Arkadaşlar, Philips evde lazer sistemi çıkarmış: Philips Lumea İPL tüy alma sistemi vadettiği şey evinizin konforunda tüylerinize kesin çözüm ve fiyatı da 1.150-1,200 bin civarı. Eğer bu söylenilen şey doğru ise o zaman ben boşuna lazere gidip güzellik merkezlerinde boşa para döküyorum diye düşündüm bundan alırım evimde kendim lazeri yaparım daha iyi :/ Philips Lumea ürünü kullanan var mı? Yorumlarınız neler?
Philips Lumea Lazer Epilasyon Aleti kullananlar var mı, yorumlarınız neler?
Philips markası özellikle birçok alanda artık karşımıza çıkmakta. Özellikle ev ürünlerinden tutun da kişisel bakım ürünlerine, ses ve görüntüden aydınlatmaya kadar pek çok alanda Philips ürünleri ile karşılaşmak olası ve oldukça da iyi olduklarını söylemek hiç de zor değil. Lumea ise lazer epilasyonu ile oldukça ilgi çekici bir ürün olmayı başaran Philips ürünlerinden bir tanesi.
Philips Lumea Nasıl Bir Epilasyon Aleti? İşe Yarıyor mu?
Lumea, Philips’in özellikle epilasyon aletlerindeki modellerinden bir tanesi ve son kullanıcı nezdinde yorumlara bakıldığında ise oldukça memnun bir kitle yarattığı ortada. Pek çok kullanıcı uzun ömürlü olduğunu söylüyor ve bıçaklarının güvenli olduğu kadar keskin olduğunu da ekliyor. Kısaca fazlasıyla iş gören bir alet diyebiliriz.
Philips Lumea Özellikleri Nelerdir?
Philips’in SenseIQ özelliği ile evde epilasyon yapmak isteyen kullanıcıların kullanımına sunulmuş durumda ve çoğu kişi bundan çok memnun.
SenseIQ özelliği ise Philips Lumea’nın içinde bulunan ışık sensörleri sayesinde yoğun ışık atarak tüyleri ortadan kaldıran bir teknolojidir.
Philips 6 aya kadar da tüy çıkmama garantisi verir.
Philips Lumea Fiyatı Ne Kadar? Nerede Satılır?
Lumea’nın fiyatı aldığı ödüller ve pek çok kullanıcının da memnun kalması hatta pek çok epilasyon merkezinin de çokça aldığı bir alet olması sebebiyle normal karşılanan bir fiyata sahip. 3.998 TL’lik Philips Online özel fiyatı ile daha şimdiden pek çok stoğunu da bitirmiş durumda.
Philips Lumea Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Kullanıcıların özellikle memnun kaldığını belirtebilirim. Benim kız arkadaşım kullanıyordu ve fazlasıyla memnundu. Üstelik sürekli seans seans gidilen epilasyon zahmetinden de kurtarıyor olması da yine birçok kullanıcı tarafından dile getirilen özelliklerinden biri. Birçok kullanıcı ise kullandıkça tüylerin seyrekleştiğini de belirtmekte.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ablam annem kullanmıştı ama boş lazer merkezlerinde ki gibi olmuyor. Koltuk altı için gittim ben annemde tüm vücudu için beraber gittik bir lazer merkezine 6 seansta tamamen bitti.
Antalya kemer de bir de şu maldivlerde yeni bir olay çıktı ya caprice maldivler diye oradan aldık gibi bir şey :) Ablam çık gel sende uçakla bol bol gezeriz senle :)
ıyy bıktım burada karşıt görüşte olunca eksilenmelerden ben de AK partiliyim var mı ben nasıl chp lilere mhp lilere saygı duyuyorsam onlar da bana duyacaklar net!
