi aştı kamuran ne zaman çıksa şu adamda şöyle bilmem neresi böyle diye diye delirtiyor beni bir ara ses etmedim trip atar gibi sustum bu seferde başıma yaman lavuğu çıktı delirdim duvarları yumrukladım git ona da diyemiyorum gider diye değil 4 yıl oldu beraberiz nereye gidecek ama üzülür biliyorum.
- +1 yıl
Mesela ben de mevzu açılırsa Kıvancdan ve ya başka sanatçılardan sohbet ederim,ama güçlü olduğum için böyle şeyleri karşıdakıne silah olarak kullanmam.Kullanan kişiler daha güçlü sevgi hiss etmek,merkezde olmak isterler.Önemli olmanın ne demek olduğunu yaşamayı isterler ki,bu da doğaldır.Sen de onun istediklerini ona ver.Aynı zamanda da en güzel kadın sanatçılardan birinin fotosunu teline üz kabuğu yap ve o ne zaman sanatçıdan konuşursa,seni anlyrm de,senin hiss etdklerni bende flenkese bakarken
- +1 yıl
yaşıyorum, bende de aynı duyğular var ve her kes senin gibi hiss ediyor. Sonra da "Aşk limanı" filmine bakarken Julianne Hougha nasıl aşık olduğunu ve ona dokunarak hiss etmek istediğini söyle. Ve ya "Pretty Woman" filmine bakarken Julia Robertsin sende seks duyğuları oyandırdığını ve ilk seks deneyimini de onu düşünerek yaptığını söyle ve s.
- +1 yıl
dediklerini yapmaya çalışacağım elimden geldiğince... zaten dünden beri soğuk davranıyorum bir de bunları yaparsam niyeti mi anlar herhalde. evime de galadriel'in posterini astım deli oluyor zaten sıpa o kadını görünce bu bana hiç benzemiyor ki diyor :) yardımın için teşekkürler dilerim herşey gölümüzce olur.
- +1 yıl
Başta dediğim gibi sen onun davranışlarına değil de davranışlarının nedenine bak. Neden yapıyor. Beliki senin dikkatini ve şefkatini çekmek için en geçerli yöntemi bunda görüyor.Sen tüm bu olanlara çok soğuk davran,çünki sen bir erkeksin.Hem yönetici,hem eğitici olmalısın.Onun davranışına piskolojik acıdan yaklaş ve hem de onu tedavi et.Ona santçılardan hoşlanan kişilerin tek o olmadığını söyle. Ve sen de Juliana Hough onunla paylaş. Hem de onu 2medeni insan gibi sohbet ede bileceğinize alıştır
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Kız arkadaşın isterse beni ekliye bilir. Ama sen ona bu konuda senle konuşacak biri var diye söyleme. Kendini ezilmiş hiss etmesin diye. Siteden arkadaşımın karısı de, ne bilim sevgilisi de, illede benim başka birine ait olduğumu söyle ki, içi rahat etsin ve istediği zaman benim ona yardımçı ola bileceğimi bildir
- 1 yıl
Size soru sormam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence söylenmemeli. Şimdi muhabbeti açılır, hoş adam hoş kadın dersin de kişinin kendisinin konuyu açması gereksiz. Sadece beğeni dahi olsa karşı taraf kendi fiziksel görünüşü ile beğenilen ünlüyü kıyaslayabilir. Hele hele ciddi bir hayranlık varsa sevgilinin yüzüne yüzüne asla söylenmemeli. Ülkemizde öyle kıskanç insanlar var ki sevgilim beni bu adam için bu kadın için terk eder triplerine girerler. Mümkün olmayacak şeyler için olay büyüyebilir. Mesela ben de yalan olmasın Kimi Räikkönen gelse değil sevgilimi on senelik eşimi bırakır da giderim :D Bunu bilmesine gerek yok hayatımdaki kişinin.
12 YorumlaKızmakta haklısın tabii ki sonuçta sen varken başka bir erkeği beğendiğini anlatıyor arkadaşlarına ama doğal bir şey bu ben de yapardım ^^ Kız arkadaşın bir bakıma haklı aslında sonuçta siz de erkeklerle o konuları konuşuyorsunuz. Tek fark siz kızlar kadar belli etmiyorsunuz. Kızlar aksine söyleyerek kıskandırmaya da çalışır. Kıskandığını çok fazla belli etmemeye çalış bir süre sonra yapmamaya başlar zaten. Ya da ona bunları güzelce anlat :)
22 Yorumla
+1 yılNe abartı kıskançlığın var yahu ulaşamayacağı bir insanın neyini Kıskanıyorsun herkesin hayranlık duyduğu birileri vardır seninde vardır mutlaka
Açıkcası ben söylerim sevgilime ama senin bu söylediğinden sonra çelişkiye düştüm ilerde söylemesem mi acaba diye :)
Mesela ben hugh jackman a bayılıyorum adama eriyorum resmen o zman bunu eşime söylememeliyim :D14 Yorumla- +1 yıl
kocanda ooff be şu hatuna eriyip bitiriyorum su gibi akıorum bu hatuna dese seninde gönlün razı gelebilecekmi merak ettim:)
- +1 yıl
kocamın yanında off bu herif de ne çekici yaa bitiyorum bu adma dicek halim yok heralde dimi
- +1 yıl
hugh jackmana bayılıyorum adama eriyorum resmen ozaman bunu eşime söylemiyim demişsin burdan ne anlam çıkıor söylemeyi düşünmüşsün ama yazılanları okuduktan sonra bir kararsızlık içinde kalmışsın
+1 yılparanoyakça biraz biri yani. sevgilim de güzel kadınları beğenebilir çok normal adı üstünde güzel.. bişey yok ki bunda erkekleri beğenmediği sürece :)) normal bir durum :) beni de beğendiğine göre bende güzelim demek ki :)) sende böyle düşün rahatlarsın.
11 YorumlaAynı sorun bendede var arkadasım.. Ama ben bir bayanım sana olanların aynısı banada oluyor.. Tamam begenebilir ama onlara dibi düşüyormuşca yorumlar yapmasına bende tahammul edemıyorum.Güzelse güzel yakısıklıysa yakısıklı olay orda degıl zaten guzel olusunu kıskanmıyorum ki ben o hareketlerıne deli oluyorum.. Emınım snde öylesındr.seni cok iyi anlıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar katılıyorum hafız mesela adamın yakışıklılığı değil mesela benim dediğin kadının gidip başkasını beğenmesi işte o zaman insan kendini kötü hissediyor sanki bir başkasının alternatifiymiş gibi geliyor.cevaplara bakarsan biri kimi raikonen gelse sevgilmi bırakırım demiş olacak şey mi?
- +1 yıl
KISACA senden baskasını alternetıfmı gibi görmesi olay burada.. olacak iş degıl tabiki.. Zaten o ınsanlar da etten tırnaktan yaratılmadımı onlar da bizim gibi. Ama onları mükemmel gibi görmelerini anlamıyorum. Okadar para sende olsa sende bir okadar ulasılmaz bir okadar bakımlı gözükürsün ekran karsısında,bende.. Oyuzden sana snuna kadar katılıyorum... Ben bıdaha benım yanımda böyle seyler yapmamsını gerektıgını konusmalarına dııkkat etmesını soyledım..Sende uyar dıkkat eder belki
+1 yılgözüde gönlüde benden başkasını görmücek arkadaş bu kadar basit Dünyanın en yakışıklısıda en karizmatiğide en iyi kalpliside ben olmalıyım onun için eğer öyle değilse sktrsin gitsin..bide böyle şeyler konuştuğunu duyarsam hissedersem tokadı yapıştırrım zerre kadar hiç acımam
22 Yorumla- +1 yıl
MEzhebi geniş insanlar kaldırırıda tabi her insan kaldıramaz haklısın
Keremcem yuzunden cok fena aramiz bozulmustu bir zamanlar. Birdaha tövbe. Sende ünlü birini cok ovme oda yapmasin insanin cok zoruna gidiyor ozellikle erkeklerin. Kendisine belirt bu durumu , anlayacaktir..
