Olgun kadınlar genç erkekleri arzular ve onlarla ilişki yaaşayıp eğlenmek ister mi?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
off evet ergen/genc erkeklere bayilirimmm daha bu yasta basladim 16 - 17 yasindakilere heyecanlaniyom gorunce.. cocuktan erkege donusurken hala gencligin masumluguyla parlayan, tipkiiii bir cicek gibi acilip serpilen erkeklere asik oluyom :(
Dün yaşlı kadın p*rnosu izledim bögg , çocuk genç ve yakiskli ama kadınlar 60 a ayak basmış yemek yerken aklıma geliyor midem bulaniyor
Ben gibi ama 60 da olmasın tabi. 30-45 ideal😅
çok kötüsün ya
Neden?🙂
Bence 18-30 arası daha iyi kadınların şeyi kötü idi bide
O da olur yapmadığım şey değil zaten ama olgunlar çok etkiliyor beni.
Iyi.
Peki😉
Senin dedigin olgun yașlı kadın yasli bir teyze bir subyana bakmaz bakmamalı sapıklık seviyesi bence o.
Belki ondan zevk alıyorlar.
İki kişi de razıysa yatakta sapık olmak gerek.
Tam tersi ben kendimden epey olgun seviyorum. Şuanki sevgilim benden 10 yaş büyük
Tercih meselesi hocam mutlu olun 🙂
Galiba annelik içgüdü yoğun olan kadınlar görülen bir durum sanırım ya da çıtır seviyorlar :)
Beni de sevsinler istiyorum o duygu hoşuma gidiyor :)
Buldum daha önce ama yaşıtlarım daha kolay oluyor. Ancak yaşı büyük birini bulmak gerçekten zor. Varsa tanıdığın çöpçatanlık yap 😅
Seni kastetmedim. Sen bana bul varsa tanıdığın 30-45 yaş arası bekar, dul. Kaç yaşında? 🙂
Arada 10 yaştan fazla fark varsa ona sapıklık derim nokta
İki taraf da razıysa?
Razı olmak ile doğru olmak arasında fark var. Bir insan köleliğe razı olabilir mesela ama razı olması köleliği haklı çıkarmaz
Her iki taraf da reşitse ve ondan zevk alıoyorsa kimse karışamaz. Hatta toplumun senin bakış açınla bakıyor olması dasha cazip ve güze4l geliyor bana :)
Ahlak olarak bakıyorum toplum olarak değil.
Ahlaksızca yapmak daha zevkli değil mi?
Sanmıyorum. Çocuksu gelir genç erkekler. Çok şükür sübyancı değilim 😃
Belki ondan zevk alıyorlardır. Çocuk gibi sevmek hoşuna gider ya da gencecik olması falan.
Bana bu düşünce çok itici geliyor
Mesela benim yaştaki bir erkekle iyi anlaşsan birlikte olmak daha çok zevk vermez miydi sana? O tezatlık ayrı bir güzel bence.
Ben kendimden küçük bir erkeği eş olarak istemem
Sevgili ya da arkadaşlık yapmaz mısın?
Yapmam bana ters
Peki
Çok büyük yaş farkı olmamalı bence.. Çok büyük yaş farkı olupta bunu yapanların psikolojik sorunları var bence...
Psikolojik de olabilir ama ben seviyorum. Benden buyuklerle ilişki yapmak daha eglenceli ve zevkli.
Eğlence ve zevk içinse bu da bir psikolojik sorundur...
Cinsel anlamda özellikle. Yatakta eglenmek ve zevk çok önemli sonucta.
Bana sapıklık geliyor o ne öyle çocugun gibi ben 2 3 yaş küçük olsa bile kardeşim gibi görüyorum nokta.
duymamali dusuncesi bile igrenc gibi geliyo
Neden iğrenç olsun iki taraf da istiyor, anlaşıyor ve eğleniyorsa.
Çocuk değilki o 18 yaş üstüdür. Sinema filmden alıntı.
Yaşın sana göre bana göresi mi var :)
Tamam işte farklı şeyleri savunup tartışıyoruz.
Olgun olursam söylerim 😂
Evet. Erkeklerdede, olduğu gibi
Tabikide sonucta citirlar her zaman ondedir
Ben duymm
Evet
Doğru değil bence
ever
En İyi Cevaplar