Çok şeyler yaşadık bu kişiyle duygusal anlamda
Cevabımı bir önceki soruda aldım şimdi nasıl intikam alabilirim sizce
Hoşlandığım kızın instasında tarih ve yanında kapalı kilit anahtar emojisi var. Kapalı kilit anahtar emoji anlamı nedir? Teşekkür ederim.
Sevgilisi var
Selaam, kapalı kilit anahtar emoji nedir, ne anlama gelir sizlere açıklamaya geldim.
🔐 Emojisi, bir kilidi temsil eder. Instagram'da biyografi kısmında sıklıkla karşılaştığımız bu emoji daha çok ilişki durumu için kullanılır. Yani sevgiliniz varsa ve bunu Instagram'da belli etmek istiyorsanız 🔐 emojisini kullanabilirsiniz. Bu "kalbim kilitli, sevgilim var" anlamına geliyor.
Bazen de "Kişisel Bilgilerin Güvende! 🔐" şeklinde kullanılabilir, burada emoji, kişisel bilgilerin güvenli ve korumalı olduğunu simgeler.
Yukarı bahsettiğim şekillerin dışında farklı anlamlarda da kullanılan kapalı kilit ve anahtar emojisi şu anlama da gelebilir.
"🔐" (kapalı kilit) ve "🔑" (anahtar) emojileri birlikte kullanıldığında farklı anlamlara gelebilir. Bir erkek kapalı kilit ve anahtar emojisi attıysa bunun iki anlamı olabilir:
abla sevglisi var yazmak daha mantikli degil mi insanlarin zamanini caliyorsun boyle sacma uzun bir roman yazarak?
Sevgilisi var bro geçmişlerrr olsunnn
Cevap
5Cevap
intikam en sevdiğim duygudur 😂🤤Sende biyona tarh ve kilit koyabilirsin sevgilim varmış gibi gosterebilirsi ama kız senden hoslanmiyorsa bunu yapman bir işe yaramayabilir
Evet bu sevgilisi var demek. Benim hoşlandığım kişide de vardı ilişkileri çok iyi giderken bir de aşk cümlesi vardı kızla alakalı. İkisini de silmiş. Sizce bu ne demek? öylesine midir ayrılma ya da bir bozukluk belirtisi mi?
Çok net değil mi? Sevgilisi olanlar yapar ondan başkasına kapalıyım yani.
Evi kilitledim hırsızlar gelmesin bence emojisi bu
Sevgilisi var kalbi kilitli
Yanlış kişiyi seçmişsin sevgilisi var
Ah be Ali Cabbar sen de mi
İlişmiyorum kimseye demek istemiştir
Beyaz kalp kilit anahtar simgesi ne anlama geliyor
Sevgilisi var
Sevgilisi var
Umudu kes
Sevgilisi vardır
Kısmet kapanırmış
manitasi var