Arkadaşlar merhaba ben bundan altı ay önce çalıştığım yerden bir tane Kırgız bayanla tanıştım ve daha sonra ve daha sonra bunları birlikte arkadaş oldum ve daha sonra iş ki ilişkiye girdikten sonra bana dediki ilişkiye girdikten sonra bana dediki ben pişman oldum dedi dini nikah kıyalım dedi bu kisi yasliya bakiyor sonra çocuklarına hediye aldigi ve benden borc olarak 1000 lira istedi ve sonra bir arkadasim guvenme bunlara bunlar dolandirici para koparmaya calisiyor dedi bende uzun lafin kisasi bende ayrildim takildigim konu ise her telefonda konustugunda annem ariyor diyor ilk basta konferans yapti kadin rusca konusuyordu ve bana diyorki benim baktigim yasljnin arka sokaginda amcamin oglu oturuyor diyor yasi 55 yasinda diyor ancak her pazar izinli oldugu zaman oraya gidiyor bende takildim konuya acaba o dost iliskisimi yasiyor kocam öldü diyor bilen ve bu konuda tecrübeli arkadas var ise beni aydinlatabilirmi saygilarimla
Cevabın nedir?
+1 yılkırgız özbek taraflarında namus kavramı yok para için herşeyi yaparlar çok güvenmeyin derim,
07 Yorumla- +1 yıl
Atilla bey bende güvenmiyorum ilk defa cinsel iliskiye girdim bununla 4-5 kez ama halen unutamıyorum ayrilali 6 ay oldu ama aklimda su sorular var bana diyorki seks yaptiktan sonra keske yapmasaydik ginaha girdik dini nikah kiyalim diyor neden diyor bunu 2. incisi benimle cikmadan önce bikere makyajli gordum tanisdiktan sonra dedimki ben makyaj yapmani beğeniyorum dedim ama hic yapmadi bana hic guven vermedi face de okadar erkek varki neden var bukadar erkek dedim sil dedim hayatinda ben varim dedim orali olmadi ayrica benden ayrildiktan sonra erkekleri silmis amaclari ne benden ayrildiktan sonra niye boyle sildiki
- +1 yıl
sizin duygu sömürüsü yapmak istiyor olabilir nikah filan önemli olsa seks yapmadan önce nikah yapalım derdi ayrıca birde para mevzusu var tabi ne yaşadığınızı en iyi siz bilirisiniz ama temkinli olun derim
- +1 yıl
Atilla bey ayrica kendisinin cok zengin oldugunu buraya ölen kocasi sözünü yerine getirmek icin 30 odali ev yaptircakmis bende dedim neden durumunuz iyi neden ailenizden destek almiyorsunuz deyince ben kendi ayaklarimin izerimde durmak istiyorum dedi banada inandirici gelmedi acikcasi atilla bey
- +1 yıl
parası olan biri sizden niye para istesin ki dimi boşverin bence
- +1 yıl
türk erkeklrinin ne kadar vicdanlı olduunu biliyorlar biraz duygusallıkla istediklerini alıyorlar çok insancılız ve sevişmişsek heemen yelkenleri suya indiriyoruz ,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri