Sivilce yapmayacak, 50 faktör, uygun fiyatlı bir güneş kremi biliyorsanız önerir misiniz?

Dermatoloji Hakkında Bilgisi Olan Gelsin ...

Cildimde bu yaşa kadar sivilce çıkmamışken bir iki çıkmaya başladı beni rahatsız etti ve dermatologa gittim, eczaneden bir ilaç hazırladılar içine ne koydular bilmiyorum onunla sabah akşam yüzümü siliyorum üzerine sivex losyon sürüyorum, akşamları da dönüşümlü olarak bir gün tretin bir günde isotrexin kullanıyorum yalnız yıkamıyorum sabaha kadar yüzümde kalıyor nasıl kullanmam gerektiğini tam olarak anlatmadılar.

Bir hafta oluyor kullanalı yüzüm soyuluyor , tamam bu güzel ama , egzamaya benzer küçük kırmızılıklar oldu yüzümde ve bunlar ilacı sürünce yanıyor, ne yapmalıyım sizce normal mi? Doktorum da uzak öyle ha deyince gidemiyorum...

Bu ilaçları kullanınca yüz güneşe karşı çok duyarlı oluyormuş 50 faktör güneş kremi kullanıyorum marka veremiyorum ama fiyatı pahalı, uygun fiyatlı ve sivilce yapmayacak bir güneş kremi biliyorsanız önerin lütfen 50 spf olmalı...
Sivilce yapmayacak, 50 faktör, uygun fiyatlı bir güneş kremi biliyorsanız önerir misiniz?