Hiç film izleyecek havam da değilim dışarıya çıkalım dedi arkadaşlar erindim yarın holdinge gitmem lazım babam yok patron yok diyip işleri boşlamasınlar diye uykum da yok :) evde parti mi versem acaba :P :D
Bende alicam ama ocak ayinda. yilbasi indirimleri olur diye bekliyorum. kullanan tanidiklarim var baya memnunlar. fakat baslik degistiriliyo mu bilmiyorum bir arkadas farkli bir model almisti onda 4seanstum vucuk 1baslik yetmis. ay anlatamadim ama anladin sen :D o olay var mi bunda bilmiyorum :D bide bu tur urunlerde yurtdisi saglik onayli tek marka bide slkn mi ne var o da saglik onayli zaten cok yok piyasada en azindan turkiyede. o baslik olayini ogrenirsen ya da biliyosan banada yazarsan cok makbule gecer cunku hep bittiginde 135tlymis hepte alamam neyse optum :D
O ürünü electroworlddeki kızlar bir türlü satmayı beceremedi. Arkadaşlarla dolaşırken adamların müdürüne denk geldik daha satamadınız mı dediler. Öyle tam bir çözüm olsa sizce şuana kadar satılması gerekmez mi üstelik deneme tahtası olarak yandaki kızı denemeleri de cabası :)
selam canım , bu ürünü almanı tavsiye etmem , çünkü ; evet lazer ürünü diye geçiyor ancak aslında IPL lazer değil canım , lazer sadece ; - diot - alexandr - yag bunların dışında IPL sadece ışınla yapılmış ağda oluyor aslında , yani gerçek lazer olmadığından ışınla tüylerin dökülmesine sebeb oluyor ama tüylerin azalmasında ve yok olmasında çok etkili olmuyor. yukarıda saydığım 3 çeşit lazerden biri olan bir güzellik salonunda yaptırmanı daha tavsiye ederim , kolay gelsin canım :)
canım ben broun hpl lazer aldım ev kullanımı için hiç bir etkisini görmedim işe yaramıyor bana sorcak olursan ztn bu kalıcıda değil modern ağda diyorlar buna. en iyi alex lazer ama malum bende öğrenciyim gidemiyorum o yüzden ağda yapıyorum. Rulosuz sürüp katılaşan bir ağda var balmumu ağda diyorlar onu yapmayı deneyeceğim :D
epilatör çok acı , ağdayı ilk bende başaramadıydım hazır ağda bantlarını bir den ama yapıştırıcısı kuvvetli değil onların , rol ağda ondan sonrada ve balmumu ağda çok iyi yapışıyor çok kısa değilde biraz uzatırsan daha iyi tutunur.
asla bir lazer epilasyon değil. Bu ipl sistemi. Kıl kalınlığı fazla, rengi koyu olmalı; buna karşılık da ten renginiz açık olmalı. Bir sürü yerde okudum, gittiğim kliniğe de sordum; ipl cihazları ki profesyonel kullanım için olanlarını bile almıyor kimse kliniğine. Çünkü kullanmayı bırakınca tüyler geri geliyor. kokoshanne ve bakimblog yazmış internette. gerç biri övmüş, diğeri almayın demiş de siz karar verirsiniz.
Bende alicaktim bir yerde okudugum kadariyla kokleri zayiflatmadigi uyuttugu soyleniyodi bir kullanicida yazmistiki tesekkurler plips jiletleyerek biyiklarim babamin sakalina dondu die eger biliyosan kullanmadan once jiletliyolarya bende o sekilde vazgectim
Bu ürün sarışınlarda fayda etmez bilginiz olsun. Kıl köklerinin koyu renk olması gerekiyor ki ışığı içine alabilsin. Ben memnunum. Bir türlü düzenli kullanamadım ama çok geç çıkardığını söyleyebilirirm ve koltuk altı tamemen azaldı.
ben kullaniyorum 1 aydir ve memnunum. blogumda resimlerle seans sonrasi olan degisiklikleri yaziyorum blogum birbakmissinaradiginburada blogspot, denediklerim sekmesi altindan takip edebilirsin. yardimci olacaktir diye dusunuyorum
Merhaba ben 2 ay once kablolu modelini aldim 200 bin atis, 4 kere gogus killari icin kullandim ama belkide erkeklerde ise yaramiyor. 700'e aldim isteyene 500'e veririm. Not: kullanim kitapciginda genital bolgede kesinlikle kullanilamaz diye yaziyor, bilgilerinize.
