Eşim olmadan uyuyamıyorum?

İyi akşamlar herkese. Sizlere evlendiğim günden beri yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum. 3 yıldır evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik halâ da çok seviyoruz evlilik hiçbir duygumuzu öldürmedi. Kavga bile etsek o gece sarılır uyuruz. Konuşmuyorsak bile. Asla ayrı uyumayız sırt çevirmeyiz birbirimize. Onun yanında uyumakta hiçbir sorun olmuyor ama o yokken gözüme uyku girmiyor. O kadar alıştım ki o yokken uyuyamıyorum. Işin kötü yanı eşim polis ve haftada 1 devriyeye kalıyor geceleri gitmesi gerekiyor olay yerine falan, o geceler asla uyuyamıyorum o gelinceye kadar kaç saat geçerse geçsin uyuyamıyorum. Beni bekleme uyu demesine rağmen. Sizce neden oluyor bu ve nasıl önleyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum, 14 haftalık hamileyim uyku düzenime dikkat etmem gerekiyor 1 de değil 2 tane can taşıyorum çünkü. Sorun benim uykusuz kalmam olsa kalırım daha önce de kaldım zor oluyor ama 1-2 gece sonuçta. Ben evde oluyorum o uğursuzların peşinde oluyor üstelik. Ama bebekler için bir uyku düzenim olmalı doktora eşim yokken uyuyamıyorum diyemem :D
Eşim olmadan uyuyamıyorum?