Sevgilisinden üstün tutup takımına aşkla bağlı olabilirmi? Arkadaşlar bunu aklım hafsalam almıyor.Sizce bu mümkünmü sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ikisi çok farklı şeyler... Ama kendi adıma şöyle söyleyebilirim: Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçı ya da başka önemli bir maçı olduğunda bir gün öncesinde heyecandan ve stresten uyuyamıyorum.. Gün boyu yemeden içmeden kesiliyorum resmen ve kalp atışlarım bile anormal oluyor. Maçın oynandığı gece eğer yenilirsek üzüntüden ve sinirden, kazanırsak da mutluluktan uyuyamıyorum... Belki abartı diyebilirsiniz ama bu böyle ve değiştirmek mümkün değil. Bu durumda, ben ve benim gibi insanların takımlarına tercih edeceği pek bir şey yoktur.. Kısaca; bahsettiğin insanlardan bolca var. Ya da bana öyle geliyor sadece ben böyleyim, bilemiyorum orasını...
Öyle birini tanıyorum ki adam koyu fenerbahçeli..Fanatiği aşmış aşıklısı deli divanesi sanki görücen kendisi sarışın mavi gözlü doğuştan fenerli sayıyor kendini öyle hastalıklı..Havlusundan terliğine yattığı çarşaf kılıfına affedersin baksırına kadar fenerbahçeli herşeyi..statta maçı olsun biri ölse stada gitmeyi seçer öyle..bu yaşam şekli ne kadar sağlıklı bunu merak ediyorum bu denli bir sevgi nasıl olur ya sevilirde bukadarmı dedirtiyor insana bilmem anlatabildimmi :D
Aslında haklısınız kendi açınızdan. Ben de eskiden çok kez arkadaşlarıma kanım bile sarı kırmızı akar deyip elimi kesmiştim..:) Normalde maç günü misafirlik olmaz bende. Ama bir gün olmuştu. Gol attık, deli gibi bağırıyorum, üstüne bir de salonun öbür ucundan koşup geldim dizlerimin üstüne atlayıp kaydım (bu harekette drogba idolümdür :) ).. O an çakmadım ama bir gün sonra dedim ulan ben ne yapmışım?O günden beri aramız soğuk.. Böyleyiz işte. Değiştiremiyorum bazı şeyleri.:)
ya demek sende ondansın :D adam evde fener maçımı izlicek formasını giyipte izliyor başucunda asılı tutuyor formayı maç izlerken acayip küfür ediyor kendine hakim olamıyor beni sevgilisini stada maça götürmüşlüğü yanımda deli gibi saydırmışlığı var o gün allahım fener yensinde sağsağlim eve gidebilelim diye dua ettiğimi biliyorum düşün benim fotoğrafımı alıp başucuna koymaz maç zamanı aramaz sormaz kitlenir bu yüzden hep çok kavga ettik ya sevmesin demiyordum böyle sağlıksız sevmesin istiyordum
Öyle ama zarar gelmez bizden, ya da en azından benden.:)
zararı ilişkide dikiş tutmuyor hepsi bu :)
ilişkim yok :)
olur hep yalnız kalacak değilsin ya :) o zaman görüşürüz bu fanatikliğin dert oluyormu olmuyormu :D
Nasip :) değiştiremiyoruz bu halimizi..kendi fanatikliğimin başkasının canını sıkmasını istemem doğrusu.inşallah karşılaşmam böyle bir durumla..
inşallah bende bida böylesine bir fanatiğe çatmam hayırlısı :)
o kadar yani? :))
tabi ne sandın :) benimle şöyle pazarlık yapardı bak çocuğumuz olunca ilk tulumu fenerbahçeli olcak yok yatak odası takımı fenerbahçeli olsun diye diye darlandırdı beni buna katlanılmaz evlensen boşanma sebebi yaw :D bida allah korusun
ahahahh :) bende öyle yatak yorgan kıyafet Gs li olsun takıntısı yok da, salonun bir duvarına Gs amblemi işlemesi yaptırmıştım.. O yetiyor şimdilik.
link bazen karşılaşılabilen bir durum:D
Ya evet :D bende fenerbahçeliydim eskiden..onu tanıyana dek yemin ediyorum takımımdan soğudum artık tarafı değilim memleketimin taraftarıyım adam buna sebebiyet verdi düşün :D
Olur fanatikler öyle oluyor
Eski sevgilim fanatik gs idi mesela maç günlerinde katiyen konuşmadık maç saatlerinde de o şekil ama müsaade isterdi o ayrı
Sonra mesela gs maçı var ve kazandı dimi Facebook una öyle sözler yazıyordu ki sn başı ama sanki sevgilisi gs o derece yüz tane söz aşkla yazılmış sözler bana bile o derece aşk dolu şeyler dmezsin yani öyle diyim
Diyordum sen gs bence benden çok seviyorsun diye bana diyodu ki takımımı Kıskanıyorsun ne alakası var tabii ki seni seviyorum mall ya kıskanıyoz ki soruyoruz tribünü girmişim dimi ne ne alakası var diyorsun öküz
iki aşkta farklı olmalı. biri takım aşkı biri hayatının aşkı. karıştırışmamalı ikisi :D
takım sevgisi aşka dönüştümü hastalıklı bir seviyeye ulaşıyor ve hayatının aşkının üstüne çıkıp onunla problem yaşanmasına sebebiyet verecek duruma geliyor.Fenerbahçe o gün yenildimi başlıyor sinirini benden çıkarmaya surat asmaya trip atmaya anlatıyorsun oyun alt tarafı diyorsun ama ooo kime konuşuyorsun fezaya..duyan takan vardı sonra sende sinirleniyorsun doğal olarak..katlanılcak gibi değil
çok neler denedim ılımlı yaklaştım falan ama olmayınca olmuyor boşverdim zaten ayrıldık böyle problemli bir ilk aşka sahip olacağıma hiç olmasaymışım keşke diyorum
inşallah hepberaber hep mutlu olalalım canım sağol :)
Cevap
30Cevap
Sevgiliye, Anneye, Babaya küsülür, surat yapılır hatta hatta inat ve zıtlık bile yaparm, yapılır yeri gelir günlerce konuşmasın hatta bazen o sinirle WhatsApp, İnstagram ve her yerden engellersin sinirin bitince hatandan dönersin. AMA TAKIMA BIR ADAM küsmez!
BABAN DAHI ÖLDÜĞÜNDE DURUMA ALISIRSIN, AMA TAKIMININ KÖTÜ GIDIŞI INSANI KAHR EDER, HELE KI BÜYÜK TAKIM TUTUP DA HEP IYI GÜNLERE ALISIKSA VE KÖTÜ GÜNLERINI GÖRDÜĞÜNDE ÖRNEK 1990-2018 Liverpool, 2013-günümüz United o zaman işte bir insanın inadı, sadakat ve tutkusu, bağlılığı cesaret ve dayanaklılığı hatta psikolojik ne kadar sağlam olduğu da ortaya çıkar. Gerisi sevgilisi siktiri çekmiş gibi ağlar ve hayata küser.
Aynen ben öyle bir büyük takım tutmuyorum Çorumsporu tutuyorum babam dedi diye bir kere tutmuşluğum var ben doğuştan Çorumspor aşığım sevdalısıyım takımıma hiçbir zaman küsmedim yenildiğinde hep arkasında durdum destek çıktım
Bana para kazandırmayan bir şeyin sevdalısı asla olmam. kavga çıkmışta bilmem ne olmuşta.
Bana göre insanları oyalamaktan öteye gidemiyor. Bir de canlı yayında bunu tartışıyorlar nesini tartışıyorsun ki? Olmuş bitmiş. daha önemli sorunlarımız var.
Evlilikse çok farklı bir durum.
neden olmasın. bende öyleyim . sen gidersin takım kalır sen kimsinki seni takımından çok sevcek, sen yokken maçlardaydı
bir cinsiyetine bakıyorum bir cevabına :S inanamadım okuyunca ama gerçek sanırım :D kızlardada var demek
tabiki ölene kadar
Mümkün değil gerçekten seviyorsa bırakmaz o tuttuğu takımı mesela ben doğuştan Çorumspor aşığıyım her maçını heyecanla beklerim maç başlayınca hemen açarım izlerim yenilince üzüntüden kahrolurum kazandığımızda sevinçten çıldırırım koyu Çorumsporluyum Sevgilim ne yaparsa yapsın beni tuttuğum sevdalı olduğum takımdan vazgeçtiremez
Tuttuğum takımı çoğu kişiden üstün tutuyorum.garip geliyor ama bir kere sevmişsiniz.Sevgi, aşk sadece canlı olan birine karşı duyulan bir şey değildir.
sende böyle akli dengesi bozuk gerizekalılarla birlikte olduğu buda herkese acıklıyon yani:) mal bunlar ya :) yani öyle boş bir konuki,ben koyu bir fenerbahce taraftarıyım,takımım için cebimdeki son parayla lise çağında yağmurda saatlerce yürüyüp maça gittiğim bile oldu,ama bu durum sevdiğimle eşimle ne alaka ? öylesi psikolojik deli oluyo,kes çöpe at yani :)
mal dediklerinden farkın nedir? sende koyu bir taraftarmışsın işte bir alaka kurmuşum ki söz etmişim yargılamak sana düşmez!
futbolu hiç sevmem. gül gibi sevgili varken takıma sevgili gözüyle bakmayı mallık olarak yorumluyorum.
:-) ooo bunun örneği çok. Adam kendini hayatını boş verip takım diye tutturuyo. Sen sevgili diyosun :)) özellikle fanatik fenerli den kaççç
Fanatik ve hatta bir takım tutmadığım için bilemem :)
mümkün ben şöyle diyorum, sen yokken fenerle seviniyordum ben sen varkende onla sevinicem sen gittikten sonrada onla sevinicem beni üzse bile senin kadar üzemez
sever, sevsin de, beraber bağırırdık kartal gol gol gol diye :D
Bir yemeği de sevgilisinden çok sevebilir. Normal bir durum.
fenerbahçe sevgisini hiç bir kadına degişmem oda neden çünkü sevdigim hiç bir kadın yok
Fanatik dahi olsa sevgilisinden çok sevmez ama en az onun kadar sevebilir ((:
Tabiki Hayır bunu yapan gerçekten sevmiyor demektir.
Tabi ki tutabilir bir gay olarak ben bile takımımı herkesten çok seviyorum. Yaşasın şehrimin takımı Samsunspor :)
Iyi de onu sevmek ayri,takim sevmek ayri ,farkli kategoriler de bence
inan ki değil fanatik bir sevgili edinirsen mazallah durumu anlarsın :D
sevgiliyle takım eş değer tutulmamalı bence ikisi çok farklı şeyler *
Olması gereken o yoksa kimse takımıma aşığım dememeli bir kal de 2 aşk olmaz
yk be bn sevgılımı severım takımdan banane.fanatık sevgılıme olurm D:
sevgilisi bir gün onu bırakır ama tuttuğu takım bırakmaz, Özeti budur olayın
fanatik bile değilim lan ben :DD
Hayır .
fanatik olursa takımı daha çok sever
Sevebilir mi bilmem tutku olur o
evet sever malesef :/
neyin kafasını yaşıyon ya :D..