34 YorumlaBegenmek başka tatlisi sekeriyle anlatmak başka kişi ister istemez kiyaslama yapar.hem çok begeniyorsa gitsin onla ciksin.şahsen biz bahsetmiyoruz zaten birbirimizi bulmus
13 YorumlaBende bir ara Francisco denen heriften bahsediyordum.
Ters ters bakıyordu bana. Kıskanman normal. Birgün bana ''Eğer o lavuktan bahsedersen ağzına acı biber sürerim.'' demişti.15 Yorumla
+1 yılNormalde ovmem. O da ovmez, hos bir durum degil. Sadece bir keresinde agzimdan kacirmistim. Kotu oldu..
25 Yorumla- +1 yıl
Sinemaya gittik. Bir adam vardi vucut 10 numara, kasli yani.. adamin vucudu da iyi dimi kasli falan dedi evet ya cok iyi demis bulundum bian. Sacimi cekti :) bir iki dakika da surat yapti.
- +1 yıl
yok bana okadar büyük bir tepkisi olmaz. çok hassas bir insanımdır ürkerim o öyle davranırsa :D belki kıskanman hoşuna gidiyordur.
+1 yılbradley cooper, paul walker ayarındaki adamları ben bile beğeniyorum... bırak kız da beğensin... çok konuştu sanki ona mı kaçıp gidecek! bir de seni kıl etmek için yapıyor anlaşılan.
21 YorumlaBeni zamanında seven sonra kahpelik yapan kız(kendisi teklif etmişti).Bu Gökhan Özen'i facesinde paylaşmıştı bir de yetmez gibi ayyyy çok karizmaa yazmış.Ben de ağzımı bozdum çok sinirlendim,s..tir git onunla birlikte ol dedim birkaç gün konuşmadım baya özür dilemişti.Sevemez övemez arkadaşım elin adamını karşımda.
10 Yorumla
+1 yılAbartmadığı sürece sorun yok ne olacak adamın dış görünüşünü sevmiş senn içini :)
23 Yorumla- +1 yıl
değilsindir de işte adam bakımı şuyu buyu göz önünde belki adamı tanısa kişiliğinden nefret edecek boş hayal ne olacak salla ya :)
+1 yılSöylerim :)
Heralde Kenan İmirzalıoğlu'nu Kıskanacak Değil ya :)12 Yorumla
+1 yılşimdi ben chiris i nasıl açıklayım ?
adam da bana mislilleme yaparsa kaldıramam.en iyisi susarım olmaz yani.afrasını ,tafrasını çekemem.14 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
hıı sevdiğim ünlü bak o.
Begendigim bir unlu varsa soylerim ama surekli bahsetmem yolda guzel hatun bile gorsem gosteririm ben ne var ki .d
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel laftı son söylediğin ^^
Bende kiskanirim alla allaa elin kari kizina guzel demsin -.- asgdsf ulan olmayan sevgilimi kiskandim
17 YorumlaArada fikir belirtmek normal de sürekli hayranı olduğu ünlüden bahsedip onu övmek sıkar :/
28 Yorumla- Magazin konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olursa ona dostum gibi davranirim beğendiğim ünlüleri falan söylerim. Hem seninde beğendiğin ünlü kadınlar vardır onunda olabilir fazla abartma bence.
10 Yorumla söylerim nesi anormal birini beğenmenin üstelikte ünlü birisi bunda kıskanılacak bişey yok
14 Yorumlaya belki kıskanacak bısey olmaya bılır
ama duydugumda cok agırıma gitmişti birkeresınde
salak gıbı oldum kıskançlıgımdan
bellı etmemeye calıstım ama neredeyse ağlıyacaktım
ne bılıyım ya duyunca tuhaf oldum..10 YorumlaBenim sevgilim olsaydı söylemezdim bananee başka ünlü erkeklerdennnn
22 YorumlaBence sen haklısın çünkü bende bashsettiğimde nişanlım kzııyor küsüyor o zamandan beri bu konuları konuşmuyorum
10 YorumlaMagazin konusunda 566 cevap paylaştı. İstediğini desin, sonuç olarak benim yanımda. Burada kıskanmak çok mantıksız.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sevglime desem o bu yakışıklı öyle böyle beni terkeder manyak kıskanç oda kaldıramıyor :)
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburcun ne yaşn kaç buarada :)
Cevap sahibi+1 yıl:) hım
Cevap sahibi+1 yılhiç öyle ben sevglme hiç dememişmdr böyle bişey benm sevdğim erkek dünya yakışıklısdr benm gözmde şahsen .)
Cevap sahibi+1 yılyok huyun sanki az çok sevdiğmn huyuna benzyo gibi ondan burcunu sordum o başak sen aslan diynce hımladım başka napiym :)
Cevap sahibi+1 yılhımlama sırası sende :)
Cevap sahibi+1 yılben zaten gizliydim hımcan :)
Cevap sahibi+1 yıltöbe töbe bok ne ya :) sen tuvalete denk gelmşssn herhal benm adım pu la başlıyo :)
Cevap sahibi+1 yılçok ayıp ama :)
+1 yılbeğendiğim ünlü erkekler yok benim o yüzden sorun da yok ^^
10 Yorumla
+1 yılVin DIESEL e bayılıyorum. Söylediğimde ciddi tartışmıştık. Sanki oda gelicek nolur bneimle ol diyecek neyin tribiyse anlamadım
06 Yorumla- +1 yıl
o adamada sende gidersin :D
- +1 yıl
:) ama VİN de çok başka <3
- +1 yıl
değil işte o adamdaki karizma yok kimsedeeeeee
+1 yılSen de yapma o da yapmasın ben yapmam şahsen.o yaparsa da tepkimi gösteriyorum
10 YorumlaElbette ünlü erkeklerden eşime benzeyenleri sevdiğimi söylüyorum. Neden beğeniyorsun diye sorunca da bana seni hatırlatıyor diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılhaklısın kardeşim. sonuna kadar bende senin gibi düşünüyorum insan yinede kıskanıyoor.
10 YorumlaMagazin konusunda 336 cevap paylaştı. Sinir olmasi icin yapiyorum yoksa ciddi degilim yani
10 Yorumla
+1 yılpeki cidden sende yapmıyor musun arkadaşlarınla bu muhabbeti?
02 Yorumla
+1 yılhiç söylmedim daha önce ama söylemekter fayda var belki ona benzemeye çalışır bu sayade ne kadar önemsendiğimizi görebiliriz :D TAHMİN
01 Yorumlakadın da erkekte söylemeli bana saçma geliyo
11 Yorumla
+1 yılKızdırmak için söylerim arada.
19 Yorumla- +1 yıl
Genelde evet.
- +1 yıl
Arada bir kızıp öyle tehditler savurduğu olmuştu dalgasına. İkimizde gülüp hemen barışıyorduk zaten
- +1 yıl
Hahahh ama Burak Özçivit de kıskanılmayacak gibi değil. Adam tanrının son model yapımı resmen :D
- +1 yıl
Meselenizi Burak'la halledin ben karışmam :D
erkekler bahsediyosa kızlarda yapar yani :D adam levine favorim :D
10 Yorumla
+1 yılhaklıısın valla kodum mu oturturum he demesin benimki. ben pek bahsetmiyorum zaten de o da bahsetmez
00 Yorumla- Magazin konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöylerim dünyanın sonu değil...
14 Yorumla- +1 yıl
Sapıkça fantezileri yoksa bulmam... Ki benim yoktur...
An gelir bir kadını da beğenebiliriz... Atıyorum Sophia Vergara Modern Family dizisinde çok şirin, ya da Mila Kunis fena hatun değil gibi...
