Kız arkadaşım beni köpek yerine koymadı

merhaba arkadaslar 2 yıldır ıyı surdugunu sandıgım bır ılıskım var kız arkadasım son 1 aydır kendıne gel değiş su hareketlerınden vaz gec ıkı yolun var ya duzelırsın ya da ayrılırız falan gıbı konusmalarda bulunuyor bende sakınlıgımı koruyarak nasıl olmamı ıstıyorsun dıyorum soyle aynı pencereden bakalıö dıyorum yazık sana sen daha ne yaptıgını bılmıyorsun gıbısınden hakaret ediyor sonucta karsımdakı sevdıgım ve ona onun yaptıgı gıbı yapamam yasım bu arada 19 kız arkadasım 18 dusunuyorum acaba gercekten ılgısız bır erkek mıyım hayır degılım tum ozel gunlerı cok pahalı hedıyelerle kutlarım ayda en az 6 defa suprız yaparım ondan ayrılmaktan korktugumu ve onu cok sevdıgımı bellı ederım destek almaya karar verdım pıskolog bana guldu seans bıttı gecmıs olsun dedı bıdaha randevu bıle vermedı kız arkadasım her yazdan once bunu yapıyor sonucta sevdıgım ınsan ona kotu bır seyı yakıstıramam ama acaba sızın bu konu hakkında onerılerınız neler sıkıldınmı ayrılmak mı ıstıyorsun ıstersen ara verelım dıyorum o bana ıstıyosan cek gıt dıyor lutfen yorumlarınızı beklıyorum

diye bir soru sormustum sordugum gun kız arkadasım benden ayrıldı ayrılırken de olmuyor kaan cok gecıkmıs bır karar bu bana yazma senın sesını bıle duymak ıstemıyorum bıraz erkek ol gıbı kelımeler kullandı ben yınede askımın pesınden gıderek soguk kanlılıgımı koruyarak ona sebepsız yere ayrılamaması gerektıgını ılıskımızın telefonla konusarak bıtmemesı gerektıgını ve yuz yuze ayrıl bu cok kırıcı telefonda ayrılman dedım o gene hakaret edınce bende yazmadım bu gune kadar tabı arkadaslarım sag olsun ayrıldıgımızdan berı benı eve sokmuyor gece clublerı olsun cafeler olsun fınk atıyoruz tabı paylasımda bulundugum ıcın goruyor watsappta yazıp yazıp sılıyor bugun evının yakınlarındakı bır kafeye gıttım mesaj attım sıkılırsan konusmak ıstersen 2 saat daha buradayım dedım oda ne o ayılamadın mı kutlamaların bıtmedımı dedı bende barısmak ıcın degıl canın sıkkındır sıkılmıssındır konusmak ıstersen buradayım teklıf var ısrar yok dedım oda annem hasta ona bakıyorum dıyınce gecmıs olsun dıyıp sustum oda ben gelemıyorum hadı eyvallah gıbı bı terım kullandı bende rıca ederım dedım arkadaslar sızın yorumlarınız cok onemlı lutfen bukızın napmak ıstedıgını bırı bana soylesın
Kız arkadaşım beni köpek yerine koymadı