Yani bende var en son çıkan cihazından ben yaptım ama gerçekten uğraştırıcı tek tek yapmak ve sadece yapılan bölgenin kılları seyrediyor seyrelme de demiyelim benim yüzümde sakallarıma yapıyorum uzama süresini azaltıyor sadece ama yine aynı kıl çıkıyor :(
Ben aldım da bende alerji gibi bişey yaptı. Her yerim durup durup morardı falan. Toplasan en fazla 2 kez kullandım. Boşa gitti anlayacağın o kadar para
elbette ki salonlar klinikler daha etkili ayrıca ben lazere gidiyorum tabii ki orası daha güvenilir ve etkili ama bu da alternatif olabilir elinin altında netice de saatlerce salonda seanları beklemen gerekmiyor gibi
orasıda var elbette ordakiler ayarlıyorlar ısıyı falan gerçi sonra yanık kremi sürüyorsun ama dediğin gibi her kıl köküne değil lazer alan olarak yapıyor yani tek atışta baya bir bölgeye atış yapıyor
bende aldım seneler önce buna benzer gerçi bu daha pratik gibi bendeki sanki kalp makinası sabrın varsa uğraşırsın güzellik merkezide aynı fiyat gidip yaptırmak daha mantıklı
en gec genıtal bolge gıder zaten ama seans cok onemlı mesela 3 ana seanssa ara seanslarla bırlıkte toplam 6 seans yapar ve azalmaya kendılıgınden dokulmeye baslamıs olması gerekır ben de oyle olmustu
Merhaba ben bu ürünü alalı 3 hafta falan oluyor 10 günde bir tekrarlıyorum ilk yaptığımda tüyler geç çıkmaya başladı 2. denemede ise tüyler arasında büyük büyük boşluklar olmaya başladı yani etkisi olumlu oldu bende
Hpl sistem ipl den farkli diyorlar. Degil. Slkin glide in aciklamasini okudum. Hpl nin acilimi "home pulse light". Ipl "intense pulse light". Hpl diye bir sistem yok yani. Ev tipi lazer demek.
kimse kullanmıyor sanırım ama yurtdışında baya revaçta olmalı ki birsürü yabancı vlogger hanımefendi ürünün tanıtımını yapmışlar youtube kanallarında bilemiyorum yani
Ben lazer epilasyon merkezine gittim ve 12 seana alexandra yaptırdım kollarım berbat oldu diğer bölgelerde sadece incelme var ama yine çıkıo ve eskisinden daha uzun bir şekilde hiç. biri işe yaramıyo hele diot berbat bişe
orjinal alexandra kullanmamislardir cihazin arkasinda veya on yuzeyinde hir qr kod , barkod gibi birsey olmali oradan okutursaniz orjinalligini kontrol edebilirsiniz
Birkac saat sonra tamamen yok olan lazer oldugunu sanmiyorum sanirim birkac gun icinde dokuluyormus sonra yeniden cikiyor 2 hafta sonra tekrar yapiyorsun boyle boyle azaliyor
Ben lumea kullanıyorum 2-3 ay oldu Tüyler gitti neredeyse
0
12 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Aa ciddimisin canim bende ondan alicam yarin da peki bisey sorcam mesela koluma onu uygulayinca kisa kol giyemicek miyim? Biraz bilgi veririmisin canim
Tamam işte ayarını yüksek yapmazsan, değişik ayarlar var mesela 1 düşük fark etmiyorsun lazer olduğunu ama eğer 5 yaparsan iğne batıyormuş gibi olur ve belki biraz yaktığı için tshirt ile dışarıda dolaşmak iyi fikir olmaya bilir :)
En İyi Cevaplar