Ne yani James Franco'yu beğendim diye... Tövbe Yarabbim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet... özellikle şarkı dinlerken sevdığım sanatçı denk geldiğinde ayrı Bir mutluluk gösterisinde bulununca kıskanıyor :)
00 YorumlaMagazin konusunda 378 cevap paylaştı. E beğeni bu normal bence abartmamalısın
26 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın kardeş benim sevgilimde vışşş dedi tv de herifin tekine s.git onunla evlen dedim ayrıldım
10 Yorumlabn sevgilimle erkek oyuncuları konuşuyorum eski sevgililerimden bile bahsediyorum kıskanç ama banane istemiyosa doğru herkes kendi köyüne
köyden mi inmiş?01 Yorumla- +1 yıl
bakın ben yaşam tarzınıza ve bakış açınıza ses etmiyorum saygı duyuyorum ve aynı saygıyı sizden bekliyor o köyden inmiş mi lafını kabul etmiyorum.ben sevdiğim kadını her şeyden kıskanan aptallardan değilim ama bir erekeğin dilinden düşmemesi aklıma nasıl etmesin ben nasıl olur da rahat uyuyayım eski sevgilisinden bahsettiğinde acaba özlüyor mu diye nasıl düşünmeyeyim.başta dediğim gibi size sevgilinizle mutlu bir ömür dilerim ama beni anlayamazsınız ben onu çok güç buldum...
+1 yılSöylerim kıskanılacak bir şey yok bunda.
23 Yorumla- +1 yıl
Lavuğun biri dediğin ünlü ne alaka onun beğendiği ünlü olablir çok saçma kıskanması
- +1 yıl
ben kamuranımı kıskanıyorum sanki sevdiğim kadının başka bir erkeği övmesi ondan bahsetmesi kanıma dokunuyor.düşün dizi izlerken sevglilin sürekli bir kızın boyundan posundan bahsetse kızmaz mısın yani...isterse dünyanın bütün kadınları ona aşık olsun umrumda bile değil yeter ki benim hatunumun kafasını karıştırmasın.
Sırf kıskansın diye bahsederim
15 YorumlaEn son söylediğimde güzel bir tokat yemiştm
11 Yorumla
+1 yılOoof burak özcivit yaaa.ölünür ona:)))
214 Yorumla- +1 yıl
Hahah:) olmaz.öldürtmeiz.
- +1 yıl
Hahaha..ay nasilda delirdi bak..:))) ya hosuna gidiyodur senin kiskanman yahu..sende okadar tatli kiskanma kizi...kesin kiskanma tribe girme şeklini begeniodur
- +1 yıl
Ya sen kizin hayatindaysan sende ona göre yakisıklisin demekki kardesm sende serenayla kiskandir kizi...:)) bak valla % 100 çalisiyo:))) cok begeniorm ya tash gibi hatun de..yada erkekler genelde adriana lima der..sende de..bak nasil krize girio
- +1 yıl
Heh bak oldu bu...o sana ne yapiyorsa sen aynisini yap delirt onu.:)
- +1 yıl
Hahahahyt..ay sen beni öldürcen..tm gelcez mahpusa...:))) kizida getiririz artk..bole kiz bin pisman..seni bida asla kiskandirmam falan die yalvario sana:))
- +1 yıl
Sen posterini as odana.dusunme bunlari.:) bak yıldız verdm soruna
- +1 yıl
Rica:)
+1 yılbeğendiğim ünlü yok su an
10 Yorumla
+1 yılKıskandırmak için söyleyen arkadaşlarım var.
10 YorumlaDirekt onu söylerim zaten
10 Yorumla- Magazin konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılteomanda ne buşuyorlar anlamadım (:
10 Yorumla
+1 yılHayir ben soylemiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılsöylemezdm çünkü sevmezdi o tarz muhabbetleri .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana su unlu erkek hosuma gidiyo dese s.git derim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHimmm
+1 yılSöylememe gerek kalmıyor, biliyor zaten
00 YorumlaSöylerim..
10 Yorumla
+1 yıltabiiki söylerim
10 Yorumla- Magazin konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsöylüyordum
00 Yorumla evet söylöyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler