ben gece ben düşünerek uyandırmayı bile başarabiliyorum. hatta uzun zamandır beni aramayan birini telefonda arattırabiliyorum bile. bunu geçenlerde çalışanlarıma ıspatladım. 3-4 yıldır konuşmadığım bir arkadaşımı bakın birazdan beni arayacak dedim arattım :)
bir ara telepati ve zihinsel kontrol ile ilgiili hem konsantrasyon hemde dini boyutuyla ilgilenmiştim. vaktimin bol olduğu zamanlardı. sonra iş güç derken pek üzerinde durmadım ama böyle bir yetenek kazandığımı farkettim. şimdi birinin beni arayacağını aramadan hissedebiliyor veya birini düşünüp onun benimle irtibata geçmesini sağlayabiliyorum .
:) rüyanda görmen çok düşünmenden kaynaklı. karşı tarafa tesir etmen için sadece onu hayal etmek vs şeyler yetmez. çok düşünürsen kendine saplantı haline getirirsin.
pozitif düşüncede zirve noktadır, sevdiği insana derdini anlatamamış olduğunu , anlatabilse kesin kabul göreceğini düşünecek kadar iyi niyetli insan serzenişidir :)
Telepati düşünerek karşıdaki kişiyle irtibata deniyor. Tabi bu mümkün mü bilmiyorum ama düşünerek karşındaki kişinin de seni düşünmesini aramasını sağlayabilirsiniz. Ve tabi ki yeteneğin varsa rüyasına da girersin. Senin rüyaların ama daha çok bilinç altı ile ilgili.
Yeteneğin olduğunu ancak test ederek öğrenebilirsin 😊başka bir kişi de dene bunu. Ve sor o kişinin de aklına gelmiş misin diye. Ama sadece düşünmek yetmez. Güçlü bir konsantre gerekir.
Gün içi akşam gece. Ancak bu yetenekok daha farklı birşey. Yani onun seni düşünmesini istemekle alakalı birşey. Güçlü bir konsantre ile onun seni düşünmesini istemelisin. Yani sadece hayal kurmak düşünmek birşey ifade etmiyor
İşte burda yetenek devreye giriyor. Bu konuları araştırmalısın. Gerçi ben doğuştan olduğuna inanlardanım. Eğer bir alt yapı varsa başarılı olursun. İşte de olsa boş bir anı da olsa.
Telepati egzersizleri var diye biliyorum. Bu daha çok düşünce gücüyle ilgili. O egzersizleri yaparsan zamanla gelişir alt yapın musaitse. Ama bu çok zaman alır. Böyle birşeyle ilgileniyorsan bunun çok uzun süreceğini bilmen gerekiyor
Psikiyatrist olarak izah edeyim. düşünceler, aklımızdan geçenler, çevreye sürekli yayın yapan bir radyo istasyonu gibi olmamızı sağlar. Eğer karşınızdakinin hangi dalga boyunda düşüncelerini yaydığını anlarsanız, onları yakalamak işten bile değildir. Diyelim ki şu an aklımızı kurcalayan bir şey yok. Zihnimiz sakin. Beynimizin alıcı düğmesi açılmış demektir. Sıra geldi istasyon ayarına. Kimin düşüncelerini duymak istiyoruz? Yani, yayın yapan istasyon kim? Aklımızdan yalnız onu geçireceğiz. kısacası aynı frekansı yakaladığınızda mümkündür.
Aslında mümkün olabilir fakat düşünmek gibi değilde aklından geçebilirsin diyelim ha birde sorum olacak profil fotoğrafındaki manzaraya bayıldım neresi orası
En İyi Cevaplar