Ayrılalı 1 aydan fazla oldu daha önce de ayrılmıştık Vatsap profilini yine siyah yapmıştı baristiktan sonra değiştirmişti simdi de siyah yapmış anlayamıyorum sizce başka birisi olabilirmi hayatında n3den böyle yapmistir
Cevabın nedir?
Ayrildiği icin yas tutuyor uzuluyor bence hayatim karardi demek istiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılInsanın aklına herşey geliyo ya aceba başkasını var gibi şeyler ama daha önce de yapmıştı anlayamiyorum
Soran+1 yılO 27 ben 23 7 ay konuştuk 35 gün oldu ayrılalı ayrilan o oldu ailelerden dolayı ayrıldı profili siyah yaptıktan sonra instgram açmış sen çok konuştun şimdi otur izle yazmış göz kırpma emojisi koymuş ikimizde engelledik birbirimizi ben de vatsapta mutlu gibi görünüyorum daha önce beni başkalarından kontrol ediyodu ama şu an öncesi sonrası yok hiçbirşey olmamış gibi ayrildik😔
Soran+1 yılElimi bile tutmadı haram diye 600 km yol geldi kaç kere elimi bile tutmadı ağlayarak gitti resmen gözlerimiz kaldı sadece
Soran+1 yılTabi ki hayır derdim ikimizde dinine düşkün insanlarız telefonda konuşurken bile o tarz muhabbetler etmezdik
+1 yılWhatsapp yazmayı öğren la önce
01 Yorumla
SoranDoğrusunu yazmışsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılYas tutuyor 45. gğn açar
00 Yorumla
+1 yılYas ilan etmiş bsjsjskdkd
10 Yorumla
+1 yılKaralar bağlamaca
01 Yorumla
SoranYa ayrilan o oldu ama instgram da da mutlu görünüyor başkası içinmi böyle aceba diye düşünüyorum ama daha önce ayrildigimizda da böyle yapmisti
Yasa girmiş shsjsjsj
00 YorumlaYas tutuyor 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dalga geçmeyin instgram a da sen çok konuştun şimdi otur izle yazmış orda da mutlu görünüyor 2 günde 500 kişiyi takip etmiş hiç yaptığı şey değil ve ayrilan da o ama daha önce ayrildigimizda da yapmış başkası içinmi aceba diye dusunuyorum
yapar onu yapar
00 Yorumla
+1 yılYas var diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,3b cevap paylaştı. Adam üzgün işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği