Eşim gece bazen yatağa gelmiyor. bekarlık dan alışkanlık tv karşısında uyuyor. çok üzülüyorum ama anlamıyor ne yapıcam?

bekarken koltuk da uyurmus tv izlerken. tv kapalı oldugunda uyuyamıyor böyle alıştıgı ıcın evliyken de bu sekılde devam edıyor. koltuk da bırkaç saat uyuyp oyle yataga gelıyor çogu zaman onu beklıyorum bende tv basında. Bu sabah uyandım yanımda yok neden dedim, midem çok kotuydu kalktım dedı bazen mıde sancısı tutuyor evet ama koltuk da uyumus yine, sinirlendim bende neden koltuk da uyuyosun orda uyuyınca geçiyor mu dedım. oda, ben midemin sancısıyla uğraşıyorum sen ne dıyosun tuvalate de birlikte mi gidelim dedi. ne alakası var saçmalıyosun dedım evliyiz birlikte uyucaz herzaman dedım. oda sabah sabah kalbini kırıcam oyuzden konusmayalım dedi. bunu demesi yetti zaten ağlamam için. geçen gün de mac izledi yataga gelmedi maç da 12 de bitti. o gelene kadar ağladım durdum boğazım da bir taş oturmuş yutkunamıyorum. bilmiyorum bu sorunu nasıl çözücezz :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkurler çogunuzun aklına cınsellık gelmiş oyle bırsey değil bu. iki gun de bır dıbımden ayrılmaz zaten kendileri :D sadece tv karşısında uyumadan yapamıyor. yatak da uykuya dalamıyor nedeni de kendi söylediği kadarıyla çok sessız oluyormus aklına hep ıs hayatı olsun sıkıntı dertler gelıyormus. ama tv açıkken kafasını dağıttıgı ıcın uyuyabılıyormus bu yuzden.
Eşim gece bazen yatağa gelmiyor. bekarlık dan alışkanlık tv karşısında uyuyor. çok üzülüyorum ama anlamıyor ne yapıcam?