Her şeyi kafaya takıyorum. Gerekli gereksiz bilmiyorum. Moralim bozuluyo içime atıyorum hep. Mutsuzlugun dibine vuruyorum içim içimi yiyor resmen. Boşvermeyi*etmeyi nasıl becerebilirim. Mutlu olmak istiyorum artık hiç bişey kafaya takmamak istiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBos bos oturup düsünürsen öyle kendıne sıkıntı cıkartırsın. Bır seylerle ugras hobiler edin kendine. İşe- okula gidip geldikten sonrada evde bos bos oturma yoksa can sıkıntısından herseyi kafana takıp üzülürsün.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparsam yapayım hep o konu hep o olay yanı moralimi bozan şey aklımdan çıkmıyor hiç bişey yapasım gelmıyo bu yüzden napcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılmoralını bozan konu nedır? buraya yazarsan belkı yardımcı olabılırız.
Soran+1 yılSevgili.
Cevap sahibi+1 yılZamanla hersey unutuluyor hele hayatta ask, sevgılı gıbı seyler gelıp gecicidir. Sadece zaman gerekli.
Soran+1 yılHerkez degılde. Onun ıcın yapdıklarım onun için sıldıgım dostlarım.. Sırf onun mutlulugu için ugrasıtıgım halde. Bana çok koyuyor. İnsan oglu deger bilmez mi hiç benım yapdıklarımı bir kız benım için yapıcak ölürüm onun için yemin ederim üzmeye bile kıyamam ki
Cevap sahibi+1 yılHayat yine devam ediyor, her yasadıgımız bize tecrübe olarak dönüyor. Sende bunu böyle düsün ve hayatına kaldıgın yerden devam et. Bir daha kimseyi yeteri kadar tanımadan onun icin hayatımın akısını degistirecek kararlar alıpta büyük fedakarlıklar yapmayacagını ögrenmıs oldun böylece.
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim. Ama işte yedirememezlik tam göğsünün ortasında bir ağrı oluyor ya işte o çok kötü bir duygu bidaha yaşamak istemıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHerkes bu duyguyu yasıyordur, hayatta neler neler oluyor. Her zaman karsımıza doğru kisi cıkacak ve hep mutlu olucagız diye bir sey yok. Ama zamanla bu duygu gecer, buda sana tecrübe olup gelecek iliskilerinde daha temkinli adımlar atarsın.
Bende eic icin tesekkür ederim, İyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler :)
Belki aşabilirsin,belki aşamazsın bunu sen bilebilir yapabilirsin.Herşey sende bitiyor,yeri geliyor öyle darbeler yiyorsun ki akıllanıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYediğim darbelerin hatti hesabı yok. Ama dıyorum bu belki doğru kişidir belkide dogru insan budur. Ama yok sonradan anlıyosun herşeyi. Bırakmak istiyorsun ama nerde.. Kalbe söz geçmıyor
Soran+1 yılBen akıllanmam ya olmaz benden ciddiyim.
Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. dostum koşuya başla. ya da bisiklet sür. rekabet gerektiren sporlar yap. hayat sana zevkli gelecektir
05 Yorumla
Soran+1 yılFutbolla çok ilgim varıdr ve oynarım. Ama o moralimi bozan şey öyle bişey oluyo ki gerekli gereksiz. Aklımdan çıkmıyor hevesim kaçıyor hiç bişey yapasım gelmıyor ölsemde kurtulsam kafasını bile yaşıyorum
Soran+1 yılGelecekten pek ümitli olmuyorum mesela. Çok degersız hissedıyorum kendimi. Gerekenden fazla deger verıyorum birilerine. Ve yaşadıklarımın hiç birini haketmıyorum.
- +1 yıl
Mevlana der ki, Üzülme ve kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı.Aksine teşekkür et ihanet edenlere; sadakati öğrettikleri için. Minnet duy yalancılara, doğrunun farkına varmanı sağladıkları için... Mutsuz edenlere dua et; mutluluğu daha derin hissettirdikleri için. Herkesi sev; yaşamına iyi kötü bir anlam kattıkları için. Hayat bu yüzden daha güzel, siyahla beyazı fark ettirdiği için
Soran+1 yılYanlış kişiler.. Yıprandım artık çok fazla. Dost dediklerim neler çıktı. Kız arkadasım desen onun ıcın yapmaıdgım şey yok. Kaç dostumu sildim onun için. Onun mutlugu için çabalarken onun beni üzmesi.. Bilmiyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem